Bliv instruktør i Nendaz

Hjertet af de 4 Vallées

Destinationen

Fantastisk puddersne, de højeste bjergtoppe og en hel sæson med skisport er grunden til, at alle tager til Schweiz. Det er ikke tilfældigt, at skiløbere fra hele verden har dette unikke alpeland øverst på deres liste, og nu har du chancen for at gøre dette til dit vinterwonderland på en sæson i Nendaz! Som hjertet af Les 4 Vallées skiområdet tilbyder Nendaz et stort udvalg af vintersportsaktiviteter og kapelforbindelse til det højeste bjerg, Mont Fort.

Vi er stolte af at kunne præsentere en unik vintersæson, hvor du kan kombinere arbejde og leg hele sæsonen. Du kommer til at bo i Nendaz, som ligger lige i hjertet af det verdensberømte Les 4 Vallées, som er et af Schweiz største skisportsteder, der tilbyder noget af det bedste og mest varierede terræn i verden.

Instruktørlivet

Schweiz er med god grund en af de mest eftertragtede skidestinationer for både nye og erfarne skilærere. De schweiziske alper byder på noget af det bedste skiløb i verden, både på pisten og uden for pisten. Dette er specielt tydeligt i skisportsstedet de 4 Vallées, som er kendt for sit fantastiske off-piste terræn. Det er ikke tilfældigt, at det har været vært for finalerne i Freeride World Tour i årevis!

Da Schweiz er meget eftertragtet og bliver besøgt af en mængde velhavende kunder, er det et af de bedste steder at lære fra erfarne instruktører og kickstarte din karriere som skiinstruktør. Som nycertificeret instruktør får du typisk mellem 20-27 CHF i timen, hvilket er betydeligt højere end andre steder. Så hvis du drømmer om en karriere indenfor skiløb, er dette helt klart stedet at være!

Fakta

  • Fra 1300 til 1500 m højde
  • 12 km off-piste skiruter
  • Varieret terræn: 41% let-øvet, 54% øvet, 5% ekspert
  • 400 km pister i skiområdet
  • 3330 km højeste bjergtop, Mont Fort
  • 82 lifter
  • 1 terrænpark
  • Område i Les 4 Vallées skiresort

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld