Bliv snowboardlærer i Spanien

Kombiner vores snowboardlærerkursus i det spanske paradis med tapas og solskin

BLIV SNOWBOARDINSTRUKTØR I SPANIEN 

 

Drømmer du om at blive snowboardinstruktør og tilbringe en hel sæson i Spanien? Med Snowminds kan du få drømmen opfyldt, når vi tager dig med til det storslåede Sierra Nevada område. Her kan du, udover at stå på snowboard og undervise for vores lokale partnere, nyde tapas, sangria og den spanske sol blot en time fra Middelhavet! Med vores spanske snowboardinstruktørkursus har du en unik mulighed for at blive uddannet snowboardinstruktør og opleve den spanske kultur på tætteste hold på en uforglemmelig sæson i Spanien.

SKRÆDDERSYET INSTRUKTØRKURSUS

 

Vi har designet et snowboardlærerkursus i samarbejde med Instituto Superior de Enseñanzas en Deportes de Invierno y Montaña (ISEDI). Målet med kurset er simpelt: at sikre dig den bedste træning og forberedelse så du kan bestå din instruktøruddannelse, og efterfølgende være klar til din sæson som snowboardinstruktør i solrige Spanien. Den spanske TD1-uddannelse er krævende og anerkendt verden over. Snowboardinstruktøruddannelsen består af tre hovedkomponenter: Teori, selve TD1-kurset og en praktikperiode hos din skiskole.

Teoriendelen starter allerede inden afgang, og vil foregå som et selvstudie via ISEDIs online platform. I løbet af den online teori vil du have støtte fra Snowminds og de andre instruktører, der skal til Spanien. Når vi ankommer til Granada i november, vil du tage den teoretiske eksamen. I løbet af dagene i Granada vil der også være tid til at lære de andre i gruppen at kende samt udforske byen.

TD1-kurset bliver afholdt i Sierra Nevada. Under hele TD1-uddannelsen vil du blive undervist på engelsk af professionelle undervisere. Du vil under uddannelsen lære at undervise begyndere til øvede i at stå på snowboard. Du vil desuden lære om teambuilding, skiudstyr, bjergmiljø, undervisningsmetoder, snowboardundervisning og sikkerhed. Under kurset vil der være fire dage med et introforløb på din skiskole. Derudover indeholder TD1-kurset en optagelsesprøve, hvor man bliver testet på sine snowboardfærdigheder – men bare rolig, i løbet af kurset vil du vil modtage snowboardtræning, der forbereder dig på netop denne optagelsesprøve.

I praktikperioden, som typisk varer en måneds tid, skal du i praktik hos din skiskole, hvor du blandt andet skygger professionelle instruktører og så småt begynder at undervise selv. Praktikperioden er en oplagt mulighed for at lære de andre på skiskolen at kende, øve de spanske snowboardtermer og blive helt klar til at arbejde som snowboardinstruktør i Spanien. Når du er færdig med praktiktimerne er din uddannelse afsluttet og du kan kalde dig TD1 certificeret snowboardlærer, hvorefter du vil starte arbejdet på din lokale skiskole. Alt i alt vil du med vores kursus blive klædt grundigt på til en sæson som snowboardinstruktør i Spanien.

 

HVAD ER INKLUDERET?

 

Vores spanske snowboardinstruktørkursus er designet således, at du kan bestå den spanske TD1 eksamen og få et job som snowboardinstruktør i Spanien. Vi er stolte af, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Rejsen indeholder følgende:

 • En hel vintersæson med job hos en lokal skiskole efter en bestået TD1
 • 1 måneds indkvartering på hostel i Granada og lejligheder Sierra Nevada under kurset (27. november – 23. december)
 • Morgenmad i Granada (4 dage)
 • Transport fra Granada til Sierra Nevada
 • Liftkort til Sierra Nevada under kurset og praktikperioden og sæsonliftkort så længe du er ansat hos skiskolen
 • Forberedende træning til TD1-optagelsesprøven
 • Introforløb hos din skiskole inkluderet i kurset
 • TD1 snowboardinstruktøruddannelsen inkl. materialer og optagelsesprøve
 • 90 timers praktikperiode hos en lokal skiskole
 • Velkomstarrangement, sightseeing i Granada og andre teambuilding aktiviteter
 • Snowminds Team Leder under kurset
 • Team event under sæsonen
 • Festmiddag efter TD1-kurset
 • Organiseret bolig under hele sæsonen (selvbetaling træder i kraft fra d. 24 december)
 • Hjælp til at skaffe de nødvendige dokumenter for at kunne tage en uddannelse og arbejde i Spanien
 • Tryghed ved et dansk rejseselskab, der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et stærkt sammenhold med andre Snowminds instruktører

 

Følgende er IKKE inkluderet i rejsen:

 • Transport til og fra Granada, Spanien*
 • Boligudgifter efter kurset og eventuelle udgifter til skiskolen (uniform, depositum osv.)
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Omkostninger til evt. visum og nødvendige papirer**, som kræves for at kunne gennemføre TD1-uddannelsen og arbejde i Spanien
 • Lommepenge og alt andet der ikke er nævnt ovenfor

 

*Vi hjælper gerne med flybilletter og transfer fra lufthavnen. Kontakt os, hvis du er interesseret. 

**Bemærk venligst, at den spanske TD1 bliver udstedt af den spanske regering, og at det er dit eget ansvar at fremskaffe de nødvendige papirer f.eks. oversættelse af eksamensbevis til Volanten, hvilket vi vil fremsende en vejledning til. 

OBS! Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

REJSEPLAN

 • 3.10 – 27.11.2022: Online selvstudie af “Common Block”
 • 27.11.2022: Ankomst til Granada, Spanien
 • 28.11 – 2.12.2022: Teambuilding og teorieksamen i Granada
 • 3.12.2022: Ankomst og rundvisning i Sierra Nevada
 • 4.12 – 23.12.2022: Spansk TD1-kursus (inkluderer desuden snowboardtræning, optagelsesprøve til TD1-uddannelsen* og skiskoleaktiviteter)
 • 23.12.2022: Festmiddag efter endt TD1-kursus
 • 23.12.2022  – midt januar 2023: Praktik hos din skiskole
 • Midt januar 2023: Overstået TD1-uddannelse og start på arbejde på skiskolen
 • Midt januar – slut april 2023: Arbejde hos skiskolen

 

*Det er et krav at bestå optagelsesprøven for at kunne deltage i den spanske TD1 snowboardinstruktøruddannelse.

Bemærk venligst: Rejseplanen er et overbliksbillede med forbehold for ændringer. 

 

HVEM KAN ANSØGE?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af snowboardinstruktører. Vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede snowboardinstruktører. Du behøver ikke være snowboardekspert, og uanset niveau er vores kursus skræddersyet, så du får optimal snowboardtræning inden snowboardeksamen, og dermed kan få drømmen om en vinter som snowboardlærer i Spanien opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet med Snowminds.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har stået på snowboard i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og er begejstret for at undervise på flere sprog
 • Behersker engelsk og spansk på samtaleniveau (eller har motivationen for at lære et nyt sprog)
 • Er minimum 18 år og har en studentereksamen eller lignende (krav for TD1 deltagelse)

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dig som kandidat. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som snowboardinstruktør i Spanien. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip. Det vil sige, at jo før du søger, desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Ofte stillede spørgsmål? 

 

HVAD HVIS MIT SPANSK IKKE ER GODT NOK?

Hvis du ikke føler, at dine spanskkundskaber er gode nok, så bare rolig. Der er masser af gode aftens- eller ungdomsskoler i Danmark, som tilbyder spanskundervisning. Hvis du har har sprogøre og en god portion vilje, så bør det ikke være et problem at kunne snakke spansk på samtaleniveau i midt januar, hvor dine arbejdstimer begynder. Vi kan også anbefale online træning via apps som fx Duolingo.

DEN SPANSKE LEVEL 1

Vi samarbejder med Instituto Superior de Enseñanzas en Deportes de Invierno y Montaña (ISEDI), der underviser den spanske level 1 snowboardlæreruddannelse, som er anerkendt verden over.

TD1 kurset er level 1 i det spanske snowboardinstruktørsystem. Du vil blive trænet i at undervise begyndere, lettere øvede og øvede i at stå på snowboard. Efter endt eksamen og praktikperioden hos din skiskole vil du være klar til at starte arbejdet hos din arbejdsgiver.

Med den spanske TD1 snowboardlæreruddannelse vil du have mulighed for at arbejde som snowboardinstruktør i det meste af verden, og for eksempel tage en sommersæson i Argentina eller Chile.

PRAKTIK

Som en del af din uddannelse skal du i praktik hos en spansk skiskole. Praktikperioden er en af grundene til at den spanske snowboardinstruktøruddannelse er så anerkendt verden over. Udover det er den lovbestemt fra den spanske regering. Varigheden på praktiktimerne kan variere alt afhængigt af snefald og mængden af gæster i december og januar måned.

Praktikperioden er delt op i 3 dele.

 1. Del: Her skal du følge en skiskoleklasses undervisning og observere, samt hjælpe til.
 2. Del: Består af teambuilding og teamwork.
 3. Del: Her er det dig, der skal undervise en skiskoleklasse, hvor du vil blive observeret af en erfaren snowboardinstruktør.

Praktiktimerne forbereder dig bedst muligt til at kunne undervise på egen hånd.

JOBGARANTI

Jobgarantien er betinget af, at du består din snowboardlæreruddannelse. Ansættelsesforhold aftales mellem dig og din kommende skiskole. Skulle det ske, at du ikke består, vil vi gøre alt, der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og så tage en reeksamen i løbet af sæsonen. Vi er stolte af at sige, at vi aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

 

ØKONOMI

Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. På de fleste spanske skiskoler får man en løn pr. time man arbejder. Med den spanske level 1 får man en timeløn på ca. 16€, hvilket svinger fra skiskole til skiskole. Man bliver ikke rig af at være snowboardinstruktør, men timelønnen i Spanien er generelt højere end andre destinationer med en level 1 instruktøruddannelse. En arbejdsuge kan variere afhængig af snefald og tidspunkt på sæsonen.

Bemærk venligst, at du selv skal betale for indkvartering efter kurset er slut.

TRANSPORT

Det er dit eget ansvar at arrangere transport til og fra Spanien. Vi hjælper gerne med at finde flybilletter og transfermuligheder.

INDKVARTERING

Når du ankommer til Granada, har vi sørget for et hostel, hvor du skal bo med de andre Snowminds instruktører. I Sierra Nevada har vi et samarbejde med et hostel, hvor I vil bo under kurset. Hvis du ønsker det, er der mulighed for at blive boende på samme hostel resten af sæsonen. Efter kurset skal du selv betale for indkvartering på hostellet, hvilket inkluderer skiopbevaring, morgenmad, aftensmad og rengøring af værelse.

Hvis du vil bo på hostellet i Sierra Nevada hele sæsonen, forpligter du dig til at betale for hele perioden. Kontakt os, hvis du foretrækker at finde din egen bolig.

Pris

Course Icon Fuld sæson i Spanien + spansk level 1 uddannelse

Course Icon fra 49.995 DKK

Course Icon

Course Icon Sierra Nevada, Spanien

Course Icon Rejseperiode: slut november - midt april

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

VIND ET REJSELEGAT PÅ 5.000 KR

Tag destinationstesten og få muligheden for at vinde vores rejselegat på 5.000 kr 🤟

Tag testen her