En vild vinter som skilærer i Canada

Bliv skiinstruktør i Canada og få champagnepudder for alle pengene

Drømmen i Canada

 

At have arbejdet en hel vintersæson som skilærer i Canada er noget de fleste kun drømmer om i deres liv. For hvem drømmer ikke om en vinter i de uendelige vildmarke med ekseptionel puddersne, det skønneste folkefærd og smuk natur så langt øjet rækker?

Med Snowminds skilæreruddannelser i Canada kan du nu gøre drømmen til virkelighed. Igennem et unikt samarbejde med det canadiske skilærerforbund og de bedste skiskoler i Canada tilbyder vi nu, at du kan blive uddannet skiinstruktør eller snowboardinstruktør i Canada og arbejde en hel vintersæson i dette fortryllende land!

Træningen

 

Igennem 3 ugers kyndig træning med fuld fokus på udvikling og oplevelser både på og udenfor pisten uddanner vi dig til level 1 instruktør i Canada, hvorefter du med vores unikke jobgaranti kan bruge en hel vintersæson i den eftertragtede skilæreruniform.

 

Livet som instruktør

 

I Canada vil du blive ansat hos en af vores erfarne partnerskiskoler fx i Big White, Lake Louise eller Kicking Horse, hvor du med garanti vil lære en masse og få et internationalt netværk af venner for livet. Her vil du også møde mere erfarne Snowminds skiinstruktører, som kan give dig en skøn tryghed ifht. jobbet som skiinstruktør. Hos Snowminds er du aldrig alene og vil altid rejse med andre danske skientusiaster.

 

Du vil undervise skiturister fra hele verden, specielt fra Canada og USA, og på den måde få et unikt indblik i den nordamerikanske kultur. Når du ikke underviser vil du få en fantastisk mulighed for at opleve den imødekommende canadiske kultur på skiskolen, samt få naturoplevelser udover det sædvanlige – og selvfølgelig stå på ski i det bedste dybsne du finder på kontinentet!

 

Efter sæsonen, som typisk strækker sig til april, vil du have mulighed for at rejse rundt i Canada og USA med de andre Snowminds skiinstruktører, og på den måde få en unik totaloplevelse i dit sabbatår. Der er uanede muligheder og vores erfarne personale hjælper naturligvis med at skræddersy turen, så du får det absolut bedste ud af din vintersæson med Snowminds i Canada!

 

 

Hvad kan du se frem til med Snowminds?

 

Uanset hvilket kursus du vælger garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din skilæreruddannelse og under skisæsonen, hvor vi sikrer dig jobgaranti på en canadisk topskiskole.

 

Samtidig sikrer vores topprofessionelle, canadiske skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden skilærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit sabbatår, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som skilærer i Canada. Uanset hvilken pakke du vælger kan du altid se frem til følgende fordele:

 

 • En vintersæson som skilærer med JOBGARANTI
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

 

"At stå på ski i Canada er noget helt anderledes for europæere. Off pisten er bred, kulturen er indbydende. Maden er mættende. Jeg savner bestemt de dage med backcountry og burgere."

- Andreas, Snowminds Instruktør

 

Hvad er inkluderet?

 

Vi tager os af alle de praktiske ting, så du ikke behøver gøre andet end at pakke din kuffert og dit gode humør.

Hele rejsen vil blive styret af os, så du fuldt ud kan fokusere på din forberedelse og uddannelse. Når du tager afsted er ALT betalt, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Nedenfor ses en oversigt over, hvad der præcist er inkluderet i pakken.

 • En vintersæson som skiinstruktør i Canada
 • Kick-off event i Danmark inden afrejse
 • 3 ugers skilærerkursus i Canada
 • 3 ugers overnatning inkl. halvpension
 • Liftkort under instruktøruddannelsen og sæsonliftkort på din destination
 • Skilæreruddannelse inkl. eksamen, kursusmaterialer og certifikat
 • Fly t/r fra København til Canada, samt transport til din destination
 • Ansættelse på en canadisk skiskole, samt hjælp til arrangering af bolig, liftkort og uniform ved ankomst hos skiskolen*
 • Mulighed for at se Nordamerika efter din sæson på rundrejse
 • Hjælp til visumansøgning og alle andre praktiske formaliteter


Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Bagage udover to stk. bagage
 • Udgifter til visumansøgning
 • Rejseaktivitet efter skisæsonen, inkl. eventuel transport fra destination til lufthavn
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • *Eventuel udgift til bolig, liftkort og uniform under sæsonen (dette varierer fra skiskole til skiskole)
 • Lommepenge, og andet, der ikke er nævnt herover

 

 

Fra Danmark til Canada – hvordan virker det?

 

De første 3 uger af dit vintereventyr bliver sandsynligvis også 3 af dine mest mindeværdige uger. Vi flyver i slutningen af november i samlet flok til Canada fra Danmark, hvorefter de næste 3 uger står på et forrygende instruktørkursus, hvor du sammen med en super flok af andre danske Snowmindsfolk bliver uddannet enten som skiinstruktør eller snowboardlærer. Herefter starter sæsonen som skilærer på din destination, hvor du sammen med de andre Snowminders skal bruge den kommende vinter i en flot skilæreruniform. 

 

 

Hvem kan ansøge som skiinstruktør i Canada?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Netop derfor er vores kurser skræddersyet, så du får optimal træning, og vi dermed sikrer, at du kan få drømmen om en vinter i Canada’s fedeste job opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Besidder gode ski- eller snowboardkundskaber, dvs. kan køre sikkert på det meste af bjerget
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år (vær opmærksom på at man først er myndig som 19 årig i British Colombia, Canada)

 

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dig og du har mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har kæmpe interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i Canada. Ansøgningsfrist d. 26. juli - SPAR 1000 kr!

Læs mere