Højsæson kursus i Niseko, Japan

Bliv instruktør i Japan og arbejd i høj sæsonen

Drømmen i Japan

På Japans nordlige ø, Hokkaido, finder du et af ski verdenens mest mytiske skiområder: Niseko. Niseko er et af de områder, som mange har set billeder og filmklip fra, men kun få har besøgt. Området ligger klods op af havet og modtager mere sne end nogle andre skiområder i løbet af december-januar. Og så er området stort. Niseko er en sammenslutning af fire forskellige områder, så det er aldrig en udfordring at finde nye pister eller vigtigere – nye linjer ned mellem træerne.

 

 

Kurset

Har du altid drømt om at opleve JaPOW og alt hvad dette magiske land har at byde på? Dette kursus giver dig muligheden for at opleve Japan, med alt landets stolthed, men uden at skulle arbejde fuldtid en hel sæson. Dette kursus er designet til dig som gerne vil opleve en vintersæson i Japan, men enten ikke har mulighed for at blive en hel sæson eller gerne vil have flere dage til powder runs.

 

Gennem et tæt samarbejde med GoSnow, har Snowminds skabt et kursus for at hjælpe dig med at blive certificeret skiinstruktør i Japan denne vinter med fuldtidskontrakt til d. 31. januar. Efter at have arbejdet fuldtid vinteren over, vil du have mulighed fot at rejse videre eller blive på destinationen, beholde liftkortet og shredde resten af sæsonen, med mindre arbejdesopgaver fra skiskolen eller ingen.

 

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Livet som Instruktør

 

Der findes rigtig mange gode grunde til at tage til Niseko og blive skiinstruktør. En af de bedre er måske, at vinke farvel til spaghetti og kartofler for istedet at spise sushi og nudler til alle dagens måltider. Fisken i Japan er præcis lige så frisk, som puddersneen der falder hver dag. En af de overraskelser, der gemmer sig på Hokkaido er en lidt ældre sag. Det forholder sig nemlig sådan, at selvom skyerne drysser sne over Hokkaido, så er det ikke minusgrader over alt. I Niseko finder du nemlig Mount Yotei, en vulkan som stadig er aktiv. Selvom Yotei ikke har været i udbrud i over 5.500 år, så er der stadig fut i den gamle dame. Yōtei står stolt midt i landskabet, hvor hendes hvide spids altid pynter på omgivelserne.

 

Når det er blevet tid til at få fri fra arbejde, behøver man ikke at ærge sig over, at bjerget snart lukker. Der er nemlig nightskiing helt indtil klokken 20.30 hver dag, så man får rig mulighed for at køre benene trætte hele dagen igennem. En af de andre fordele ved at tage til Niseko er, at det er et af de få skiområder i Japan, der har apréski. Det sagt er det nu alligevel oftest, at man ender med at stå og skråle Spice Girls, når man tager på karaoke bar med resten af skiskole-crewet! Og hvis man helst bare vil hvile benene, så kan man drage mod nogle af de varme kilder, som udspringer fra Mount Yotei.

 

Hvad er inkluderet

 

Uanset hvilket kursus du vælger, garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din skilæreruddannelse! Vi vil også hjælpe dig med at sikrer dig et job på en japansk topskiskole den efterfølgende sæson hvis det ønskes. Samtidig sikrer vores topprofessionelle skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden skilærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit sabbatår, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som skilærer i Japan. Uanset hvilken pakke du vælger, kan du altid se frem til følgende fordele:

 

Med dette kursus kan du se frem til følgende fordele:

 

 • Indkvartering i personalebolig
 • Flybilletter t/r
 • 3 ugers skilærerkursus i Japan
 • 3 ugers overnatning inkl. halvpension
 • Level 1 APSI/NZSIA/CSIA instruktøruddannelse (en del af 3 ugers kurset)
 • Liftkort
 • Forberedelsesmateriale
 • Tillid til et veletableret dansk rejseselskab.
 • En samlet oplevelse hvor alle praktiske ting er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab med alle Snowminds instruktørerne

 

 

Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Ekstra bagage udover de 2 stk. bagage der medfølger på din rejse.
 • Mad
 • Eventuelle visumansøgningsomkostninger
 • Rundrejse efter sæsonen (inkl. transport fra din destination til lufthavnen)
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Mulige udgifter til indkvartering, liftkort og uniform i løbet af sæsonen (dette varierer fra skiskole til skiskole)
 • Udstyr til sæsonen såsom lavineudstyr, touringski osv.
 • Lommepenge og alt andet som ikke er nævnt ovenfor.

 

 

*Prisen på flybilletten kan variere og dermed kan prisændringer forekomme. Disse vil i så fald meddeles FØR en eventuel bekræftelse på rejsen.

 

 

 

Hvem kan ansøge som skiinstruktør i Japan?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Japan opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Japan. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info, om hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

DETALJER

ØKONOMI

LØN, UDGIFTER OG FORLØBET

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en egenbetaling for fx bolig på flere destinationer, hvilket svinger fra destination til destination afhængigt af deres lønstruktur. Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. Man bliver ikke rig af en sæson som instruktør, men derimod rig på oplevelser. Vi anbefaler derfor at have minimum 10.000 DKK med i lommepenge, så du kan få det bedste ud af sæsonen. Generelt er det meget forskelligt hvad vores instruktører tjener og især også bruger under sæsonen, men det plejer at kunne køre rundt. Det afhænger også af din egen motivation, arbejdsindsats samt tidligere erfaring.

Under samtalen med os vil vi vurdere din motivation, kvalifikationer og ønsker til din oplevelse, bl.a. for at vurdere hvilken skiskole og destination der kan give dig den perfekte oplevelse. Du ved altså tidligt i forløbet og længe inden afrejse hvilken skiskole du skal arbejde for. Når din uddannelse er bestået og afslutningsfesten overstået bliver du transporteret direkte ud på din skiskole, hvor du får din arbejdskontrakt, anvist bolig og en flot uniform, hvorefter eventyret kan begynde.

UNDER SÆSONEN

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig, såfremt der skulle blive behov herfor.

 

 

EVENTS OG FÆLLESSKAB

SNOWMINDS REUNION PARTY I DANMARK EFTER SÆSONEN

Udover Reunion sæsonafslutning på Hawaii er der i august også et stort reunion party i Danmark. Dette ligger typisk, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden.

Snowminds Reunion Party’et er ligeledes frivilligt, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

OPTAGELSE I SNOWMINDS ALUMNI

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Alumni”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, såsom skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Alumni er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

TRYGHED, FÆLLESSKAB OG OPLEVELSER FOR LIVET

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere skiinstruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til sproget på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre skilærere du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelse til uddannelsen, så du kan komme velforberedt!

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede skientusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere skilærere ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et skilærerbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som skiinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for skiløb. Passion for mennesker. Passion for dig.

Pris

Course Icon High season course in Niseko, Japan

Course Icon 56.995 DKK

Course Icon Næste ansøgningsfrist d. 31. december

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her