Bliv level 3 skiinstruktør i New Zealand

Oplev en vinter midt om sommeren!

Få udviklet dit skiniveau med vores Level 3 skiinstruktørkursus i Queenstown

Drømmer du om at arbejde og udvikle dine færdigheder som skiinstruktør i New Zealand? Ønsker du at bytte sommeren ud med et snedækket bjerglandskab? Hvis ja, så har du nu en unik mulighed for at kombinere arbejds- og træningserfaring på vores level 3 skiinstruktørkursus i New Zealand!

Du træner op til din Level 3-eksamen “Down Under” med Snowminds. Mens du bor i Queenstown, oplever du en sæson i Coronet Peaks og The Remarkables – nogle af de bedste skisportssteder på den sydlige halvkugle. Ikke dårligt, vel? Den eneste “ulempe” er vores begrænsede pladser – så skynd dig at sikre en plads hurtigst muligt.

Bemærk venligst: Dette program er for erfarne instruktører, der allerede har et level 2 certifikat. Hvis du ønsker at tage din første sæson, så tjek vores 10-ugers level 1+2 skiinstruktørkursus i New Zealand ud.

Livet som skiinstruktør i Queenstown

Når du bliver certificeret skiinstruktør i New Zealand, har du mulighed for at opleve Queenstown. Her finder du nogle af de bedste skiforhold på den sydlige halvkugle. Med en rig skikultur er Queenstown kendt som verdens eventyrhovedstad og tiltrækker hvert år top freestyle- og freeride-atleter. Dette giver en ideel ramme til at forbedre dit niveau og netværk med olympiske freestyle-kørere.

Queenstown er en livlig by som tilbyder mange restauranter, barer og eksklusive butikker at udforske. Efter sæsonen, der typisk løber fra midten af juni til slutningen af september, kan du rejse rundt i New Zealand eller tage til Australien med dine nye venner. Træningen afsluttes officielt i slutningen af august, hvilket giver dig friheden til at beslutte, om du vil blive eller fortsætte din rejse.

Sæsonen – Level 3 skiinstruktørkursus

Oplev den ultimative kombination af skitræning, arbejde og eventyr med vores level 3 arbejds- og træningskursus i Queenstown, New Zealand. Designet til erfarne instruktører, der ønsker at videreudvikle deres færdigheder med Queenstowns fantastiske landskab som kulisse, tilbyder dette kursus en omfattende tilgang til professionel udvikling.

Din sæson starter omkring den 20. juni* med praktisk erfaring på den lokale skiskole, hvilket giver værdifuld arbejdserfaring og faste arbejdstimer til din instruktørkarriere. Bliv en del af et internationalt klientel i højsæsonen, og opnå personlig og professionel vækst gennem unikke interaktioner med gæster og kollegaer fra hele verden.

Træningsdelen af kurset begynder i slutningen af juli*, med sessioner tre dage om ugen i fire uger. Vejledt af topcertificerede trænere strækker det 12-dages træningsprogram sig fra slut juli til slut august, med morgen- og eftermiddagssessioner på hverdage, 3 dage om ugen, samt aktiviteter om eftermiddagen of aftenen som f.eks. fitness sessioner og spilaftener. Weekenderne byder på en velfortjent pause med frit skiløb eller afslapning.

Kurset planlægger strategisk træningen i lavsæsonen for at maksimere læringsmulighederne i et fokuseret miljø. Denne unikke oplevelse lover ikke kun forbedringer af dine færdigheder, men også en helstøbt sommersæson, hvor du kan nyde skiløbets spænding, opnå værdifuld arbejdserfaring og nyde det bedste resortet og programmet har at tilbyde.

Se mere

Bemærk venligst: Det præcise skema kan ændre sig afhængigt af travlhed og vejrforhold.

*Sæsonafhængigt.

HVAD FÅR DU MED SNOWMINDS?

Vi har skabt en helhedsoplevelse, hvor du arbejder og træner mod dit level 3 skiinstruktørcertifikat i New Zealand og arbejder som instruktør på Coronet Peaks og The Remarkables. Derudover får du muligheden for at opleve andre dele af New Zealand – såsom dets smukke natur og unikke afslappede kultur. Når din sæson er slut, har du muligheden for at rejse på egen hånd, med dine medinstruktører eller med andre, du har mødt under din tid i New Zealand. Det er også muligt at planlægge vandreture, faldskærmsudspring og meget mere. I Queenstown, verdens eventyrhovedstad, er mulighederne uendelige!

Med denne kursuspakke kan du se frem til følgende fordele:

 • En vintersæson i Queenstown, New Zealand
 • Sæsonliftkort til The Remarkables, Coronet Peak og Mount Hutt
 • 12 dages Level 3 NZSKI-træning
 • Ansættelse med en deltidskontrakt med vores skiskolepartnere
 • Hjælp til visumansøgninger og andre praktiske forhold
 • Pre-Season fitness program
 • Online Kick-Off Event før avrejse
 • Orientering om skiskole
 • 10 ugers fælles indkvartering
 • Forberedelsesvejledning og tips vedrørende pakning, forsikring osv., før, under og efter sæsonen
 • Pro-deals hos Snowminds Store
 • Rejsebeskyttelse med Snowminds tryghedsgaranti 

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til/fra Queenstown, New Zealand*
 • Transport til/fra bjerget i løbet af sæsonen**
 • Potentielle gebyrer til NZSIA Level 3-eksamen ***
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring, visumgebyrer og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor

 

*Vi hjælper gerne med booking af flybilletter, herunder lufthavnstransfer til din endelige destination. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret.

**Der er mulighed for at tage skibussen til en nedsat pris på 20 NZD per returrejse.

***Prisen for level 3 modulerne og eksamen er omkring 1850 NZD og bliver booket direkte med NZSIA.

HVEM KAN ANSØGE?

Hos Snowminds er vi stolte af at vælge de rigtige personer til vores hold af skilærere. Vi er kendt blandt skiskolerne for at uddanne kompetente, energiske og topmotiverede instruktører. Vi vil sørge for, at du får den nødvendige træning før din eksamen, så du er klar til at leve din drøm ud som instruktør i New Zealand. Det vigtigste er at være positiv, udadvendt, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet som en del af Snowminds-teamet.

Hvad vi forventer af dig:

 • Du har en level 2 eller højere kvalifikation fra enhver instruktørorganisation
 • Du er positiv, udadvendt og eventyrlysten
 • Du er seriøs, ansvarlig og topmotiveret
 • Du nyder at undervise og elsker at blive udfordret
 • Du er motiveret for at blive en højere kvalificeret instruktør
 • Du taler engelsk på samtaleniveau
 • Du er 18 år eller derover og berettiget til et Working Holiday Visa
 • Deltagelse er betinget af et bestået jobinterview med NZSKI

 

REJSEDATOER

Når du har sendt din ansøgning, vil du modtage en invitation til en samtale. Under samtalen vil vi evaluere dine muligheder, samtidig med at få mulighed for at få mere information om vores kurser og den erfaring du får som skiinstruktør i New Zealand. Efter samtalen får du at vide, om vi kan tilbyde dig en plads på vores hold.

Vi har stor interesse i vores kurser, og pladserne fyldes hurtigt op. Derfor har vi “først til mølle” -princippet med en ansøgningsfrist hver måned. Det betyder, at jo tidligere du sender din ansøgning, jo større er dine chancer for at komme med i teamet og få din drømmedestination.

Ansøg her.

REJSEDATOER

Datoer for 2024 sæsonen er følgende:

 • Fast arbejde mellem 24. juni og 21. juli
 • Træning starter 22. juli og varer til 15. august (3 dage/ugen over 4 uger)
 • Valgfri level 3 eksamen 10.-13. september

*Vær opmærksom på, at det præcise program kan ændres, afhængig af arbejdsmængde og vejrforhold.

VALGFRI LEVEL 3 EKSAMEN

For dem, der søger en ekstra udfordring, er der mulighed for at tage level 3 eksamen i midten af september, som skubber dit niveau til at opnå en højere certificering. Hvis du vælger at tage level 3 eksamen så bemærk, at du også skal deltage i 2 workshops af 3 dages varighed hver (ski og undervisning) inden du tager den 4 dages eksamen**. Udover det skal du for at opnå din fulde level 3 også gennemføre to af følgende; Børneinstruktør Level One, Freeski Level One, Race One, en anden disciplins Level One kvalifikation (f.eks. snowboard/telemark/adaptive/langrend) eller en udenlandsk ækvivalent. Bemærk, at kun én anden disciplin tæller med i kvalifikationen.

**Prisen for level 3 modulerne og eksamen er omkring 1850 NZD og bliver booket direkte med NZSIA.

INDKVARTERING

Du vil bo i indkvartering der er ‘hostel style’. Det kan indebære at dele et værelse med andre deltagere.

Pris

Course Icon Level 3 skiinstruktørkursus i New Zealand

Course Icon fra 49.995 DKK

Course Icon Næste ansøgningsfrist 15. april 2024

Course Icon Queenstown, New Zealand

Course Icon midt Juni - September

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere