Bliv Instruktør på Mt. Buller

Skibart område på størrelse med 420 fodboldbaner

Destinationen

Ja, du læste rigtigt. Men udover sine 3 kvadratkilometer skibart terræn, eller det samme som 420 fodboldbaner, inklusiv 100km pist, er Mt. Buller placeret i en af de fedeste ski destinationer på den sydlige halvkugle, med det største liftsystem i den australske stat Victoria, på hele 21 lifte. De sidder på tre terræn parker, et dedikeret sne-vedligeholdelses team så pisterne, der er spredt ud over samtlige niveauer, altid er i tip top.

Det lokale samfund,  er placeret lige i hjertet af skisportsstedet. Her er der et kæmpe udvalg af barer og restauranter, med muligheder for alt fra snacks til fine spise oplevelser. Udover dette, har Mt. Buller også en kulturel baghistorie, der omhandler Aborigines og deres klaner der har ligget i selv samme område, som man let kan fordybe sig i hvis interessen skulle være der.

Det er hvert fald sikkert at sige, at du uden tvivl er sikret en oplevelse ud over alle forventninger.

Skiskolen

Skiskolen har ry for at have et top hold, bestående af en bred vifte af fantastiske instruktører der gør hvad de kan for, at hæve gæsternes niveau på bedst mulig måde. Dette understøttes af størrelsen på stedet der gør, at man som instruktør med garanti har mulighed for, at være kreativ i sin undervisning for at hjælpe eleverne bedst muligt.

Livet som instruktør

Udover fantastiske ski og snowboard muligheder, er der massere af andet liv i området som fortjener, at blive udforsket mindst ligeså meget som pisterne. Heriblandt, Mt. Buller Village, som med sine over 30 restauranter og barer, byder på en masse oplevelser, der fortsætter ud på aftenen. Derudover, afholdes der også en masse fede events, som alle absolut er det værd at tjekke ud!

Fakta

  • Over 3 kvadratkilometer skibart terræn, inkl. 100km pist
  • Største liftsystem i hele Victoria staten på 21 lifte
  • Mere end 30 barer og restaurenter
  • En af Australiens top ski skoler
  • Fed baggrundshistorie
  • Helt fantastiske udsigter og natur

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld