Fiss-Ladis

Et paradis i Alperne

Destinationen

Fiss-Ladis er et kæmpe område der er et vidunderligt skisportsted og med noget at byde på for alle! Området er tilknyttet til Serfaus og man har derfor mulighed for at slå sig løs på hele 214 kilometer pister. Det vil sige, at der i hvert fald er nok pister til at komme godt igennem hele vinteren! Derudover er der også 7 Fun Parks, 10 forskellige freeride router og en såkaldt Fun Slope, som altsammen er forbundet med 67 lifter.

 

Det der gør området sjovt for de små er, at det er en af de mest børnevenlige områder i Østrig. Fiss-Ladis har det størreste Kinderland i hele regionen, som gør det utroligt let for en skilærer at undervise børn og nybegyndere dernede. Udover det har området en piste der er special designet til børn. Specialområder som disse gør hele ens undervisning lettere, da man som skilinstruktør kan have fuld fokus på det der tæller.

 

Ikke nok med, at det at undervise gøres lettere vha. de speciale områder, er der også rigeligt at give sig i kast med i sin fritid. Efter man har været igennem de over 200 km af velpræperede pister, er der også store områder med off-pist. Når dagen skal klinges ud, valfarter mange til den velkendte Hexenalm for at opleve en omgang klassisk afterski. Med mere end 300 ski- og snowboardinstruktører i skiskolen, er der i hvert fald rig mulighed for at møde en masse kendte ansigter til en øl eller to. 

Generelt har området  en masse faciliteter, som der vil være rig mulighed for at udforske og prøve i løbet af en sæson her. Fiss-Ladis har noget for unge som gamle. Alt fra skiløb mellem træerne, til skiløb op i højdemeterne (også bogstaveligt talt) – området har noget for enhver smag!

 

 

Fakta

  • 214 km pister
  • Højdemeter: fra 1200 m til 2820 m
  • 67 lifter
  • En del af skiområdet Serfaus-Fiss-Ladis
  • Snegaranti frem til foråret
  • 2 km lang svævebane hen over pisterne
  • Nightflow hver tirsdag i løbet af sæsonen

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld