Fiss-Ladis

Et paradis i Alperne

Destinationen

Fiss-Ladis er et kæmpe område der er et vidunderligt skisportsted og hvor der er noget alle! Området er tilknyttet til Serfaus og man har derpå mulighed for at slå sig løs på hele 214 kilometer pister. Det vil sige, at der vil være nok med pister til at komme godt igennem hele vinteren! Derudover er der også 7 Fun Parks, 10 forskellige freeride router og en såkaldt Fun Slope, som altsammen er forbundet med 67 lifter.

Området er sjovt for de små fordi at det er et af de mest børnevenlige områder i Østrig. Fiss-Ladis har det størreste Kinderland i hele regionen, som gør det utroligt let for en skilærer at undervise børn og nybegyndere dernede. Udover har området en piste der er special designet til børn. Specialområder som disse gør hele ens undervisning lettere, da man som instruktør kan have fuld fokus på det der tæller.

Generelt har området en masse faciliteter, som der vil være rig mulighed for at udforske og prøve af i løbet af sæson. Fiss-Ladis har noget for unge som gamle. Alt fra skiløb mellem træerne, til skiløb op i højdemeterne (også bogstaveligt talt) – området har noget for enhver smag!

 

 

Livet som instruktør i Fiss-Ladis

Er du klar på et vintereventyr i Østrig, i et af Tirols mest charmerende destinationer, så er Fiss Ladis stedet for dig. Fiss Ladis ligger i hjertet af Tirol og du vil i løbet af en vinteren opleve en stor variation af pister, mulighed for kælketure, aftenskiløb og meget mere. Du vil arbejde i en international skiskole med over 170 ski- og snowboard instruktører, som kommer fra hele Eruopa til et skiresort som er perfekt designet til børneundervisning. I din fritid vil du have mulighed for at stå i mellem de tre byer, Serfaus, Fiss og Ladis som byder på en fun park, mange kilometer piste, lækre restauranter og hyggelige hytter på bjerget. Når dagen skal klinges ud, valfarter mange til den velkendte Hexenalm for at opleve en omgang klassisk afterski. Med mere end 300 ski- og snowboardinstruktører i skiskolen, er der i hvert fald rig mulighed for at møde en masse kendte ansigter til en øl eller to. Med de mange højdemeter er man garanteret lækre sneforhold og som ski- eller snowboardinstruktør i Fiss-Ladis er du garanteret nogle unikke og fede oplevelser i løbet af vintersæonen!

Fakta om Fiss-Ladis

  • 214 km pister
  • Højdemeter: fra 1.200 m til 2.820 m
  • 67 lifter
  • En del af skiområdet Serfaus-Fiss-Ladis
  • Snegaranti frem til foråret
  • 2 km lang svævebane hen over pisterne
  • Nightflow hver tirsdag i løbet af sæsonen

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld