Bliv skiinstruktør i Dachstein West

"Pister så brede som motorveje"

Destinationen

Regionen Dachstein West fordeler sig omkring byerne Gosau, Russbach og Annaberg. Området er særligt kendt for sit drømmende skiområde med høj snegaranti og en helt fantastisk bjergpanoramaudsigt! Derudover ligger området blot 77 kilometer fra Salzburg og grænser mellem Oberösterreich og Salzburg.

Området er særligt kendt for sit klassiske traditionelle østriske køkken. Så der er fri mulighed for at nyde en klassisk wienerschnitzel mens du nyder udsigten i byernes 700-800 meters højde. Dachstein West er desuden bundet sammen af gratis shuttle-busser, så det er muligt at opleve hele området og mødes med andre Snowminders!

Skiområdet Dachstein West

Dachstein West byder på 142 kilometer pister. De over 44 lifter bringer gæsterne rundt i området. Dachstein West er et område for alle. Der er rig mulighed for at blive udfordret og tage nogle lange ture. Det er også muligt få et adrenalinrush og prøve en af områdets flotte fun-parks, der byder på rig mulighed for leg og diverse hop. Der er også lavet en Marcel Hirscher Race Track, som er opkaldt efter den østriske skiløber fra området, som både har vundet World Cuppen og OL-sølv!

Dachstein West er desuden kendt for sine brede pister, som bliver sammenlignet med autobahns. KÆMPE mulighed for at kante skiene og slå nogle brede carvingsving!

Livet som instruktør

Området er kendt for sine fantastiske brede pister, sneforhold, fremragende præparerede pister til både begynder og øvet. God infrastruktur og moderne skilifter. Dachstein West garanterer ubegrænset skiløb til alle vintersportentusiaster, hvad enten alder eller niveau.

Du bliver hurtigt mødt af en fællesskabsfølelse, hyggelige østrigske restauranter, så snart du ankommer. Når først du er ansat som skiinstruktør, så er du en del af byen og en repræsentant som alle vil kende. Så forbered dig på fantastisk skiløb med et kæmpe socialt aspekt oven i hatten!

Fakta

  • Cirka 142 kilometer pister
  • Brede Autobahns pister
  • 44 lifter
  • Snesikkerhed takket være snekanoner
  • 77 kilometer fra Salzburg

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere