Bliv skiinstruktør i Neukirchen

En alpin perle

Destinationen

Placeret idyllisk i Hohe Tauern National Park, er Neukirchen en hyggelig alpeby, og er officielt en del af gruppen Alpine Pearls, hvilket bl.a. betyder stor fokus på at passe på naturen og fokus på grøn energi – som eksempel kan det nævnes at deres lifter kører 75% på solenergi. Skiområdet går fra 820 og helt op til 2150 meter over havet, og de 23 lifter giver adgang til i alt 75 kilometer piste, perfekt præpareret som kun østrigerne kan gøre. Selvom området slår sig op som et begyndervenligt område, er der stadig gode muligheder for den erfarne skiløber, og fordelen ved at have nem adgang til gode undervisningspister er en bonus, der ikke må undervurderes i hverdagen som instruktør. Dertil kommer, at området er opgrænsende til både Zillertal Arena og de verdensberømte Kitzbüheler Alpen, som åbner op til yderligere 300 kilometer piste i alle sværhedsgrader. Skulle man en fridag være på udkig efter nye eventyr, er der massere pistekilometer at udforske!

 

Skiskolerne i Neukirchen

 

Der er i alt tre skiskoler i Neukirchen. Generelt gælder for alle tre skiskoler, at de består af et stærkt hold af passionerede skilærerer, der brænder for at videregive skiløbets kunst, og dem kan du få en hverdag iblandt. Skiskolerne her er ægte østrigsk-hyggelige, hvor størstedelen er familiedrevet. Skiskolerne har forskellige størrelser, men ens for alle er, at der skiskolerne internt er et unikt sammenhold og fællesskab. Deraf bliver man en del af lokalbefolkningen og livet i byen. I Neukirchen bor man i et stort fælles skilærerhus/lejlighed i udkanten af byen og er i gåafstand til hvor det hele sker. Her bor man sammen med sine kollegaer og deles om de forskellige faciliteter.

 

Livet som skiinstruktør i Neukirchen

 

Når der i fritiden er brug for lidt ekstra afveksling, er der med udgangspunkt i Hohe Tauern National Park massere af muligheder. Om man vil opleve udsigten over hundredevis af kilometer af hvidglimtende alpetoppe fra en paraglide eller prøve kræfter med verdens længste 14 kilometer lange oplyste kælkebane, eller bare drage nytte af natski pisterne hver tirsdag og onsdag, så er der altid noget at tage sig til. Er man den eventyrlystne type, (og hvilken instruktør er ikke det?!), så er Neukirchen i slutningen af sæsonen udgangspunktet for guidede ski-tour ekspeditioner til toppen af Grossvenedier, Salzburgerlands højeste bjerg med sine 3666 meter høje top. Denne guidede tur burde i hvert fald være på ens bucket liste, hvis en sæson i Neukirchen i Østrig venter på en!

 

Fakta 

 

  • Skiløb fra 850 til hele 2.150 meters højde
  • 23 lifter
  • 75 kilometer pister
  • Nabo til Grossvenedier, Salzburgerlands højeste bjerg
  • Natskiløb
  • Verdens længst eoplyste toboggan run
  • Lige ved siden af både Zillertal Arena og Kitzbühler Alpen

 

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld