Bliv skilærer i Obertauern

Ekseptionelt skiløb for alle

Destinationen

 

Obertauern er et internationalt anerkendt område. Med sine 100 kilometer præparerede pister, 26 moderne lifter og skiterræn i 2.315 meters højde er det en selvfølge, at området er så populært. Obertauern tilbyder ydermere ekseptionelt off-piste skiløb, som giver freeridere den frihed, de søger. Obertauern er et alsidigt skiområde med plads til både eksperter, begyndere og erfarne skiløbere. Særligt er området interessant for de øvede skiløbere, da mange af begynderområderne er en smule isolerede for sikkerhedens skyld. Området er også attraktivt for de vovede, hvor man kan få et adrenalinkick i de imponerende fun parker og half-pipes. Obertauerns snegaranti imponerer de fleste, da området har hele 280 snekanoner til at holde pisterne hvide hele sæsonen. Hvis det ikke er nok, har du også mulighed for at besøge den nærliggende Großeck-Speiereck skiregion, som er inkluderet i det almindelige liftkort. Derudover er Obertauern blevet kendt på især en ting. Musikvideoen til Beatles’ sanghit ”Help!” blev optaget i det fantastiske snelandskab i Obertauern! Uanset om du er ski fanatiker, begynder eller Beatles fan – så keder du dig aldrig i Obertauern!

 

 

Skiskolerne i Obertaurn 

 

Som Snowminds uddannet skilærer eller snowboardinstruktør bliver du ansat på en af tre skiskoler i området; Schischule Top Obertauern, Schischule Koch Obertauern eller Schischule Grillitsch & Partner. Alle tre skiskoler har et godt ry, og modtager både tysktalende og internationale gæster. De afholder alle tre ugentlige skilærer træning, hvor alle instruktører fra ens skiskole tager den allerførste gondol op om morgenen for derefter at modtage træning på de helt nypræparerede pister inden undervisningen starter!

 

Livet som instruktør

 

Sneentusiaster af alle slags har siden 1920erne flokket til skiområdet. Og selvom skiløberne ikke længere tropper op i hestevogn, er der stadig rigeligt med historie at finde i området. Om dagen er den charmerende bjergby indrammet i majestætiske bjerge og et betagende landskab. Byens ærkeøstrigske bygninger og bjerghytter kaster en særlig glød over byen. Når solen er gået ned, går byens idyl i dvale og omdannes til en festscene uden mage! Byen er nemlig flere gange blevet anmeldt som en af Østrigs fedeste afterski byer. Med andre ord er det ikke noget problem at sætte liv i dansegulvet, når først solen er gået ned i Obertauern!

 

Fakta om Obertaurn

 

  • Skiløb fra 1630m til 2315m
  • 100km piste
  • 26 lifter
  • Sæson 17. November – 30. April
  • Snesikkerhed takket være stort netværk af snekanoner
  • Fantastisk powder

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld