Bliv skilærer i Sankt Michael

Skiskole i den historiske Lungau region

Destinationen

Sankt Michael ligger i skiregionen Lungau, som ligger i det sydlige Salzburger Land. Med liftkort til regionen har man adgang til ca. 150 km pister, der er fordelt i områderne Katschberg-Aineck, Fanningberg og Goßeck-Speiereck, som er med lange og afvekslende pister. Fra Sankt Michael er der direkte forbindelse i 8’er gondol til området Goßeck-Speiereck, som byder på 50 km afvekslende pister og 10 liftanlæg. Højdeforskelen på Speiereck og Sankt Michael er på hele 1300 m, hvorved man kan nyde dalnedfarten med en pist på 4,5 km! Derudover ligger der i skiområdet Katschberg-Aineck, som er en lille snowpark, med forskellige forhindringer som rails, bokse, en corner og endda en (lille) halfpipe.

Livet som instruktør i Sankt Michael

Den traditionsrige landsby bliver kaldt for “Port til Skiarena Lungau” da det er et godt sted for forskellige aktiviteter – Ikke kun ski! Destination er perfekt for skiløberne med forskellige krav, men også for dig som også gerne vil prøve andre aktiviteter, som f.eks. sneskovandring, kælk eller skøjteløb. I byerne omkring har du også mulighed for at pleje dit kulturelle jeg med besøg på museer, borge og slotte, mindesmærker, kirker og meget mere!
Er du vild med natskiløb er der gode nyheder til dig! I Lungau er der to forskellige steder med oplyste pister: Katschberg-Aineck og Großeck-Speiereck. Herefter kan du passende besøge nogle af de hyggelige barere i området.
Bemærkelsesværdigt er at Lungau, sammen med de tilgrænsende Kärntner Nockbjerge, er den største UNESCO-biosfærepark i Østrig.

 

Fakta om Sankt Michael

  • Beliggende i Lungau skiregion
  • 150km piste
  • 10 lifte
  • Traditionsrig landsby med massere af aktiviteter
  • Lange og afvekslende pister i området
  • Største UNESCO-biosfærepark i Østrig

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere