Bliv skilærer i Sölden

The Big 3

 

Bliv skilærer i Sölden

 

Bliv skilærer i Sölden, og oplev en sæson i et af Østrigs højeste og mest imponerende skiområder. Som skilærer i Sölden får du chancen for at undervise på de højeste tinder som Gaislachkogl, Tiefenbachkogl og Schwarze Schneid, som alle er over 3000m i højde.

Som skilærer i Sölden kan du arbejde i området med 31 super moderne lifter og 145 km præparerede piste, der tilsammen skaber grundlaget for en nærmest perfekt skidestination.

Men at blive skilærer i Sölden er ikke kun om fantastisk skiløb. Sölden er også vært for verdensmesterskaberne i ski, som garanterer en uforglemmelig oplevelse.

Overvejer du at blive skilærer? Sölden er den ideelle destination for dig, der ønsker at kombinere passionen for skiløb med undervisning og uforglemmelige oplevelser. Bliv skilærer på vores 4 ugers skilærerkursus i Sölden – det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af!

 

 

Livet som skilærer

Bliv skilærer i Sölden med Snowminds og få mulighed for ansættelse på enten Skischule Vacancia, Skischule Sölden og Skischule Ski & Race Ötztal-Sölden. Fælles for alle 3 skiskoler er, at de har dygtige og passionerede skiskoleledere, hvor gæsterne er internationale og kommer fra nær og fjern for at modtage undervisning – her kan man få sine sproglige kundskaber udfordret og udvidet!

Bliv skilærer i Sölden og oplev det ugentlige skishow opført at den traditionelle skiklub, en afslappende tur i den lokale svømmehal og spa efter endt arbejdsdag eller at se en af alpernes bedste udsigter fra en paragliding tur, så er der noget til enhver smag og ethvert humør. Derudover er det ikke nogen hemmelighed at både afterskien og nattelivet i byen hører til i den bedste ende! Det er ikke for sjov, at Sölden er kendt som Alpernes Ibiza! Og en enkelt restauration som nok skulle være et besøg værd i løbet af sæsonen, er den efterhånden berømte Ice Q, som man helt sikkert genkender hvis man ellers har set den seneste film om en vis britisk agent. Uanset hvad er man i Sölden garanteret en sæson fyldt med afveksling samt mindeværdige oplevelser for resten af livet!

Sæsonen i Sölden løber typisk fra oktober til start maj, så du har mulighed for at opleve en lang vinter i de østrigske alper!

Fakta om Sölden

 

  • Stå på ski fra 1350 m til 3340 m
  • 145 km piste
  • 31 lifter
  • Ultra moderne lifte
  • World cup værtsby
  • Tre toppe over 3000 m
  • Bredt udvalg til både skieren og aprés-skieren

Du kan læse mere om Sölden på Söldens officielle hjemmeside.

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere