Bliv skilærer i St. Michael im Lungau

Oplev Østrigs mest solrige dal

 

Destinationen

 

Som ski- eller snowboardinstruktør i St. Michael/Lungau, får du en sæson hvor du er omringet af de flotte alper, som ligger på grænsen mellem Salzburgerland og Kärnten. Skiområdet ligger i Lungau-dalen og byder på varieret skiløb til alle niveauer. Området har over 50 kilometer præparerede pister med både blå, røde og sorte pister så du kommer aldrig kommer til at kede dig. Med et godt liftsystem vil du kunne tage på mange dagsture. Hvis du gerne vil have en på opleveren kan du tage bussen til Obertauern, som ligger for enden af dalen og byder på varieret freeride og off piste for vovehalsene. Lungau dalen er derudover kåret til den mest solrige i Østrig og du vil være garanteret at komme hjem med en god “goggle-tan” efter din vintersæson.

 

 

Skiskolen

 

Skiskolen ligger i St. Michael, og du vil blive en aktiv del af Otto’s skischule. som Som ski- eller snowboardlærer uddannet igennem Snowminds bliver du udrustet med alle de rette værktøjer, så du er klar til at undervise på pisten fra dag et. Specielt for Otto’s skiskole er deres prioritering af deres instruktører, og du vil starte sæsonen ud med træning på bjerget for hele skiskolen, så de er sikre på at du får den bedste start i dit nye job. Her vil du også møde de andre internationale instruktører, så du hurtigt vil føle dig hjemme. Skiskolen består af nogle utrolig dygtige og passionerede skiskoleledere, hvor gæsterne er internationale og kommer fra nær og fjern for at modtage undervisning – her kan man få sine sproglige kundskaber udfordret og udvidet!

 

Livet som instruktør

 

Byen består af ca. 3.500 helårsborgere, og man vil opleve en gæstfrihed, som gælder på bjerget såvel som i byen. Der findes nogle  hyggelige, traditionelle restauranter i St. Michael, og selvfølgelig er den lokale aprés ski bar også at finde, hvor instruktørerne mødes efter arbejdsdagen. Man vil også have adgang til både Obertauern og Katschberg, som ligger mellem 30-45 min væk, hvor man kan mødes op med andre Snowminds instruktører på en fridag eller til en tur i byen eller på Aprés ski. Der er aktiviteter for enhver smag, om man er til et festligt natteliv eller til hyggelige aftener med Glühwein og Gröstl. Du vil bo med de andre instruktører i et skilærerhus i udkanten af byen, og hvor man allerede fra dag 1 vil få en familiefølelse med fælles madlavning og masser af skibuddies på ens fridage.

Fakta

 

  • Stå på ski fra 1024 m til 2360 m
  • 50 km piste
  • 20 lifter
  • Ultra moderne lifte
  • Mest solrige område i Østrig
  • International skiskole

 

 

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere