10 tegn på at du er kommet hjem fra sæson!

Snowminds May 10, 2017

10 tegn på at du er kommet hjem fra sæson!

Sæsonen er nu ved at være ved vejs ende. Vi har haft en fantastisk vinter og alle instruktører er nu ved at være hjemme igen. Det er igen i år med samme følelse; De første par dage er sjove, men efterfølgende kunne det være fedt at komme tilbage igen. Vi har derfor beskrevet 10 af de mest velkendte ting som du oplever, når du lige er kommet hjem fra en sæson.

10 tegn på at du er kommet hjem fra sæson

10 tegn på at du er kommet hjem fra sæson:

 1. Du siger ”Servus” til alt og alle
  I løbet af en sæson bliver alle vant til den ”østrigske” måde at sige hej på, nemlig ”Servus”. før du ved det, er det blevet så stor en del af dig. Du prøver at overbevise din familie og faktisk bare alle du møder om at det lyder meget bedre at sige ”Servus”.
 2. Din goggletan er så intens, at du spørger dig selv om du har vasket dig i ansigtet
  Du kan som skilærer opleve en masse ting, men i slutningen af sæsonen sker der en ting i dit ansigt: Goggletan! For nogle instruktører er det så slemt, at du får et håndklæde stukket i hånden.
 3. Du begynder en sætning på tysk, uden at tænke over det
  ”Kannst du viel….. Jeg mener: Kan du måske” I starten af sæsonen, havde du travlt med at lære det tyske sprog, men nu skifter du dagligt til tysk, uden at tænke over det, når du taler med venner og familie.
 4. Du har forfærdelig meget lyst til Frankfurter Mit Pommes
  Selvom duften af Frankfurter Mit Pommes tit kommer forbi din næse i Kinderland, indser du pludselig hvor meget du elsker det, og med så meget ketchup og mayo som muligt.
 5. Du savner pludselig Aprés-ski musik når du tager i byen
  Musikken på klubben herhjemme er fin, men selvfølgelig kan du kun synge med på og danse til Cowboy und Indianer, Fliegerlied and “Die Eisbären”. Du ved, at du burde være pinlig over det, men en skilærer er jo en skilærer 😉
 6. Du finder ud af, hvor kedeligt det er at være hjemme
  Du kommer hjem og har brugt de sidste 5 til 6 måneder i en rutsjebane af nye oplevelser og finder ud af, at tiden nærmest har stået stille herhjemme. Du stresser dig selv med at fortælle alle dine fede historier oven i hinanden, fordi der er så meget at fortælle på en gang.
 7. At dele et skilærerhus er da ikke så slemt
  Ja, du deler et værelse med andre instruktører og ja, badet herhjemme er ret lækkert i forhold til i skilærerhuset, men hvor er stemningen herhjemme…. Specielt om aftenen og på hverdage. Den konstante strøm af mennesker, jokes og sjov er noget du hurtigt begynder at savne.
 8. Du er den eneste som prøver at lave en dans til alle sange, når du tager i byen med vennerne
  Okay, de spiller ikke noget Aprés-ski musik herhjemme, men man skal vel ikke acceptere alle danse? Det syntes jeg ikke.. I løbet af en sæson har du ikke brugt alt din tid på at øve mærkelige dansetrin for ingenting. Så bare Flieger dansen fra Ed Sheeran, det er fint.
 9. Spejlet i dit værelse, får dig til at se lidt bredere ud, end da du tog afsted
  Og det er spejlet den er gal med, seriøst.
 10. Du begynder at planlægge mulighederne for næste sæson
  ”Hvis jeg begynder at studere, og afleverer den første opgave en smule for sent, kan jeg tage en ekstra måned efter jul. Men, jeg savner de rolige 2 uger af februar.. Men hvis jeg også laver de to første opgaver inden afrejse.. Ej, det kan jeg ikke.. Hmm.. Nogen gange er der intet alternativ til at planlægge en anden sæson.. Let’s go!

Kunne du tænke dig en sæson i sneen? Så tag et nærmere kig på vores kurser.

 

Tjek også vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld