Arigato Japan!

Tag med på Snowminds Japan Rundrejse!

Arigato Japan! 

 

Når der tales om kreative og dynamiske samfund, der gør ting på sin helt egen måde, kan man ikke komme uden om Japan. Landet er kendt som landet med den stigende sol, et navn som skyldes den østlige geografiske placering, hvor solens første stråler skinner bagende på Japan hver morgen. Derfor er det ingen overraskelse, at landet ofte er et skridt foran, kulturen er rig og avanceret, og Japan altid har et øje rettet mod fremtiden.

 

Med vulkanske øer i stillehavet, kan Japan siges at være den fremtrædende kulturelle supermagt i Asien. Listen, af populære og særlige opfindelser der stammer fra Japan, er for lang til at nævne, men et par stykker er der plads til; Nintendo spil, Samuraier, anime, karate, sumobrydning, Pokémon, geishaer, saké og højhastighedstoget shinkansen. Udover disse inspirerende og skøre opfindelser byder Japan på moderne byer omringet af et unikt smukt landskab. Midt i Tokyo kan du finde alt fra højhuse til love-hoteller, som er gåafstande fra guddommelige japanske haver og hellige søer. Hvis du begynder at føle dig klaustrofobisk skal du ikke være bekymret. Kun få timer udenfor byen står Mt. Fuji, landets største vulkan og mest berømte milepæl. Japan er et land med uendelige skønheder, og der er noget for enhver.

 

Med en sæson i Japan må du ikke snyde dig selv for at opleve “sommersiden” at dette skønne land, og vi mener, at en rundrejse er den perfekte måde at slutte en lang vintersæson af på. Er Japanturen i konflikt med Hawaii turen? Bare rolig, vi planlægger ud fra, at du rejser lige efter vintersæsonen, så du derefter kan se de tropiske øer på Hawaii. Uanset, har vi en løsning der passer dig 100%! Vi håber du vil med på eventyret! 🇯🇵🌸🗻⛩✌

 

 

 

"Japan er et sindssygt smukt land på rigtigt mange måder. Menneskerne, du møder, er så søde og servicemindede, at det næsten er for meget. For eksempel hvis du spørger om vej, oplever du, at de insisterer på at følge dig helt derhen."

- Dan, Snowminds Instruktør

 

 

Hvad kan jeg forvente?

 

I løbet af 13 dage får du chancen for at opleve det allerbedste af Japan. Rejsen starter i Tokyo, lige efter din sæson i sneen.

 

Din rejseplan:

 

Dag 1: Tokyo 🇯🇵

I mødes ved hostellet og har et planlagt velkomstmåltid! I kan opbevare skiudstyret på hostellet under jeres rejse.

Dag 2-3: På eventyr i Tokyo 
🗼

Tokyo er kontrasternes by. Byen er et kæmpe pulserende inferno af butikker. Der er også et hav af restauranter, samt spillehaller og karaokebarer. I Tokyo kan man tage metroen rundt til de forskellige shopping distrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men som alle steder i Tokyo proppet med mennesker. Vi har inkluderet en guidet tur rundt i byen, så I kan få det bedste indtryk og se “det hele”!

Dag 3-5: På opdagelse i og omkring Kyoto ⛩🚴‍♂️

Næste dag går turen til Kyoto, et hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer, de mytiske geishaer og en fantastisk bambusskov. På dag 4 nyder du dagen ved en guidet cykeltur der viser alle de skjulte skatte. På dag 5 har I mulighed for selv at udforske Kyoto og området omkring byen. I kan cruise rundt til de forskellige seværdigheder der ikke var med på cykelruten.

Dag 6-7: Fra Kyoto til opdagelse i Hiroshima
 

Turen går videre mod Hiroshima – en by præget af eksplosionen af den første atombombe i 1945. Byen er en stærk påmindelse om, hvilken magt mennesket har, og Hiroshima er et must på Japanturen. På opdagelse i og omkring Hiroshima
 har I resten af dagen på egen hånd. På dag 7 starter jeres rundtur af Hiroshima, hvor I vil få indblik i en vigtig del af Japans kultur og samtidig får en tur til den naturskønne Miyajima ø udenfor Hiroshima.

Dag 8-9: Opdagelse i Osaka 🍣

Turens næste stop er byen Osaka. Osaka er Japans kulinariske hovedstad, så her må du ikke snyde dig selv for lidt lokalt mad. Byen byder bl.a. på seværdigheder som Osaka Castle, Osaka Aquarium, shop-amok i Shinsaibashi, og I kan prøve de forskellige gadekøkkener ved Dotonbori og opleve Universal Studios.

Dag 10: Ryokan oplevelse i Hakone! ⛰

Efter Osaka går turen til Hakone! Her skal I udskifte backpacker, by-livsstilen med afslapning i fantastiske naturskønne omgivelser. Her overnatter I og tilbringer næste dag indtil turen går med bus tilbage til Tokyo.

11-13: Hakone til Tokyo 🌸

I får nu muligheden for at nyde de sidste dage i Tokyo fuldt ud. Her skal I køre på Mariokarts gennem midten af Tokyo, se Tokyo fra skytree og have et stort afslutningsmåltid, hvilket vi mener, er den perfekte afrunding på en super tur!

Dag 13: Afrejse til næste destination!🤙

 

 

 

 

Hvad er inkluderet?

 

Vi arrangerer alt det praktiske, så du kan nyde turen for fuldt tryk. Det eneste du skal gøre er at pakke din taske, good vibes og fokusere 100% på at nyde rejsen med nye og gamle Snowminds venner.

 

Helt specifikt inkluderer turen:

 

 • Byrundtur i Tokyo
 • Velkomstmåltid
 • En mariokarttur i gaderne i Tokyo!
 • Cykeltur i Kyoto med lokalguide
 • Dagstur til Hiroshima inkl. en tur til Miyajima
 • En tur til toppen af Tokyo (Skytree)
 • 3 overnatninger på hostel i Kyoto
 • 1 overnatning på hostel i Hiroshima
 • 1 overnatning på hostel i Osaka
 • 1 overnatning i Hakone
 • Sammenlagt 4 overnatninger på hostel i Tokyo
 • Transport mellem byerne med lyntog og natbus
 • En totalt awesome og once-in-a-lifetime sæsonafslutning i Japan!

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Yderligere måltider end de nævnte
 • Drikkepenge
 • Andet der ikke er nævnt i ”prisen inkluderer”

 

 

 

Rejseperioden

 

 • 9. til 21. april: Lige efter sæsonen, her er der mulighed for at se de berømte, og meget smukke, cherry blossoms. 🌸🌸🌸

Har du spørgsmål? 

 

Denne tur er speciallavet af Snowmindsinstruktører til Snowmindsinstruktører. Derfor bliver rejsen også tilpasset, så den har præcis hvad en rundrejse i Japan bør indebære. Med denne oplevelse kan du afslutte din skisæson med manér og samtidig være sikker på, at skisæsonen og dermed dit arbejde er færdigt. 

 

Et par spørgsmål vi måske tænker du har:

Hvordan fungerer det ift. mit arbejde og min kontrakt hos skiskolen?

Vi har valgt datoerne for netop at give dig mulighed for at færdiggøre din kontrakt og inden rundrejsen starter. Sagt med andre ord, så har vi bygget denne tur, så det passer med din sæson som Snowminds instruktør. No stress 🙂

Hvordan fungerer betalingen?

Vi vil gerne være så fleksible som muligt, så vi kan få så mange Snowminders med på turen. Derfor skal du i første omgang kun betale et depositum på 2.000 kr., så vi kan sikre din plads på rejsen. Vi vil informere dig, når betaling af den resterende saldo forfalder.

Hvordan fungerer det ift. Hawaii turen?

Vi har valgt datoerne for netop at give dig mulighed for at tage til Hawaii lige efter rundturen!

Prisinformation

Course Icon Snowminds Rundrejse i Japan

Course Icon Introduktionspris: 12.500 kr fra Tokyo, Japan

Course Icon Bestil hurtigst muligt

Course Icon 13 dage med start 9. april

Course Icon Depositum: 2.000 kr.

Kontakt for tilmelding

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld