Østrig

Job for erfarne ski- og snowboardinstruktører

Drømmen i Østrig

 

Savner du at være ski- og snowboardinstruktør og vil du rigtig gerne genopleve drømmen igen, igen og igen? Vi kender selv til følelsen! Derfor har vi skabt denne specielle mulighed for erfarne instruktører, der ønsker at tage deres næste sæson i Østrig.

 

 

Destinationen

 

Østrig er det bedste valg for næsten alle skiløbere og snowboardere. Her kan du få masser af powder, schnitzel og realisere drømmen om at blive en del af den gamle østrigske skikultur. Østrig er også kendt for at tilbyde dét bedste aprésski i verden!

Hvad kan du se frem til?

 

Denne rejseoplevelse er for dig der allerede er uddannet instruktør og helst har erfaring som ski- eller snowboardlærer. Vi garanterer dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som ski- og snowboardlærer med os. Med denne kursuspakke kan du se frem til følgende fordele:

 

 • En vintersæson som skilærer med JOBGARANTI
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • Snowminds online tyskkursus så du kan forbedre dit tysk inden afrejse
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

Hvad er inkluderet?

 

Nedenfor ses en oversigt over, hvad der præcist er inkluderet i pakken.

 • En vintersæson som ski- og snowboardinstruktør i Østrig
 • Kick-off event i Danmark inden afrejse
 • Ansættelse på en østrigsk top skiskole med velkomst orientation
 • Snowminds online tyskkursus
 • Løn, sæsonliftkort og arrangeret bolig under din ansættelse hos skiskolen*
 • Mulighed for at se rejse rundt i Europa efter din sæson
 • Invitation til Snowminds Reunion fest
 • Hjælp til valg af forsikring og alle andre praktiske formaliteter

 

*Endelige ansættelsesvilkår vil blive fremsendt af skiskolen. Der kan forekomme en egenbetaling for bolig, liftkort m.m. som del af lønnen.


Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport t/r
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Rejseaktivitet efter skisæsonen
 • Eventuel udgift til bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Lommepenge, og andet, der ikke er nævnt herover

OK

Hvem kan ansøge som instruktør i Østrig?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører. Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har en level 1 instruktøruddannelse (fx. CSIA, Anwärter eller lignende) og gerne erfaring som skilærer*
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker tysk og engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores rejser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

 

 

Pris

Course Icon Få job som instruktør i Østrig (for erfarne instruktører)

Course Icon 7.995 DKK

Course Icon Næste ansøgningsfrist 18. marts

Course Icon Midt november til start maj

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

JOBGARANTI

JOBGARANTIEN

En sæson som skilærer forbliver igennem hele livet kun en drøm for de fleste, men nu har du chancen for at gøre drømmen til virkelighed. Hos Snowminds har vi mange års erfaring med arbejdet som skilærer og igennem vores nøje tilrettelagte kurser og store netværk blandt verdens skiskoler garanterer vi dig et job på en af verdens bedste skidestinationer.

Jobgarantien er betinget af, at du består din skilæreruddannelse, hvilket ca. 90% af vores kursister gør. Skulle det ske at du ikke består vil vi gøre alt der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og så tage en reeksamen enten i januar eller marts. Vi er stolte af at sige, at vi aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

LØN, UDGIFTER OG FORLØBET

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en egenbetaling for fx bolig på flere destinationer, hvilket svinger fra destination til destination afhængigt af deres lønstruktur. Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. På nogle skiskoler får man en fast løn og på andre løn per time man arbejder. Man bliver ikke rig af at være skilærer, men tjener som tommelfingerregel ca. 5.000-8.000 kr. pr. måned, hvis man arbejder en fuld måned. En typisk arbejdsuge er ca. 6 dage om ugen.

Under samtalen med os vil vi vurdere din motivation, kvalifikationer og ønsker til din oplevelse, bl.a. for at vurdere hvilken skiskole og destination der kan give dig den perfekte oplevelse. Du ved altså tidligt i forløbet og længe inden afrejse hvilken skiskole du skal arbejde for. Når din uddannelse er bestået og afslutningsfesten overstået bliver du transporteret direkte ud på din skiskole, hvor du får din arbejdskontrakt, anvist bolig og en flot uniform, hvorefter eventyret kan begynde.

UNDER SÆSONEN

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig, såfremt der skulle blive behov herfor.

Events og fællesskab

Snowminds Reunion Party i Danmark efter sæsonen

Udover dette store 2 ugers Landes Reunion kursus i november eller april (april-kurset er en del af 5 ugers og 7 ugers skilærerkursuserne) afholder vi ligeledes et stort reunion party i Danmark efter sæsonen. Dette ligger typisk i maj/juni måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er ligeledes frivilligt, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

Optagelse i Skiclub Snowminds

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet mere end 550 dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Skiclub Snowminds”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, så som skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Skiclub Snowminds er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

Tryghed, fællesskab og oplevelser for livet

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som skiinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for skiløb. Passion for mennesker. Passion for dig.

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld