Snowminds Team Leader

Stejl læringskurve og din næste store oplevelse!

Team Leader

Elsker du jobbet som instruktør og tilværelsen i bjergene? Bliver du høj af at lære fra dig og give andre en fantastisk oplevelse? Er du ambitiøs og stræber efter ALTID at lære mere i verdens fedeste branche? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så tror vi på, at du er den vi søger!

I takt med at vi altid ønsker at blive bedre, har vi igen i år besluttet at lave et Snowminds Team Leader Team, som før, under og efter vores kurser i Canada, Japan og Østrig skal hjælpe med at gøre de nye Snowminders’ oplevelse til deres livs bedste! Du vil være med hvor det sker og vil i tæt samarbejde med resten af teamet lære en masse og få en oplevelse udover det sædvanlige bl.a. på vores kick off event og som medansvarlig på et af vores kurser til vinter.

 

Jobbet som Team Leader

Du vil fra dag ét blive betragtet som et væsentligt medlem af Snowminds Teamet, og blive tildelt selvstændige opgaver og ansvarsområder. Opgaverne kan variere, men som udgangspunkt skal du kunne sige ja til følgende for at søge en af stillingerne:

  • Kunne deltage på Snowminds Team Leader Camp i Danmark fra onsdag d. 22.8 til søndag d. 26.8 2018
  • Kunne hjælpe os i efteråret 2019 fx på kontoret i KBH eller på gymnasiebesøg og få et bedre indblik i hvad der sker “behind the scenes”. 
  • Kunne deltage på Snowminds´ Kick Off Events fra fredag d. 14.9 til søndag d. 16.9 2018
  • Kunne rejse med vores nye team til enten Canada, Østrig eller Japan i november/december*
  • Kunne deltage på team events under sæsonen, såfremt du er på sæson i Canada, Japan eller Østrig
  • Være en suveræn Snowminds repræsentant, der vil gøre alt for at give de nye Snowminders’ deres livs oplevelse!

 

*Hvis du søger til Japan eller Canada kan det være en fordel at du selv forventer at tage en sæson i pågældende land.
* Det er absolut en fordel at kunne sige ja til alle ovenstående, men hvis der er et eller to af punkterne du ikke vil kunne, så skal du ikke holde dig tilbage fra at søge. Vi vil blot tage dette med i vores vurdering af din ansøgning. 

 

Kvalifikationer

Du vil få tildelt et stort ansvar som Team Leader, specielt da du vil stå som medansvarlig på vores kurser. Derfor er det vigtigt, at du er seriøs, struktureret og ansvarsbevidst. Du vil blive en del af et super team og ALTID være omgivet af andre, men du skal trives med nye opgaver og skal kunne arbejde selvstændigt med disse. Det vigtigste er, at du har en ”can-do” attitude og forstår, at vores motto ”What ever it takes” ikke blot er ord, men en arbejdsfacon, der gennemsyrer vores team og vores ambition om altid at blive bedre. Herudover forventer vi at du er hårdtarbejdende, modig og alsidig, samt BRÆNDER for at arbejde med mennesker – og ikke mindst har ben i næsen og hjertet på det rette sted! 

 

Praktisk

Du vil blive tilknyttet teamet fra dag et og dit arbejde definerer vi i fællesskab, så det kan passe med din hverdag og lokation m.m. Jobbet er ulønnet, men til gengæld afholder vi udgifter til transport (eksl. evt. flytransport), samt logi, halvpension og liftkort ifbm. vores kurser. Derudover vil vi tilbyde et par af vores Team Leaders at blive tilknyttet kontoret nærmere i peak perioder, hvor der vil være tale om kompensation. Dette vil uddybes til en evt. samtale. 

 

Ansøgning

Du bedes sende din ansøgning så hurtigt som muligt, men senest d. 12. juni via dette link: Ansøg som Team Leader.

Team Leader stillingerne er normalt meget eftertragtede og det er vigtigt for os, at vi vælger det helt rette team, derfor kan du også forberede dig på en grundig rekrutteringsproces.

Ansøgningen skal indeholde motiveret ansøgning, CV og et profilbillede fra din skisæson. Vi vil efter ansøgningsrunden er slut se nærmere på ansøgningerne og udvælge dem vi vil gå videre med i processen. Vi vil op til samtalen udsende en case, som skal indsendes inden samtalen og som vil være en del af vurderingen. Samtaler vil herefter blive afholdt via skype eller i København.

Har du spørgsmål så kontakt Charlotte på [email protected] eller 2899 3599. Vi glæder os til at modtage din ansøgning – og måske byde dig velkommen i Snowminds Team Leader Team!

 

 

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld