Bliv Team Leader

Hjælp nye instruktører på deres næste eventyr

Vil du være Team Leader?

Elsker du jobbet som ski- eller snowboardinstruktør og livet i bjergene? Bliver du høj, når du underviser og giver dine gæster en fantastisk oplevelse? Er du ambitiøs og stræber du konstant efter at lære? Hvis du kan sige ja til dette, er du måske det næste medlem af Snowminds Academy.

Vores Team Leadere er et af de vigtigste elementer i vores kurser, og derfor stræber vi altid efter at finde de rigtige mennesker til at hjælpe med at give de nye Snowminds-instruktører en oplevelse, de aldrig vil glemme! Du vil som Team Leader være en del af processen før, under og efter kurserne i Japan, Spanien, Canada, Schweiz eller Østrig. Du vil som Team Leader være en del af Snowminds Academy og tage din rejse med Snowminds til næste niveau. Vi kan love, at du lærer MEGET og får en oplevelse for livet!

Læs venligst gennem denne side og tjek videoerne!

Hvad tilmelder jeg mig?

Dine opgaver som Team Leader varierer en del, men dit vigtigste job er at være der for de nye instruktører. Det er derfor vigtigt for os, at du kan sige ja til følgende:

1) Jeg kan deltage i The Snowminds Academy Camp i København fra d. 12-15. September. 

2) Jeg kan deltage i Kick off-begivenhederne i mit land. Der bliver holdt en international kick off uge i København fra d. 18-22. September

3) Jeg kan tage med vores nye hold til enten Canada, Spanien, Schweiz, Østrig eller Japan i november / december. Hvis du vil rejse til Japan eller Canada, forventer vi, at du selv tager en sæson. Hvis du vil rejse til Canada, skal du ansøge om at få dit visum hurtigst muligt.

4) Jeg kan deltage og koordinere team events i løbet af min sæson og være der for holdet i hele sæsonen.

Det er en stor fordel, hvis du kan sige ja til det ovenstående, da vi vil prioritere dette. I tilfælde af, at der er en eller to af de ting, som du ikke kan sige ja til, bedes du fortælle os i det din ansøgning, så tager vi det i betragtning. Du kan også tjekke vores video nedenfor for at få et bedre indblik i, hvordan Academy dagene udspiller sig fra et tidligere år.

Hvad kræver det at blive Team Leader?

Du får meget ansvar som Team Leader, især under kurserne. Det er derfor vigtigt, at du kan sige ja til følgende:

1) Jeg er seriøs og klar til at tage ansvaret for at blive Team Leader.

2) Jeg kan godt lide at være omkring mennesker, og jeg er meget social. Jeg er også udadvendt, og jeg har altid et smil på læben.

3) Jeg er klar til at give de nye instruktører en fed oplevelse, koste hvad det vil og forstår at “koste hvad det vil” ikke bare er en talemåde, men en arbejdsmåde der gælder gennem hele sæsonen.

4) Jeg er klar til at arbejde hårdt og gøre en indsats!

5) Jeg kan lide at lede en gruppe, starte nye ting op og tale foran en gruppe.

6) Jeg er villig til at lære og blive en del af Snowminds Academy.

7) Jeg overvejer at gøre dette i mere end et år (ikke et krav).

 

Hvad er Snowminds Academy?

Snowminds Academy er for alle fra alle lande, der bliver Team Leader eller Course Manager. Dette er en måde at gøre vores gruppe af Team Leadere godt forberedt, give dem en masse værktøjer og generelt give dem en fantastisk oplevelse. Akademiet lærer dig alt hvad du har brug for at lære for at kunne løfte jobbet som Team Leader og vil være noget, du også kan bruge fremadset. Vi vil ved siden af dette også oprette en pulje og invitere nogle ekstra gode kandidater til at deltage i Akademiet, til yderligere potentielle kurser.

 

Praktisk info

Jobbet som Team Leader er lønnet, og vi dækker dine udgifter for indkvartering i løbet af kurset, samt morgen- og aftensmad i løbet af kurset, liftkort og andre udgifter, du ville have som led i at koordinere et kursus. Som Team Leader kan vi hjælpe dig med at finde et job på en skiskole og koordinere sæsonen for dig. Vi vil diskutere dette yderligere i interviewet. Desuden får du en fantastisk Team Leader Tøjpakke!

 

Ansøgningsprocessen

Send din ansøgning så hurtigt som muligt, men senest d. 27. Maj. Vi holder interviews i juni, og jo tidligere du ansøger, jo bedre er dine chancer.

Stillingerne er normalt meget populære, og det er vigtigt for os, at vi vælger det helt rigtige team. Du skal derfor være forberedt på en grundig ansættelsesproces.

I ansøgningsskemaet bliver du bedt om at vedhæfte en ansøgning, CV og et profilbillede. Vi vil en uge efter deadlinen kontakte alle ansøgere.

–>Du kan ansøge her! <–

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, kan du kontakte os på [email protected]. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og måske byde dig velkommen til Snowminds Academy.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld