Arigato Japan!

Tag med på Snowminds Japan Rundrejse!

Arigato Japan! 

 

Når der tales om kreative og dynamiske samfund, der gør ting på sin helt egen måde, kan man ikke komme uden om Japan. Landet er kendt som landet med den stigende sol, et navn som skyldes den østlige geografiske placering, hvor solens første stråler skinner bagende på Japan hver morgen. Derfor er det ingen overraskelse, at landet ofte er et skridt foran, kulturen er rig og avanceret, og Japan altid har et øje rettet mod fremtiden.

 

Med vulkanske øer i stillehavet, kan Japan siges at være den fremtrædende kulturelle supermagt i Asien. Listen, af populære og særlige opfindelser der stammer fra Japan, er for lang til at nævne, men et par stykker er der plads til; Nintendo spil, Samuraier, anime, karate, sumobrydning, Pokémon, geishaer, saké og højhastighedstoget shinkansen. Udover disse inspirerende og skøre opfindelser byder Japan på moderne byer omringet af et unikt smukt landskab. Midt i Tokyo kan du finde alt fra højhuse til love-hoteller, som er gåafstande fra guddommelige japanske haver og hellige søer. Hvis du begynder at føle dig klaustrofobisk skal du ikke være bekymret. Kun få timer udenfor byen står Mt. Fuji, landets største vulkan og mest berømte milepæl. Japan er et land med uendelige skønheder, og der er noget for enhver.

 

Med en sæson i Japan må du ikke snyde dig selv for at opleve “sommersiden” at dette skønne land, og vi mener, at en rundrejse er den perfekte måde at slutte en land vintersæson af på. Er Japanturen i konflikt med Hawaii turen? Bare rolig, vi planlægger ud fra, at du rejser lige efter vintersæsonen, eller efter du har set de tropiske øer på Hawaii. Uanset, har vi en løsning der passer dig 100%! Vi håber du vil med på eventyret! 🇯🇵🌸🗻⛩✌

 

 

 

"Japan er et sindssygt smukt land på rigtigt mange måder. Menneskerne, du møder, er så søde og servicemindede, at det næsten er for meget. For eksempel hvis du spørger om vej, oplever du, at de insisterer på at følge dig helt derhen."

- Dan, Snowminds Instruktør

 

 

Hvad kan jeg forvente?

 

I løbet af 15 dage får du chancen for at opleve det allerbedste af Japan. Fra de mest berømte byer Tokyo, Kyoto, Hiroshima og Osaka til den majestætiske Mt.Fuji. Rejsen starter i Tokyo, når det passer bedst til dig.

 

Din rejseplan:

 

Dag 1: Tokyo 🇯🇵

Ankomst til Tokyo og derfra tager I lufthavnsbussen til hostellet fra lufthavnen. I kan opbevare skiudstyret på hostellet under jeres rejse.

Dag 2-3: På eventyr i Tokyo 
🗼

Tokyo er kontrasternes by. Byen er et kæmpe pulserende inferno af butikker. Der er også et hav af restauranter, samt spillehaller og karaokebarer. I Tokyo kan man tage metroen rundt til de forskellige shopping distrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men som alle steder i Tokyo proppet med mennesker. Vi har inkluderet en guidet tur rundt i byen, så I kan få det bedste indtryk og se “det hele”!

Dag 4-6: Dagstur til Mt. Fuji og til Kyoto 🗻

En dagstur til ikoniske Mount Fuji med overnatning i Tokyo. Næste dag går turen til Kyoto, et hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer, de mytiske geishaer og en fantastisk bambusskov. På dag 6 nyder du formiddagen på egen hånd i Kyoto, hvorefter vi laver en byrundtur til jer.

Dag 7: På opdagelse i og omkring Kyoto 

På dag 7 har I mulighed for selv at udforske Kyoto og området omkring byen. Vi anbefaler, at I lejer en cykel, så I nemt kan cruise rundt til de forskellige seværdigheder. f.eks. Nijo-borgen eller de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha. Der er også mulighed for at f.eks. tage på dagsture til Nara og Kobe.

Dag 8-9: Kyoto til opdagelse i Hiroshima
 

I dag går turen videre med tog mod Hiroshima – en by præget af eksplosionen af den første atombombe i 1945. Byen er en stærk påmindelse om, hvilken magt mennesket har, og Hiroshima er et must på Japanturen. På opdagelse i og omkring Hiroshima
 har I resten af dagen på egen hånd. Næste dag starter jeres rundtur af Hiroshima, hvor I får indblik i en vigtig del af Japans kultur og samtidig får en tur til den naturskønne Miyajima ø udenfor Hiroshima.

Dag 10-11: Hiroshima til opdagelse i Osaka 🍣

Turens næste togstræk går til byen Osaka. Osaka er Japans kulinariske hovedstad, så her må du ikke snyde dig selv for lidt lokalt mad. Byen byder bl.a. på seværdigheder som Osaka Castle, Osaka Aquarium, shop-amok i Shinsaibashi, og I kan prøve de forskellige gadekøkkener ved Dotonbori og opleve Universal Studios.

Dag 12-14: Osaka til Tokyo 🌸

Efter Osaka år turen tilbage til Tokyo med tog. I overnatter på samme hostel som første nat og får derefter mulighed for at nyde de sidste dage i Tokyo. Her skal I også køre på Mariokarts gennem midten af Tokyo, hvilket vi mener, er den perfekte afrunding på en super tur!

Dag 15: Afrejse fra Japan til næste destination!🤙

 

 

 

 

Hvad er inkluderet?

 

Vi arrangerer alt det praktiske, så du kan nyde turen for fuldt tryk. Det eneste du skal gøre er at pakke din taske, good vibes og fokusere 100% på at nyde rejsen med nye og gamle Snowminds venner.

 

Mere specifikt inkluderer turen:

 

 • Gebyr for stopover i Tokyo på jeres flybillet til Sapporo
 • Byrundtur i Tokyo med engelsktalende guide
 • Dagstur fra Tokyo til Mt. Fuji med lokalguide inklusiv frokost
 • Planlægning af tog Tokyo – Kyoto – Hiroshima – Osaka – Tokyo (Billetter ikke inkluderet)
 • 3 overnatninger på hostel i Kyoto inkl. morgenmad
 • Byrundtur i Kyoto med lokalguide
 • Dagstur til Hiroshima inkl. en tur til Miyajima
 • 2 overnatninger på hostel i Hiroshima inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på hostel i Osaka inkl. morgenmad
 • Sammenlagt 7 overnatninger på hostel i Tokyo inkl. morgenmad
 • Turen er dækket af Rejsegarantifonden og alt arrangeret på forhånd
 • En totalt awesome og once-in-a-lifetime sæsonafslutning i Japan!

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Yderligere måltider end de nævnte
 • Togbilletter Tokyo – Kyoto – Hiroshima – Osaka – Tokyo
 • Drikkepenge
 • Andet der ikke er nævnt i ”prisen inkluderer”

 

 

 

Rejseperioder

 

For den optimale Snowminds oplevelse, anbefaler vi, at du overvejer én af to primære rejseperioder, så du kan få en super oplevelse med de andre Snowminders.

 

 • 11. til 25. april: Lige efter sæsonen, her er der mulighed for at se de berømte, og meget smukke, cherry blossoms. 🌸🌸🌸
 • 25. april til 9. maj: Turen starter når du vender hjem fra Hawaii fyldt med Aloha-vibes

 

OBS! Hvis en af de to rejseplaner ikke passer dit program, så kontakt os og vi kan tale om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Har du spørgsmål? 

 

Denne tur er speciallavet af Snowmindsinstruktører til Snowmindsinstruktører. Derfor bliver rejsen også tilpasset, så den har præcis hvad en rundrejse i Japan bør indebære. Med denne oplevelse kan du afslutte din skisæson med manér og samtidig være sikker på, at skisæsonen og dermed dit arbejde er færdigt. 

 

Et par spørgsmål vi måske tænker du har:

Kan jeg tage på begge ture til Hawaii og Japan?

Selvfølgelig! Du kan begynde den japanske rundrejse efter “hjemkomst” fra Hawaii med start den 25. april.

Hvordan fungerer det ift. mit arbejde og min kontrakt hos skiskolen?

Vi har valgt disse datoer for netop at give dig mulighed for at færdiggøre din kontrakt og inden rundrejsen starter. Sagt med andre ord, så har vi bygget denne tur, så det passer med din sæson som Snowminds instruktør. No stress 🙂

Hvordan fungerer betaling?

Vi vil gerne være så fleksible som muligt, så vi kan få så mange Snowminders med på turen. Derfor skal du i første omgang kun betale et depositum på 2.000 kr., så vi kan sikre din plads på rejsen. Vi vil informere dig, når betaling af den resterende saldo forfalder.

Prisinformation

Course Icon Snowminds Rundrejse i Japan

Course Icon Introduktionspris: 10.870 kr fra Tokyo, Japan

Course Icon Bestil hurtigst muligt

Course Icon 15 dage med start 11. eller 25. april, datoerne kan variere

Course Icon Depositum: 2.000 kr.

Kontakt for tilmelding

Næste infomøde d. 29. maj

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld