Niseko

Husk at pakke snorkelen!

Vil du opleve en skiferie for livet, i et af verdens mest ikoniske ski resorts i Japan?

Niseko er et helt ekstraordinært ski-resort, hvor du får en ski oplevelse udover det sædvanlige, fantastiske kulinariske oplevelser samt den særlige japanske kultur.

En skiferie til Japan’s mytiske skiområde, som blandt ski-folk er kendt for at have verdens bedste, tørreste, champagne puddersne. Få har oplevet det, men alle med forkærlighed for skiferier har hørt om det.

Niseko er med andre ord et helt særligt sted, som alle sne- og offpiste aficionados burde opleve!

Maks højde i meter

Minimum højde: 255m

Antal piste km

Blå pister: 22,4km
Røde pister: 18,2km
Sorte pister: 10,2km
Antal pister i alt: 60
Park: 1
Nat ski: Ja

Skilifte

Træklift: 1
Stolelift: 26
Gondol: 4

Skiområdet

Beliggende på Hokkaido halvøen, med en betagende panoramisk udsigt til den aktive vulkan, Mt. Yotei, ligger Niseko. Med over 15 meter, af den udsøgte japanske sne i gennemsnit pr. sæson, er der endeløse muligheder for at opleve pister i absolut særklasse, samt udforske gemte skovruns og bjergsider.

Nisekos skiområde ligger ud til havet, som er en af grundene til det massive årlige snefald, som også bidrager med en fantastisk udsigt, på vej ned af bjerget.

Med liftkortet får du adgang til 30 forskellige lifter, som tager dig op til hele 4 forskellige store områder, som er jævnt fordelt over alle niveauer. De mindre øvede får dermed også en unik mulighed, for at opleve den legendariske japanske sne, også kaldet JaPOW, så alle i familien kan få samme ski oplevelse.

Hvis du vil krydre din skiferie med andet end skiløb, så prøv at udforske Nisekos område til nightskiing, eller tag en guidet tur i bjergene og oplev områder, som kun de lokale kender til.

 

Skiskolen i Niseko

Skiskolen i Niseko er både kendt og eftertragtet blandt alverdens instruktører, hvorfor det kun er de bedste, som får lov til at undervise der. Med en skiferie med Snowminds, vil vores instruktører hjælpe dig godt på vej uanset dit niveau.

Kulturel berigelse

Niseko er ikke kun kendt for sit legendariske skiløb, men også den japanske kultur. Du vil kunne skifte dine pomfritter ud med sushi og nudler på bjerget, hvor fisken er så frisk, som luften du indånder. Prøv sushien på Hilton hotellet, hvor kokkene står og tilbereder al den sushi du kan spise, af den højeste kvalitet.

Trænger du til afslapning efter en god dag på bjerget, så tag i et af de naturlige hot springs, som udspringer fra Mt. Yotei.

Niseko giver dig også muligheden for at opleve lokal japansk aprésski, og hvis du vil fortsætte kan du tage videre på karaoke bar sammen med resten af de lokale.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld