Australien

Få det fedeste sabbatår på ski down under

Bliv skilærer i Australien og oplev dette smukke land fra en vinkel du ikke troede fandtes

Tag afsted til Australien og få en helt særskilt skioplevelse. Når du tager afsted til Australien som skiinstruktør, bliver der tropiske paradis hurtigt forvandlet til et sneparadis. De spektakulære strande, vidtstrækkende ødemarker, aboriginere, Steve Irwin og vildtspringende kænguruer bliver mindre vigtige, når først man oplever, hvordan det er, at stå på ski i Australien. Dit ophold som skiinstruktør i et af Australiens bedste skiområder kan nemt kombineres med andre oplevelser for livet, så som at besøge Sydney, lære at surfe og meget andet.

Down-under but still on the top

Når du begiver dig down-under, kan du finde skiområder på tværs af tre af Australiens stater. Mange af Australiens områder har fantastiske bjergforhold og bland andet er de berømte områder Perisher og Thredbo så skønne, at de kan fortrylle selv de mest garvede skiløbere. Som hjemstavn for adskillige verdensmestre og olympisk guldmedalje vindere, som Torah Bright, Nate Johnstone og Lydia Lassila, byder Australien på pister, der kan udfordre selv den mest garvede skiløber. Hertil hører sig bjerge på over 2.000 meter, og en helt unik skikultur. Ingen andre steder er det muligt at nyde en dampende varm tærte i sneen, eller at racecarve gennem landets unikke og majestætiske eukalyptus tyggegummitræer. Når du tager vores anerkendte instruktøruddannelse fra Østrig med i ærmet, er det en smal sag at komme til Australien og få en uforglemmelig sæson som skiinstruktør.

Ski på fødderne og sand imellem tæerne
Australierne er i sandheden et af de mest tilbagelænede og venlige folkefærd på jorden – tilsyneladende har de ikke en eneste bekymring i livet, hvilket er nemt at forstå, når det eneste valg de skal træffe om morgenen er, om de skal stå på ski eller surfe. Som kontrast til Australiens hektiske storbyer, finder du i skiområderne smukke alpine landsbyer med moderne liftsystemer, professionelle snekanoner og sublim piste-præparering. Det er ikke overraskende, at et folkefærd af surfere har indrettet nogle verdensklasse pister og ”bølger” i bjergene!

Endnu et kæmpe plus ved at stå på ski på den sydlige halvkugle er den modsatte vintersæson. Som et stærkt alternativ til at blive skilærer i Argentina eller New Zealand, vil en sæson i Australien lade dig udleve drømmen om den endeløse skisæson! Bliv sommeren over og høst fordelene ved at bo blot et par timer fra fantastiske strande, vildt dyreliv, livlig kyst- og surferkultur og et meget naturrigt paradis! Så hvis du er typen, der gerne vil have en grund til at tage både badetøj og skitøj med i baggagen, så er Australien det rette sted for dig.

 


Billeder fra Australien


Hvad siger vores instruktører?

Efter 2 sæsoner i Østrig og et ophold i Afrika så jeg Australien som næste store udfordring. Jeg drømte om at opleve den skønne natur og dejlige kultur. Det skuffede ikke!

Renée - Skilærer hos Snowminds

Efter en fantastisk første sæson i Østrig med Snowminds, fik jeg muligheden for at tage til Australien på sæson, så det skulle selvfølgelig prøves. Det blev til endnu en fantastisk sæson med utrolig meget fokus på det sociale bånd

Clara - Skilærer hos Snowminds

Teamet bag Snowminds gør noget ud over det sædvanlige for at sikre sig, at din oplevelse som skiinstruktør i Østrig bliver super. Jeg har fået en uforglemmelig oplevelse, så tak for det Snowminds :)

Christoffer - Skilærer hos Snowminds

Vil du høre mere fra vores skiinstruktører? Læs deres beretninger fra Snowminds bloggen eller se deres anmeldelser på Trustpilot.


Populære produkter i Australien