Sæson med 2 ugers skilærerkursus i Sankt Anton

Bliv en certificeret instruktør og arbejd i et af Alpernes bedste skisportssteder!

Bliv skiinstruktør på 2 uger i Sankt Anton

Hvis du ønsker en sæson for livet som østrigsk certificeret skiinstruktør, er dette kursus det rigtige for dig. I Sankt Anton am Arlberg, et af Alpernes, hvis ikke verdens, mest berømte skisportssteder, får du mulighed for at blive certificeret skiinstruktør og blive en del af holdet på Skischule Arlberg som instruktør, når du består din eksamen. Vi kalder dette en vinter for livet og anbefaler, at du ansøger hurtigst muligt om en af de begrænsede pladser på dette kursus.

 

Træningen

 

Vores 2-ugers instruktørkursus begynder i december og er designet til at forberede dig til effektivt at klare den østrigske “Anwärter”-niveau 1-instruktøreksamen. Vores team af trænere vil finpudse din teknik i alle de centrale aspekter, herunder carving, kortdistancetræning og rytmeskift på pisten. I løbet af dit 2-ugers træningskursus stræber vi også efter at skabe et Snowminds-fællesskab med fokus på uddannelsesarrangementer, teambuilding-aktiviteter og hvad vores lokale team ellers mener, der er nødvendigt for at ryste folk sammen og skabe magi.

 

Såfremt du består uddannelsen og skiskolens rekrutteringsforløb vil du herefter starte sæsonen som østrigsk uddannet skiinstruktør i Sankt Anton. Skiinstruktøruddannelsen er krævende, men vi kan med stolthed sige, at vi siden starten i 2012 har kunnet hjælpe 100 % af vores “Snowminders” med et job efter endt skilæreruddannelse.

Billeder fra destinationen

Hvad er inkluderet?

 

Når du rejser med Snowminds, tager vi os af alle de praktiske ting. På den måde kan du pakke dine tasker og din gode stemning og fokusere på at forberede dit næste eventyr.

 

Med denne rejseoplevelse får du følgende inkluderet: 

  • En vintersæson i Østrig som skiinstruktør efter bestået skilærerkursus
  • 2 ugers niveau 1 skilæreruddannelse “Anwärter” via Tiroler Skilehrerverband
  • 2 uger i indkvartering hos Skischule Arlberg’s skilærerboliger
  • Middag på en lokal restaurant under den 2-ugers kursus.
  • Arrangeret sæsonbolig og sæsonliftkort hos skiskolen under sæsonen (egenbetaling kan forekomme)
  • 3 dages træning af St Anton’s dygtige trænerteam før Anwärter-kurset starter
  • 10 dage på den internationalt anerkendte østrigske level 1 skilæreruddannelse “Anwärter”
  • Liftkort til alle kursusdage og under skilæreruddannelsen*
  • Teambuilding under kurset
  • Pro-tilbud hos Snowminds Store
  • Snowminds teamleder under kurset
  • Fitnessprogram før sæsonen
  • Forberedelsesmateriale og tips til pakning, forsikring, visum
  • Kick-off event i Danmark i september.
  • Adgang til Team Events i Østrig under og efter din sæson
  • Genforeningsfest efter sæsonen med alle dine Snowminds venner
  • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
  • En totaloplevelse, hvor alt det praktiske er arrangeret for dig
  • Rejsebeskyttelse med Snowminds tryghedsgaranti
  • Transport til kurset i Sankt Anton inkl. 2 stk. bagage og til skiskolen
  • 24 timers nødtelefonen under hele sæsonen
  • Et unikt fællesskab med venner for livet

 

Hvad er ikke inkluderet?

  • Rejseaktivitet og hjemtransport efter skisæsonen**
  • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og eventuelle visumudgifter
  • Udgift til sæsonbolig efter skilærerkurset
  • Lommepenge og skiudstyr
  • Alt som ikke exsplicit er nævnt under “Hvad er inkluderet”

 

*I enkelte tilfælde kan vi, som en service for dig, købe et sæsonliftkort i samarbejde med din skiskole, hvis du skal arbejde i samme resort som du uddannes. I disse tilfælde refunderes Snowminds en del af prisen for sæsonliftkortet af skiskolen. 

 

**Vi hjælper dig gerne med anbefalinger

 

Begge perioder afsluttes som sagt med en vintersæson som skilærer, som kan løbe helt frem til april, dvs. op til 4-5 skønne måneder i det østrigske. Vælger du januarkurset vil du ankomme til din skiskole efter endt kursus og gennemgå en oplæringsperiode, hvorefter du vil være garanteret arbejde i februars højsæsonsperioder.

 

Hvem kan ansøge?

 

Vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører, og derfor sætter vi en ære i at udvælge de rigtige deltagere til vores kurser. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Østrig opfyldt!

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

  • Har stået på ski i minimum 3-4 uger og gerne mere
  • Er imødekommende, ansvarsbevidst og har lyst til at blive udfordret
  • Har lyst til at arbejde med særligt børn og unge
  • Kan lide at undervise og at blive udfordret
  • Du er positiv, udadvendt og eventyrlysten
  • Behersker engelsk og tysk på samtaleniveau eller at du er villig til at lære og forbedre dig før kursusstart (læs mere om vores tyskkursus her)
  • Du er god med børn, teenagere og voksne
  • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi invitere dig til samtale, hvor vi vil tale om dine muligheder for at sikre dig en plads på kurset. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Østrig. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Detaljer om kurset

Jobbet

Det er ingen hemmelighed, at St. Anton er vores mest eftertragtede destination. Skiskolen stiller store krav til deres instruktører, og derfor er det vigtigt at gøre et godt indtryk.

Det skal understreges, at Skischule Arlberg kun ansætter nye Snowminds skilærere, der gennemfører det nye skilærerkursus og består hele den østrigske skilæreruddannelse inklusive den tyske del. Skiskolen vil derefter træffe en beslutning om, hvorvidt de vil tilbyde en kontrakt og et job, når kurset er afsluttet.

Det er derfor vigtigt, at du forstår, at dette kursus ikke omfatter en jobgaranti, men at skiskolen kan tilbyde dig et potentielt job i Sankt Anton efter kursets afslutning.

Bolig

Boliger i skisæsonen

Uanset hvor du tager hen, garanterer Snowminds dig en indkvartering på din lokale skiskole i en hel sæson. De præcise detaljer om din indkvartering varierer en del fra skiskole til skiskole og fra land til land. Det skyldes, at alle gør tingene forskelligt. Uanset hvad kan du forvente at bo enten i skiskolens bolig eller i en prisbillig bolig arrangeret af Snowminds, som er let tilgængelig fra en nærliggende lift.

Løn

Løn

Gennemsnitslønnen for en nyansat instruktør i Østrig ligger på mellem 800 og 1.000 euro om måneden. Derudover er der ofte mulighed for bonusser, f.eks. kan en gæst ønske at forlænge sin lektion med dig som instruktør. Jobbet som instruktør vil ikke gøre dig rig på penge, men helt sikkert rig på erfaringer. Vi anbefaler, at du medbringer lommepenge, som giver dig frihed til at nyde din sæson fuldt ud. Lønnen afhænger også af din egen motivation, din arbejdsetik og din tidligere erhvervserfaring.

Andet vigtigt info

2 ugers liftkort under skiinstruktørkurset

Ved ankomst før du udleveret et liftkort, så du de næste 2 uger kan give den fuld gas på pisterne. Dette liftkort kan naturligvis også bruges på dine fridage, dvs. når der er undervisningsfri, hvis du vil op og give den gas på skiene på egen hånd.

Når du kommer ud på din destination vil du få et sæsonliftkort, der kan anvendes resten af vinteren.

Træning

Vores 2-ugers instruktørkursus består af et 2-dages intensivt forberedelseskursus, som introducerer dig til de mest essentielle øvelser, der er nødvendige for at mestre og efterfølgende bestå det 10-dages østrigske niveau 1-kursus. Disse to ugers træning kulminerer med din niveau 1 instruktør eksamen.

Hvert år ser vi, at vores instruktørers teknik udvikler sig hurtigt og gennem løbende personlig feedback. Vores mål nr. 1 er at sikre, at du er finjusteret og i tip-top skiforme, inden sæsonen begynder. Samtidig vil du også deltage i mange teamaktiviteter, som er beregnet til at blive nydt og forhåbentlig skabe det stærke Snowminds teambånd, som vi er kendt for.

Den internationalt anerkendte østrigske Anwärter level 1 skilæreruddannelse

For at sikre os at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet samarbejder vi med Tiroler Skilehrer Verband, et af verdens mest anerkendte skilærerforbund.

De sidste 10 dage af dit kursus vil deres trænere tage dig igennem Anwärteruddannelsen, som er level 1 i deres uddannelsessystem. Her vil du blive trænet til at undervise begyndere og lettere øvede i at stå på ski, og efter endt eksamen således være klar til at starte arbejdet hos din arbejdsgiver.

Uddannelsen er en af de mest anerkendte i verden og deres skiinstruktørcertifikat vil ikke blot stå flot på CV’et, men også efterfølgende kunne bruges på Snowminds andre destinationer rundt omkring i verden.

Det siger vores instruktører

Rasmus
5/5
Har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Snowminds efter både at rejse med Snowminds til Østrig og Canada. Jeg havde selv de mest fantastiske sæsoner og Snowminds er klart med til at skabe et fantastisk sammenhold under uddannelsen og generelt igennem hele sæsonen 😃😃 Der er mange ting der skal ordnes for at komme på sæson, men alt dette har Snowminds taget sig af. Igennem hele processen har der været alt den hjælp man kunne ønske sig og mere til fra Snowminds side. Dette giver bare 100 % tryghed og det er bare dejligt Snowminds er der til at hjælpe med alt det praktiske, med sproget og med at få den bedst mulige sæson i sneen man kunne ønske sig ❄️❄️
Mads
5/5
Hvis du vil have det mest episke sabbatår eller en oplevelse for livet, er Snowminds der for dig. De er fremragende til at yde service og sørger for, at alle er komfortable og har alt klar til en sæson på ski/snowboard. De tager sig af alt det praktiske og arrangerer endda et job til dig, efter du har bestået din eksamen. Jeg ville gøre alt for at have endnu en sæson gennem Snowminds.
Rikke
5/5
Jeg startede min ski karriere hos snowminds og har igennem det fået opbygget mig et kæmpe netværk både i Danmark men også Østrig mm. Mange af de venskaber jeg har, er især pga det sammenhold man får under uddannelsen i Østrig, hvor det på mange måder er en form for højskole samt et sammenhold om at bestå den Østrigske Anwärter (første niveau). Jeg ville ikke være det foruden og det gav også en god tryghed at have et firma som snowminds bag sig.
Rasmus
Read More
Har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Snowminds efter både at rejse med Snowminds til Østrig og Canada. Jeg havde selv de mest fantastiske sæsoner og Snowminds er klart med til at skabe et fantastisk sammenhold under uddannelsen og generelt igennem hele sæsonen 😃😃 Der er mange ting der skal ordnes for at komme på sæson, men alt dette har Snowminds taget sig af. Igennem hele processen har der været alt den hjælp man kunne ønske sig og mere til fra Snowminds side. Dette giver bare 100 % tryghed og det er bare dejligt Snowminds er der til at hjælpe med alt det praktiske, med sproget og med at få den bedst mulige sæson i sneen man kunne ønske sig ❄️❄️
Mads
Read More
Hvis du vil have det mest episke sabbatår eller en oplevelse for livet, er Snowminds der for dig. De er fremragende til at yde service og sørger for, at alle er komfortable og har alt klar til en sæson på ski/snowboard. De tager sig af alt det praktiske og arrangerer endda et job til dig, efter du har bestået din eksamen. Jeg ville gøre alt for at have endnu en sæson gennem Snowminds.
Rikke
Read More
Jeg startede min ski karriere hos snowminds og har igennem det fået opbygget mig et kæmpe netværk både i Danmark men også Østrig mm. Mange af de venskaber jeg har, er især pga det sammenhold man får under uddannelsen i Østrig, hvor det på mange måder er en form for højskole samt et sammenhold om at bestå den Østrigske Anwärter (første niveau). Jeg ville ikke være det foruden og det gav også en god tryghed at have et firma som snowminds bag sig.
Previous
Next

Pris

Course Icon Sæson og 2 ugers skilærerkursus

Course Icon fra 25.995 DKK

Course Icon

Course Icon December

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Reserver

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere