Online tysk sprogkursus

Forbedre og udvikle dit tysk inden afrejse!

Om vores online tyskkursus

Skal du på sæson i Østrig, men er lidt nervøs for det tyske sprog? Det behøves du ikke at være. Vi har skræddersyet det helt rette online tysk sprogkursus til dig. Med tyskkurset bliver du trin for trin klædt på til uddannelsen samt en efterfølgende sæson i de østrigske Alper – uanset niveau inden! Kurset strækker sig over 10 uger, hvor du ugentligt kommer til at arbejde med forskellige emner fordelt på 12 moduler.

 

En sæson i Østrig byder på en masse spændende oplevelser, hvor det at lære det tyske sprog, er en del af det. Vores team har sammenlagt haft over 25 sæsoner  i Østrig, og vi ved bedre end nogen anden, hvor nervepirrende tanken, om at skulle undervise på tysk, kan være. Men vi ved også, at det er mere end muligt at lære det tyske sprog, selvom det hele kan virke uoverskueligt i starten. Derfor har vi i samarbejde med nogle af vores tidligere Snowminds instruktører udviklet et specielt online tysk sprogkursus med fokus på det tyske, som man rent faktisk får brug for i arbejdet som ski- og snowboardinstruktør. Vores holdning er, at det i hvert fald IKKE skal være det tyske, der ender med at afholde nogen fra at tage på sæson til Østrig!

 

"Til at starte med var jeg ikke særlig begejstret for sprogkurset. Men jeg var overrasket. Alle timerne og ordforrådet er ekstremt relevant og brugbart for dig som ski eller snowboard-instruktør. Da jeg tog til Østrig havde jeg styr på hvad jeg sagde."

- Anouk, Snowminds Instruktør

Over alt og altid

Den store fordel ved kurset, er, at det er online og dermed fleksibelt – hvor som helst, når som helst. For alle Snowminds instruktører vil kurset starte i løbet af sommeren, så du har massere af tid til at få indøvet de tyske gloser og vendinger. På den måde forberedes du bedst mulige måde på uddannelsen og din efterfølgende sæson.

 

  • Start af tyskkursus: fleksibelt
  • Varighed: 10 uger (mulighed for at gennemføre kurset enten hurtigere eller langsommere)
  • Nem tilgængelighed: Log på og brug din computer, tablet eller telefon
  • Ordbog: de vigtigste gloser så du altid har dem i baglommen

 

Det mest optimale er at opdele kurset over flere uger, så man konstant over længere periode lærer nye gloser samt stille og roligt vender sig til sproget. Ved at opdele kurset over en længere periode sikrer du dig den bedste læringsproces og får dermed mest muligt ud af dit tyskkursus. Det er dog intet problem at gennemføre kurset på kortere tid, hvis man ønsker det!

 

Detaljer om kurset

12 online moduler

Tyskkurset består af 12 online moduler. Du starter med tre moduler den første uge, hvor to af modulerne er for at genopfriske det mest basale tysk, hvorefter det næste modul allerede starter med de gloser, som du vil få brug for som ski- og/eller snowboardinstruktør. Herefter anbefales det, at du tager ét modul om ugen, hvor hvert modul har fokus på et specifikt emne, der er relevant for din enten din uddannelse eller efterfølgende sæson. Du vil blandt andet komme igennem moduler der har fokus på undervisning af både børn og voksne samt blive introduceret til den østrigske dialekt.

En glosebog

Udover selve kurset modtager du også en glosebog, der indeholder specifikke ski- og snowboard termer. Alle gloser vil blive gennemgået i løbet af kurset online, hvor glosebogen er til for, at du efterfølgende også kan træne det tyske. Du kan fx at hente glosebogen ned på din telefon, så du har adgang til gloserne, når som helst og hvor som helst.

Træn det tyske med videoer og lydfiler

Hvert modul består af en lang række opgaver, der vha. videoer, lydfiler og billeder er med til at give dig den bedste læringsproces. På den måde kan du arbejde aktivt med gloserne ved at lytte til dem gentagende gange samt få dem visualiseret igennem videoer og/eller billeder. Kurset har ikke fokus på, at dit tyske sprog skal blive grammatisk korrekt, men at du vænner dig til sproget og får talt, talt og talt. Derfor kan det være en god ide, at man ved hver lydfil prøver at gentage det, der blev sagt. Øvelse gør trods alt mester 😉

Hvor som helst, når som helst

Kurset er designet til, at du kan sætte dig, hvor som helst og når som helst. Det eneste det kræver, er en internetforbindele samt enten en computer, tablet eller smartphone. På den måde kan har alle mulighed for at deltage uanset studie eller arbejde.

Tag en test efter hvert modul

Hvert modul afsluttes med en test. På den måde kan du efter hvert modul se, hvor meget du har lært, og om du har lært nok til at kunne fortsætte til næste modul.

Pris

Course Icon 12 modulers online tyskkursus

Course Icon Normal pris 2.425,00 kr. men kun 2.195,00 kr. for Snowminds instruktører

Course Icon

Course Icon Fleksibelt

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld