Bliv skiinstruktør i Mont-Sainte-Anne

Stå på ski med udsigt over Sankt Lawrence-floden!

Destinationen

Bliv ski- eller snowboardinstruktør i Mont-Sainte-Anne og oplev et unikt skiunivers i Canadas smukke natur og skiområde. Området er kendt som stedet for nogle af de bedste skisportsmuligheder i det østlige Canada med spektakulær udsigt over Sankt Lawrence-floden.

Bjerget byder på et stort udvalg af 73 kilometer pister, der strækker sig på begge sider af bjerget. Dette er med til at gøre Mont-Sainte-Anne til et fantastisk skiområde, hvor du får oplevet et fantastisk skiterræn! Pisterne er egnet til alle, hvilket også gør destinationen til en fantastisk mulighed.

Når du rejser til Canada er det nemt at forelske sig i bjergene, og det er forståeligt. Der er nemlig mange ting man kan tage sig til. I Mont-Sainte-Anne kan du blandt andet også tage på en tur på snescooter, prøve en hundeslæde eller beholde skiene på og suse ned mellem træerne, og på gode dage suse igennem noget puddersne. Hvis man får brug for mad eller drikkelse nede i byen, så er det nemt løst, da man kan stå på ski gennem byen, som en ski-in/ski-out.

Skiskolen

Mont-Sainte-Anne har et venligt team på omkring 150 instruktører af alle aldre. Det er et dynamisk og hjælpsomt team med supervisors, der guider dig gennem arbejdet som instruktør. Skiinstruktørkurset er på engelsk, hvor der samtidig er mulighed for at udvikle lidt fransk tale undervejs. Resortet ligger i en fransktalende region, hvilket betyder, at de fleste lokale vil tale fransk som modersmål. Du bliver en del af et imødekommende team, der alle deler den samme passion som dig! Hvis du ønsker at lære/forbedre fransk inden sæsonen, har vi et skræddersyet fransk kursus, der hjælper dig med at integrere dig perfekt i denne fantastiske region.

Instruktør i Mont-Sainte-Anne

Der er en unik atmosfære på skiskolen i Mont-Sainte-Anne hvor alle de erfarne instruktører står klar til at dele deres passion for skiløb med dig. I løbet af din sæson vil der være forskellige aktiviteter som skiskolen står for, dette kan for eksempel være teknik træning, erfaringer fra dem selv og meget mere.

Fakta

  • 73 kilometer pister
  • 9 lifter
  • Varieret terræn: begynder 21%, let-øvet 46%, ekspert 33%
  • Udsigt over Saint Lawrence River
  • 547 hektar terræn til skiløb

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld