12 ugers skiinstruktørkursus i Mont-Sainte-Anne, Canada

Bliv uddannet level 1 og 2 i Mont-Sainte-Anne

OPLEV EN VINTER I FRANSK-CANADISKE MONT-SAINTE-ANNE

 

ALLE kan blive skilærer og dermed også få en fantastisk sæson på ski, på og udenfor pisterne. Det handler mest af alt om motivation og engagement. Dette har du mulighed for på vores 12-ugers skiinstruktørkursus i Mont-Sainte-Anne, Canada. Kurset vil gøre dig klar til at få en perfekt vintersæson. Med individuel og professionel træning fra nogle af Canadas bedste skiinstruktører, kan du opnå din drøm om at blive certificeret skiinstruktør (level 1 og 2).

OBS! Kurset udbydes også i Sun Peaks. Læs mere om 12 ugers kurset i Sun Peaks her.

TRÆNINGEN

 

Gennem et tæt samarbejde med Canadian Ski Association og Mont-Sainte-Anne tilbyder Snowminds dig muligheden for at blive uddannet canadisk level 1 og 2 skilærer henover 12 uger. Vi har designet dette kursus specielt til dig, som ønsker at udfordre dig selv, og blive en bedre skiløber med fuld fleksibilitet til at arbejde som skiinstruktør den efterfølgende sæson i Canada eller et andet sted i verden.

 

I løbet af vores 12-ugers instruktørtræningsprogram vil du modtage træning med fokus på at forbedre din teknik og udvikling. De første tre uger af kurset begynder med grundtræning, for at styrke dine grundlæggende færdigheder indenfor skiløb. Disse indledende uger har til formål at sikre, at alle er velforberedte og klar til at bestå level 1 eksamen.

 

Efter du har gennemført din level 1-uddannelse, vil du starte de næste uger med mere avanceret skitræning, hvor du i høj grad skal forvente at udvikle dine færdigheder på både skiløb og undervisning. Kurset kulminerer og slutter på højt niveau med din level 2 eksamen, og du ender som en veluddannet skilærer i Canada, med mulighed for at arbejde i fremtidige sæsoner.

 

 

FÆLLESSKABET PÅ KURSET

Du får mulighed for at træne og udvikle din skiteknik i Mont-Sainte-Anne, en af de mest betagende skidestinationer i Canada. I løbet af dit 12-ugers kursus vil du blive indkvarteret sammen med andre Snowminders, og blive en del af et stærkt og hyggeligt fællesskab. Vores team leaders vil arrangere en række sociale aktiviteter og begivenheder, for at skabe endnu tættere bånd og venskaber, som forhåbentlig gør oplevelsen med at bo i udlandet mere hjemmelig.

 

I Mont-Sainte-Anne har skiinstruktøren, JF Beaulieu hjemme – en af Canadas dygtigste og bedste skiinstruktører. Med træning fra JF, og nogle af Canadas bedste trænere, kan du forvente at se dit skiløb blive markant forbedret i løbet af kurset. Når du ikke træner, vil du have masser af tid til at udforske området og andre aspekter af den canadiske kultur. Som på alle Snowminds-kurser bestræber vi os efter, at tilbyde en helhedsoplevelse. Dette indebærer at vi ikke kun forbedreder dig på alt indenfor skilæreruddannelsen, men også giver dig et bedre indblik i lokalkulturen. Du skal derfor forvente at få et fantastisk 12-ugers kursus med både skiløb og canadisk kultur i topklasse.

 

Billeder fra destinationen

HVAD ER INKLUDERET?

Når du rejser med Snowminds, hjælper vi dig med alle praktikaliteterne. På den måde, kan du pakke taskerne og de gode vibes, og fokusere på at forberede dig på dit næste eventyr.

 

Med dette kursus kan du se frem til følgende fordele:

 • 12 ugers level 1 og 2 skiinstruktør træningskursus i Mont-Sainte-Anne, Canada
 • Flybilletter tur/retur fra København til Canada*
 • Bus transport til og fra lufthavnen til Mont-Sainte-Anne
 • 12 ugers fælles bolig (mulighed for 13,5 uge samlet, hvis ønsket).
 • Sæsonliftkort til Mont-Sainte-Anne
 • 24 halve træningsdage fra lokale trænere
 • Canadisk level 1 uddannelse (inkluderer CSIA eller PSIC eksaminer, kursusmaterialer og instruktørcertifikat)
 • Canadisk level 2 uddannelse (inkluderer CSIA eller PSIC eksaminer, kursusmaterialer og instruktørcertifikat)
 • Snowminds teamleder
 • Sociale aktiviteter under kurset
 • Mulighed for at slutte sæsonen af på vores Aloha Hawaii Tur
 • Hjælp med visumansøgning (hvis nødvendigt) og andre praktiske formaliteter før afrejse
 • Pro-deals på Snowminds Store
 • Forberedelsesmaterialer og et fitness træningsprogram før afrejse
 • Online kick-off event før afrejse med team building og mere
 • Tillid til et etableret dansk rejseselskab der er medlem af en relevant rejsegarantifond
 • Invitation til Snowminds Reunion Party efter endt kursus
 • Vejledning til at sikre et job på en canadisk skiskole den efterfølgende sæson, hvis ønsket **
 • Et stærkt fællesskab med alle Snowminds instruktørerne
 • Rejsebeskyttelse med Snowminds Tryghedsgaranti

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Ekstra bagage udover de 2 stk. bagage der medfølger på din rejse
 • Afbestillings- og rejseforsikring samt mulige visumgebyrer
 • Udstyr til sæsonen såsom skiudstyr osv.
 • Forplejning, lommepenge og alt andet som ikke er nævnt ovenfor. 

 

*Rundrejseflybilletter er inkluderet fra de større lufthavne, som i Danmark er København. Vi vil gerne arrangere flybilletter fra andre steder efter forespørgsel, og der vil sandsynligvis være en tillægspris for dette. I alle tilfælde, skal du være opmærksom på, at der kan være ekstra udgifter afhængig af lufthavn, flytilgængelighed og højere priser. Vi giver dig besked herom før vi booker billetten endeligt. Du må også gerne booke dine egen flybilletter, hvor vi vil give dig 5.000 kr. i rabat på din rejse. Flybilletten er ændringsbar mod et gebyr, så du kan ændre din hjemrejsedato, hvis dine rejseplaner ændrer sig under sæsonen. Hvis du har spørgsmål til dette, må du endelig række ud til os.

** Hvis det foretrækkes, vil vi hjælpe med at vejlede dig med at ansøge til en af vores canadiske skiskolepartnere, og vejlede dig med ansøgnings- og interviewprocessen for den efterfølgende sæson.

 

"Det er noget helt specielt at stå på ski i Canada. Off-pisten er bred og urørt, kulturen er velkommende, og maden er fantastisk. Jeg savner bestemt dagene med backcountry og burgere. Jeg må tilbage!"

- Andreas, Snowminds Instruktør

HVEM KAN ANSØGE?

 

Du behøver ikke være skiekspert allerede, da vi sikrer at tilpasse træningen til dit niveau. Det vigtigste er, at du er klar til at lære en masse og blive udfordret.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret til at lære i et seriøst træningsmiljø
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Du er 18 år eller ældre
 • Du er berettiget til at komme ind og blive i Canada for varigheden af kurset (turistvisum)

 

Der er stor interesse i kurset og pladserne bliver hurtigt fyldt. Vi har kun et antal af ledige pladser på dette kursus, hvilket er grunden til, at vi bruger “først til mølle” princippet. Det betyder, at jo tidligere du tager kontakt til os, jo bedre er dine chancer for, at der stadig er en ledig plads til dig på kurset.

 

Du kan sikre din plads via linket her på siden i bunden, hvor du også ser pris og dato, eller tryk ‘Ansøg’ i topmenuen.

 

 

Detaljer for kurset

Transport

Afrejsen

Vi flyver sammen i grupper fra København til Canada, hvorefter vi sørger for transporten til det skiresort, hvor du skal uddannes.

Hjemrejsen

Din flybillet en t/r billet fra Danmark, så hjemrejsen er inkluderet i prisen. Transporten til lufthavnen, når du skal hjem, er dog IKKE inkluderet, da mange rejser videre, skal hjem på forskellige datoer eller andet. Ønsker du inspiration til rundrejse m.m. kan vi altid bistå med dette og hjælpe med at arrangere. Det er ligeledes noget vi vil snakke om til kick off eventet, så man allerede der kan begynde at drømme om de videre rejsemuligheder.

De fleste vælger at rejse rundt i USA eller Canada efter sæsonen. Der er også flere der tager til fx Hawaii eller lignende.

Det siger vores instruktører

Mads
5/5
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Snowminds. 12 uger i Canada med 3 skiinstruktøruddannelser har været en oplevelse jeg sent vil glemme. Det lyder overvældende, men med den gode service og vejledning som Snowminds har tilbudt gennem hele forløbet, både før og efter, har det været let og overskueligt. De sidder altid klar ved telefonen eller på mail til at svare på spørgsmål, uanset hvor vigtige de er. En klar anbefaling herfra!
Mathias
5/5
Solskin, kanon sne, forrygende venner og veninder med samme passion som dig, gnarly spots og kolde øl. Det var noget jeg oplevede i Canada, fordi jeg valgte at rejse med Snowminds – En oplevelse jeg aldrig glemmer og har for livet. Vejen til Canada med visum, fingeraftryk og andet papirarbejde er lang og forvirrende, men under hele processen er Snowminds et opkald eller en mail væk og følger dig helt i mål. Personalet er imødekommende og hjælpsomme. Dem der sidder bag computeren eller telefonen brænder for hvad de laver og yder den bedste service, fordi de selv har været på sæson og ved hvor mega awesome det er og have ski under fødderne mellem 90-100 dage på et lille halvt år. Så sidder du og overvejer at tage på sæson, så skal der i hvert fald lyde en kæmpe opfordring herfra om at kontakte Snowminds og høre hvad de har og tilbyde. Jeg er sikker på at de helt sikkert finder noget, som passer perfekt til dig og dine vinterdrømme
Caroline
5/5
Jeg har været på sæson i Canada gennem Snowminds. Jeg havde en fantastisk oplevelse. Jeg rejste med tryghed, og de var behjælpelige, med alt hvad man havde brug for. De fandt en destination, som passede rigtig godt til mig. Jeg har anbefalet Snowminds til venner og familie og vil fortsat anbefale dem fremover.
Mads
Read More
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Snowminds. 12 uger i Canada med 3 skiinstruktøruddannelser har været en oplevelse jeg sent vil glemme. Det lyder overvældende, men med den gode service og vejledning som Snowminds har tilbudt gennem hele forløbet, både før og efter, har det været let og overskueligt. De sidder altid klar ved telefonen eller på mail til at svare på spørgsmål, uanset hvor vigtige de er. En klar anbefaling herfra!
Mathias
Read More
Solskin, kanon sne, forrygende venner og veninder med samme passion som dig, gnarly spots og kolde øl. Det var noget jeg oplevede i Canada, fordi jeg valgte at rejse med Snowminds – En oplevelse jeg aldrig glemmer og har for livet. Vejen til Canada med visum, fingeraftryk og andet papirarbejde er lang og forvirrende, men under hele processen er Snowminds et opkald eller en mail væk og følger dig helt i mål. Personalet er imødekommende og hjælpsomme. Dem der sidder bag computeren eller telefonen brænder for hvad de laver og yder den bedste service, fordi de selv har været på sæson og ved hvor mega awesome det er og have ski under fødderne mellem 90-100 dage på et lille halvt år. Så sidder du og overvejer at tage på sæson, så skal der i hvert fald lyde en kæmpe opfordring herfra om at kontakte Snowminds og høre hvad de har og tilbyde. Jeg er sikker på at de helt sikkert finder noget, som passer perfekt til dig og dine vinterdrømme
Caroline
Read More
Jeg har været på sæson i Canada gennem Snowminds. Jeg havde en fantastisk oplevelse. Jeg rejste med tryghed, og de var behjælpelige, med alt hvad man havde brug for. De fandt en destination, som passede rigtig godt til mig. Jeg har anbefalet Snowminds til venner og familie og vil fortsat anbefale dem fremover.
Previous
Next

Pris

Course Icon 12 ugers skikursus i Mont-Sainte-Anne, Canada

Course Icon fra 63.995 DKK

Course Icon

Course Icon Mont-Sainte-Anne, Canada

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os 28 99 35 99!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld