ALOHA HAWAII

Fra vinterparadis til sommerparadis!

ALOHA HAWAII! 

 

Når man tænker på det ægte paradis, en destination som er helt off-the-grid og hvor solen altid skinner, så er der ét sted som næsten altid bliver nævnt; Hawaii. Gemt væk langt ude i Stillehavet, langt væk fra verdens problemer ligger Hawaii – et magisk sted på jorden, hvor Øst møder Vest! Det er et naturligt paradis, hvor mennesker fra hele verden rejser til for at komme væk fra det hele, slikke sol, surfe på verdensklasse bølger, udfordske naturen, drikke mai tai’s og coconut mojitos, snorkle, dykke, svømme med havskildpadder og meget mere. Det er næsten for godt til at være sandt. Men, heldigvis for dig, så har du nu chancen for selv at opleve Hawaii.

 

Nu arrangerer vi hos Snowminds en once-in-a-lifetime mulighed for at besøge Hawaii. Første år havde vi 68 Snowminders med på turen, som var med til at gøre det til en instant klassiker. Det er ren mahalo! Kan du forestille dig en bedre måde at slutte en lang og forrygende vintersæson i Canada eller Japan, end at gøre det med en episk sæsonafslutning sammen med nye og gamle Snowmindsvenner på Hawaii? 

 

 

At gå fra vinterparadis til sommerparadis er bare helt fantastisk!

- Rebecca, Snowminds skilærer

 

Program for rejsen

 

På Snowminds Hawaii sæsonafslutningstur får du chancen for selv at opleve hvad “The Aloha state-of-mind” handler om, så gør dig klar til good vibes, Hawaiin-style! Rejsen starter i Canada eller Japan efter skisæsonen, hvor du med resten af Snowminds crewet vil flyve til O’ahu, bedre kendt som “The Gathering Place” med sine smukke sandstrande, verdensklasse surf, brusende vandfald, adventure oplevelser og natteliv.

 

Fra du stiger af flyet vil rejsen starte som enhver rejse burde starte; ved at blive lei’d. Med det mener vi selvfølgelig med en varm velkomst, hvorefter du vil blive transporteret til Waikiki og blive indkvarteret på det nyrenoverede Wayfinder Waikiki, som ligger blot 300 meter fra den verdensberømte strand Waikiki Beach, hvor Duke Kahanomoku gjorde surfing verdenskendt. Beliggenhed er alt og her bliver det ikke meget bedre!

 

O’ahu er en ø fyldt med oplevelser og hos Snowminds har vi lavet et tætpakket program, som vil gøre turen til en uforglemmelig afslutning på en magisk vinter. På ankomstdagen kickstarter vi rejsen med en social og hyggelig velkomst, hvor alle kan lære hinanden at kende. Under opholdet er der fri leg krydret med et tætpakket program, så vi kan få det bedste ud af oplevelsen. Vi skal bl.a. til en traditionel, hawaiansk Luau (udtales loo-ah-oo), som er en barbecue velkomstmiddag bestående af kød, tropiske drinks, og en nat med huladans til lokalt Hawaiian musik! Vi har også inkluderet en Island Experience tur, hvor vi tager rundt på øen og udforsker O’ahu. 

 

På resten af turen vil du kunne nyde Hawaii ved at slappe af på stranden, tage surfundervisning, snorkle eller noget helt andet. Skal det være mindre strand og mere action, så kan du også leje en bil og udforske øens mere øde strande, snorkle med havskildpadder, svømme i vandfald eller endda skydive.

 

Efter en god uges sjov og ballade vil du sammen med alle de andre Snowminders blive transporteret tilbage til lufthavnen hvor flyet går tilbage til Canada eller Japan, hvor fra du kan flyve hjem til dejlige Danmark eller rejse videre ud i verden.

 

 

 

Rejsedetaljer

 

Vi arrangerer alt det praktiske, så du kan nyde turen. Mahalo! Datoerne er ligeledes afstemt med din skiskole, så du har mulighed for at gøre din sæson færdig og deltage på turen. Det eneste du skal gøre er at pakke din taske, good vibes og fokusere 100% på at nyde rejsen med nye og gamle Snowminds venner.

 

Rejseperiode

 • Ca. d. 18.4 – 27.4 2023
 • Ca. d. 16.4 – 26.4.2024

 

Rejsen inkluderer

 • Tur-retur flybilletter til og fra Vancouver eller Tokyo inkl. ét styk baggage 
 • Transfer til/fra lufthavnen i Honolulu og overnatning på hotel 
 • 9 nætter på Wayfinder Waikiki i 4-personers værelse i delt dobbeltseng
 • Traditionel Hawaiin Luau midag med BBQ, drinks og hula dancing
 • Aktivitetsprogram med bl.a. beach volley turnering, surf sessions, løbeture og fællesspisning
 • Fulddags “Island Experience Tour” på O’ahu med masser af spændende aktiviterer
 • Mulighed for at tilkøbe aktiviteter så som surf, bådtur, ATV, skydive, og alt hvad hjertet begærer.
 • Mulighed for at tilpasse flybilletter og rejse i Canada, Japan, USA eller andet sted efter opholdet
 • Snowminds Team Leader på hele turen
 • Turen dækket af Rejsegarantifonden
 • En totalt awesome og once-in-a-lifetime sæsonafslutning på Hawaii!

 

Rejsen inkluderer ikke

 • Transport fra din destination til Vancouver eller Tokyo lufthavn
 • Eventuel opbevaring af skibagage i Vancouver eller Tokyo
 • Eventuel overnatning i Vancouver eller Tokyo før eller efter rejsen
 • Kost, aktiviteter og andet der ikke er beskrevet herover

 

Ofte stillede spørgsmål

Vi har lagt os i selen for at arrangere et brag af en sæsonafslutningstur til Hawaii og hvert år forsøger vi at gøre turen endnu bedre. Herunder har vi samlet nogle ofte stillede spørgsmål. Har du flere, så ring til en ven på Snowminds kontoret 🙂

Kan jeg afslutte mit arbejde hos skiskolen inden rejsen?

Det korte svar er ja. Vi har valgt disse datoer for at give dig mulighed for at afslutte dit arbejde på skiskolen og måske endda rejse lidt rundt med nogle venner inden sæsonafslutningsturen begynder på Hawaii. Enkelte skiskoler har længere sæsoner, men i de få tilfælde er det afstemt med skiskolen, at turen ligger på disse datoer. Sagt med andre ord, så har vi planlagt denne tur, så det netop passer med sæsonen som Snowminds instruktør. 

Hvordan fungerer betaling?

Ved tilmelding betales et depositum på 2000 kr., hvorefter rejsen betales som en del af din samlede rejse med Snowminds. 

Kan jeg ændre min flybillet?

Din flybillet til og fra Canada/Japan kan ændres imod et gebyr. Selve flybilletten til Hawaii kan ikke ændres, da det er en gruppebillet. Såfremt du ønsker at ændre denne del af billetten, så meddel os det ved tilmelding, så vi kan skræddersy det for dig.

Kommer jeg direkte hjem til Danmark efter Hawaii?

Det er principielt helt op til dig selv. Flybilletten, som er inkluderet i denne rejse, er en t/r billet fra Vancouver/Tokyo til Kauai, Hawaii. På den måde sikrer vi, at du kommer tilbage til det land du fløj ud fra, så du fx kan hente baggage, blive et par dage inden hjemrejse eller rejse videre ud i landet eller verden. Såfremt du ønsker at komme hjem til Danmark efter Hawaii, så kan vi hjælpe med at bestille din billet således, at du flyver hjem kort efter Hawaii. Vær opmærksom på, at såfremt din rejse fra Hawaii bliver udsat fx med en dag, så dækker det ikke en ændring af din billet hjem til Danmark. Derfor anbefaler vi altid, at man tager et par overnatninger i Vancouver/Tokyo efter Hawaii rejsen, så man er garderet, hvis der skulle ske uforudsete ændringer.

Pris

Course Icon Snowminds Hawaii Sæsonafslutning

Course Icon Fra 14.995 DKK (Canada) / fra 17.995 DKK (Japan)

Course Icon Bestil hurtigst muligt!

Course Icon April

Send mail for tilmelding

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Få dit livs vinter i Verbier denne vinter🇨🇭

Book med 3.500 kr last-minute rabat

LÆS MERE HER