Heli-Skiing og Freeride Event i Revelstoke

Mere terræn. Mere sne. Mere eventyr

“Revelstoke er verdens hovedstad for heli-skiing”
– The New York Times

 

Navnet siger virkelig det hele … Revel (Et udsagnsord:  Stor glæde) + Stoke (Et udsagnsord: At føle spænding) = Revelstoke.

I årtier er heli- og catskiers fra hele verden stormet til Revelstoke, BC, tiltrukket af det perfekte pudder, varierede alpine terræn og det maleriske bjergsamfund.

Snowminds tilbyder dig den unikke mulighed for at besøge Revelstoke. Hvilket bedre sted at krydre din sæson som ski- eller snowboardinstruktør i Canada, end med en tur til det mest lodrette terræn i Nordamerika, med alle dine gamle og nye Snowminds-venner?

Det var et kæmpe adrenalin rush. Ski pisten bliver aldrig helt det samme igen!

- Martin, Snowminds

Dan Stewart, @danielstewart_photo

Snowminds Revelstoke Event

 

Snowminds Revelstoke eventet giver dig en chance for at opleve, hvad freeriding virkelig handler om. Gør dig klar til at forbedre og køre gennem en ubegrænset mængde uberørt pudder. Du vil deltage sammen med en gruppe af mennesker, der søger at forlade pisterne og finde deres egen rute.

Når du ankommer til Revelstoke vil du blive indkvarteret på The Sandman Hotel, som med bl.a. spafaciliteter er et perfekt sted at slappe af efter en lang dag i Nordamerikas berømte pudder. På ankomstdagen vil der være en velkomstmiddag med alle, der deltager i campen, så du kan blive godt introduceret til de andre deltagere.

Der er to dages freeride-træning med fokus på at forbedre din teknik til offpisten og en dag med heli-skiing på programmet, som du kan se frem til.

Højdepunktet på campen er en hel dag i helikopteren på heli skiing i Selkirk bjergene. En dag vi med garanti kan sige, at du aldrig vil glemme og som vil stå som et absolut højdepunkt på din rejse til Canada.

Dan Stewart, @danielstewart_photo

Rejseprogram

Vores teamledere vil støtte dig under hele lejren og hjælpe dig med at få mest muligt ud af din oplevelse og nyde hele turen fuldt ud. Du skal blot medbringe din indre freerider og en masse gode vibrationer for at nyde turen med nye og gamle Snowminds venner.


Rejseperioder:

 • 25.3 – 29.3. 2024 (i alt 5 dage)


Hvad er inkluderet:

 • 4 overnatninger på The Sandman Hotel Revelstoke*
 • 2 dages freeride træning med Revelstoke freeride instruktører
 • 2-dages liftkort til Revelstoke Mountain Resort
 • 1 dags heliskiing med 5 ture/runs, forplejning og skiudlejning
 • Velkomstmiddag og afskedsfest med alle deltagende Snowminders
 • En halv million hektar terræn (pister og offpiste)
 • Med 400 forskellige muligheder for helicopteren til at give jer de fedeste runs
 • Muligheden for at opleve et nyt niveau af freeride skiløb
 • Snowminds teamleder på hele rejsen

 

Turen inkluderer IKKE:

 • Transport (de fleste instruktører fra forskellige destinationer, snakker sammen om at på roadtrip på vej til og fra Revelstoke. Shuttlebus er en god mulighed til resortet og samkørsel/taxi til Helipad på Heli-dag)
 • Forplejning udover det herover nævnte
 • Alt andet, der ikke er nævnt ovenfor “Hvad er inkluderet”

*Her bor du på et hotelværelse sammen med 3 andre Snowminds-instruktører og deler en dobbeltseng/quensize. Hvert værelse har to dobbelt-/queensize senge i. Værelsesopgraderinger er mulige med ekstra betaling baseret på tilgængelighed.

Doug Marshall, @dmelphotogrande

Heli-skiing med Selkirk Tangiers

Tænk stort. Nej, større. Større end det, endda. Der er en 1263 hektar terræn i baghaven, og endda ikke Selkirk Tangiers har løbet igennem det hele. Efter flere ture til Canada ved vi hvad enhver freeride-skiløber drømmer om…

Vi er virkelig stolte af at tilbyde heli-skiing i samarbejde med Selkirk Tangiers, der vælger det bedst mulige terræn baseret på vejrforhold og lavinesikkerhed, hvilket sikrer, at du får en oplevelse for livet.

Heli-skiing er ikke inkluderet i Revelstoke-programmet, men er en ekstra tilføjelse til de Snowminders, der er interesseret.

1-dages eventyret med Selkirk Tangiers inkluderer:

 • 5 ture med helikopter
 • Fuld morgenbuffet, en lækker frokost på bjerget og afterski-snacks
 • Leje af powder-ski eller snowboard
 • Barryvox pulse/bipper (beacon) og andet sikkerhedsrelateret lavineudstyr
 • Backcountry sikkerhedsbriefing
 • ACMG/IFMGA guide service

Det fulde program kan ses i FAQ.

Dan Stewart, @danielstewart_photo

Ofte stillede spørgsmål

Vi er gået all-in på at arrangere den perfekte tur til Revelstoke.

Nedenfor har vi samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål. Hvis du har et spørgsmål, der ikke er nævnt nedenfor, er du velkommen til at give os et kald inde på kontoret.

 

Hvordan er programmet for heli-skiing?

“Since 2007, Revelstoke has offered the most vertical terrain in North America at 1,713 metres (5,620 ft) of lift-accessed area, 3,121 acres of fall line skiing, 4 high alpine bowls, and 69 named runs and areas, including legendary glades and phenomenal groomers”.

Heliskiing kører i et højt tempo, hvilket gør det muligt for mere avancerede kørere at maksimere deres oplevelse og få en storslået dag.

Heli-skiing campen bruger Bell 205-helikopteren, der kan rumme op til 10 gæster plus 2 guider. En helikopter tjener kun to grupper til denne pakke, hvilket betyder mindre ventetid og mere shredding!

Et typisk dagligt program med Selkirk Tangiers:

07:00:

Registrer dig, vej ind og få din transceiver hos en Day Heli- eller Guest Services-agent i butikken. Hvis du bruger vores demo ski/board, skal du medbringe en støvle, så vores skiteknikere kan justere bindingerne.

Udlejning af lavineairbag: (Valgfrit) Gæster, der ønsker at leje en rygsæk med lavineairbag, kan gøre det i butikken. Der kræves en udlejningsformular, og der vil blive givet en instruktionsbriefing.

06:30 – 07:45:

Nyd din morgenmad i spisestuen på hotellets stueetage.

08:00:

Vær klar til at stå på ski med dine ski-/snowboard støvler på. Hvis du bruger STHS-demoer, skal du vælge et sæt skistave i skistøvlerummet, mens du går hen til den tildelte shuttlebus. Dine demo ski/board
vil være klar i stativerne udenfor ved siden af bilerne.

08:45:

Din guide vil give dig en sikkerhedsbriefing i backcountryen, inden du møder helikopteren og får en orientering om maskinen. Når træningen er afsluttet, vil din gruppe enten laste helikopteren direkte, eller du vil blive transporteret i bil til et opsamlingsområde, hvor du kan blive hentet.

10:00:

Tag på de første runs og derefter nyd din frokost i bjergene.

15:00 – 16:00:

Vend tilbage til Hillcrest Hotel for afterski-snacks og drikkevarer.

Hvordan fungerer det med freeskiing?

Freeskiing i Revelstoke

Da vi opholder os i Revelstoke i 4 nætter, har vi 2 dage med freeride (liftkort inkluderet), hvor du kan gøre hvad du vil.

Grunden til at vi laver disse kurser er selvfølgelig for at opleve Revelstoke, men lige så meget fordi vi ved hvor sjovt alle vores instruktører har det, når de møder hinanden og snakker om deres forskellige sæsonoplevelser.

Revelstoke byder på en masse gode piste og oplevelser, også udover heli-skiing.

Revelstoke tilbyder en masse gode piste og unikke oplevelser. Den længste piste er ‘The Last Spike”, som er 15,2 kilometer lang. Kun 12% af terrænet er til begyndere, resten er 43% øvede og 45% avanceret. Og hvis heli-skiing ikke var nok, så tilbyder de også cat-skiing.

Hvor bor vi?

Vi bor på Sandman Hotel Revelstoke, som ligger kun en shuttle-tur fra bjergkæderne Monashee og Selkirk. Du vil bo på et 4-sengs værelse med to dobbeltsenge sammen med 3 andre Snowminders.

Hotellet tilbyder også indendørs swimmingpool og boblebad, hvilket er perfekt efter lange dage med freeride-skiløb, samt et in-house spisested.

Addresse

Sandman Hotel Revelstoke

1901 Laforme Blvd, Revelstoke, BC V0E 2S0, Canada

Hvem er Selkirk Tangiers?

Selkirk Tangiers er et fantastisk team af ekstremt lidenskabelige bjergfolk, hvoraf mange har arbejdet der i 10+ år.

Du vil have 1 eller 2 guider, der fører dig gennem hele oplevelsen. Inden I flyver vil du få et kort sikkerhedskursus, som forbereder dig på at flyve i helikopteren og introducerer dig til sikkerhed i offpisten. 

Når træningen er afsluttet vil du blive ført til helikopteren, som vil tage dig ud på en dag du aldrig vil glemme.

Skal jeg medbringe gear?

Vi råder dig venligst til at medbringe alt dit ski- og offpiste-udstyr til dagene ved siden af ​​heli-dagen.

I løbet af heli-skiing dagen har du mulighed for at leje et par offpiste ski/snowboard.

Du skal være Snowminds instruktør for at deltage i Revelstoke Selkirk Tangiers heli-skiing eventet, hvilket betyder, at du skal have masser af erfaring for at deltage i eventet.

Der er ingen kvalifikationskrav, da Selkirk Tangiers vil tilpasse niveauet og skiløbet til de mennesker, der deltager i begivenheden.

Pris

Course Icon Heliskiing Revelstoke & Freeride event

Course Icon 23/24: 16.995 DKK

Course Icon

Course Icon Revelstoke, Canada

Course Icon Marts

Course Icon 2.000 DKK (1. depositum)

Kontakt os for tilmelding

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere