12 ugers skiinstruktørkursus i Sun Peaks, Canada

Bliv uddannet level 1 og 2 i Sun Peaks Resort

LEG VINTEREN VÆK I ET AF CANADAS BEDSTE RESORTS

 

Du behøver ikke at være ekspert for at blive skilærer og få en fantastisk sæson på ski, på og udenfor pisterne. Det handler mest af alt om motivation og engagement. Derfor har vi skabt et 12-ugers skiinstruktørkursus i Sun Peaks, Canada. Kurset vil gøre dig klar til at få en perfekt vintersæson. Med individuel og professionel træning fra toptrænere, kan du opnå din drøm om at blive certificeret skiinstruktør (level 1 og 2).

OBS! Kurset udbydes også i Mont-Saint-Anne. Læs mere om 12 ugers kurset i Mont-Saint-Anne her.

TRÆNINGEN

 

Gennem et tæt samarbejde med Canadian Ski Association og Sun Peaks Resort tilbyder Snowminds dig nu muligheden for at blive uddannet canadisk level 1 og 2 skilærer. Vi har designet dette kursus specielt til dig, som ønsker at udfordre dig selv, og hurtigt udvikle dine evner som skiløber med fuld fleksibilitet til at arbejde som skiinstruktør den efterfølgende sæson i Canada eller et andet sted i verden.

 

I løbet af vores 12-ugers instruktørtræningsprogram vil du modtage 200+ timers træning med fokus på at forbedre din teknik og udvikling. De første tre uger af kurset begynder med grundtræning, for at styrke dine grundlæggende færdigheder indenfor skiløb. Disse indledende uger har til formål at sikre, at alle er velforberedte og klar til at bestå level 1 eksamen.

 

Efter du har gennemført din level 1-uddannelse, vil du starte de næste uger med mere avanceret skitræning, hvor du i høj grad skal forvente at udvikle dine færdigheder på både skiløb og undervisning. I denne periode tilbyder vi også et 2-dages level 1 Avalanche Training (AST), som giver dig en introduktion i safety og awareness når du begiver dig ud i backcountry. Kurset kulminerer og slutter på højt niveau med din level 2 eksamen, og du ender som en godt uddannet skilærer i Canada, med mulighed for at arbejde i fremtidige sæsoner.

 

 

FÆLLESSKABET PÅ KURSET

Du får mulighed for at træne og udvikle din skiteknik i Sun Peaks Resort, en af de mest berømte skidestinationer i Canada. I løbet af dit 12-ugers kursus vil du blive indkvarteret sammen med andre Snowminders, og blive en del af et stærkt og hyggeligt fællesskab. Vores team leaders vil arrangere en række sociale aktiviteter og begivenheder, for at skabe endnu tættere bånd og venskaber, som forhåbentlig gør oplevelsen med at bo i udlandet mere hjemmelig.

 

Med over 200 timers træning fra nogle af Canadas bedste trænere kan du forvente at se dit skiløb blive markant forbedret i løbet af kurset. Når du ikke træner, vil du have masser af tid til at udforske de nærliggende skisportssteder og andre aspekter af den canadiske kultur. Som på alle Snowminds-kurser bestræber vi os efter, at tilbyde en helhedsoplevelse. Dette indebærer at vi ikke kun forbedreder dig på alt indenfor skilæreruddannelsen, men også giver dig et bedre indblik i lokalkulturen. Du skal derfor forvente at få et fantastisk 12-ugers kursus med både skiløb og canadisk kultur i topklasse.

 

Billeder fra destinationen

HVAD ER INKLUDERET?

Når du rejser med Snowminds, hjælper vi dig med alle praktikaliteterne. På den måde, kan du pakke taskerne og de gode vibes, og fokusere på at forberede dig på dit næste eventyr.

 

Med dette kursus kan du se frem til følgende fordele:

 • 12 ugers level 1 og 2 skiinstruktør træningskursus i Sun Peaks, Canada
 • Flybilletter tur/retur fra København til Vancouver, Canada*
 • Bus transport til og fra Vancouver til Sun Peaks resort
 • 12 ugers fælles bolig i centrum af resortet på Cahilty Hotel eller Heartstone Lodge**
 • Sæsonliftkort til Sun Peaks resort
 • Sammenlagt 200+ timers træning fra lokale trænere
 • Canadisk level 1 uddannelse (inkluderer CSIA eller PSIC eksaminer, kursusmaterialer og instruktørcertifikat)
 • Canadisk level 2 uddannelse (inkluderer CSIA eller PSIC eksaminer, kursusmaterialer og instruktørcertifikat)
 • Avalanche Safety Training (AST) level 1 certificering
 • Snowminds teamleder
 • Sociale aktiviteter under kurset
 • Fridage med mulighed for at deltage på vores Heli Skiing Camp og Freeride Camp i Revelstoke
 • Mulighed for at slutte sæsonen af på vores Aloha Hawaii Tur
 • Hjælp med visumansøgning (hvis nødvendigt) og andre praktiske formaliteter før afrejse
 • Pro-deals på Snowminds Store
 • Forberedelsesmaterialer og et fitness træningsprogram før afrejse
 • Online kick-off event før afrejse med team building og mere
 • Tillid til et etableret dansk rejseselskab der er medlem af en relevant rejsegarantifond
 • Invitation til Snowminds Reunion Party efter endt kursus
 • Vejledning til at sikre et job på en canadisk skiskole den efterfølgende sæson, hvis ønsket ***
 • Et stærkt fællesskab med alle Snowminds instruktørerne
 • Rejsebeskyttelse med Snowminds Tryghedsgaranti

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Ekstra bagage udover de 2 stk. bagage der medfølger på din rejse
 • Afbestillings- og rejseforsikring samt mulige visumgebyrer
 • Udstyr til sæsonen såsom skiudstyr osv.
 • Forplejning, lommepenge og alt andet som ikke er nævnt ovenfor. 

 

*Rundrejseflybilletter er inkluderet fra de større lufthavne, som i Danmark er København. Vi vil gerne arrangere flybilletter fra andre steder efter forespørgsel, og der vil sandsynligvis være en tillægspris for dette. I alle tilfælde, skal du være opmærksom på, at der kan være ekstra udgifter afhængig af lufthavn, flytilgængelighed og højere priser. Vi giver dig besked herom før vi booker billetten endeligt. Du må også gerne booke dine egen flybilletter, hvor vi vil give dig 5.000 kr. i rabat på din rejse. Flybilletten er ændringsbar mod et gebyr, så du kan ændre din hjemrejsedato, hvis dine rejseplaner ændrer sig under sæsonen. Hvis du har spørgsmål til dette, må du endelig række ud til os.

** Vores fælles bolig er privatejede enheder som varierer i størrelse beliggende på de førnævnte hoteller. Alle enheder har grundlæggende madlavningsfaciliteter, hvilket varierer fra enhed til enhed. Nogle enheder har køje- eller sofaseng og andre har dobbeltsenge, hvilket vil betyde at sengen bliver delt med en anden kursusdeltager.

*** Hvis det foretrækkes, vil vi hjælpe med at vejlede dig med at ansøge til en af vores canadiske skiskolepartnere, og vejlede dig med ansøgnings- og interviewprocessen for den efterfølgende sæson.

 

"Det er noget helt specielt at stå på ski i Canada. Off-pisten er bred og urørt, kulturen er velkommende, og maden er fantastisk. Jeg savner bestemt dagene med backcountry og burgere. Jeg må tilbage!"

- Andreas, Snowminds Instruktør

HVEM KAN ANSØGE?

 

Du behøver ikke være skiekspert allerede, da vi sikrer at tilpasse træningen til dit niveau. Det vigtigste er, at du er klar til at lære en masse og blive udfordret.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret til at lære i et seriøst træningsmiljø
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Du er 18 år eller ældre
 • Du er berettiget til at komme ind og blive i Canada for varigheden af kurset (turistvisum)

 

Der er stor interesse i kurset og pladserne bliver hurtigt fyldt. Vi har kun et antal af ledige pladser på dette kursus, hvilket er grunden til, at vi bruger “først til mølle” princippet. Det betyder, at jo tidligere du tager kontakt til os, jo bedre er dine chancer for, at der stadig er en ledig plads til dig på kurset.

 

Du kan sikre din plads via linket her på siden i bunden, hvor du også ser pris og dato, eller tryk ‘Ansøg’ i topmenuen.

 

 

Detaljer for kurset

Transport

Afrejsen

Vi flyver sammen i grupper fra København til Canada, hvorefter vi sørger for transporten til det skiresort, hvor du skal uddannes.

Hjemrejsen

Din flybillet en t/r billet fra Danmark, så hjemrejsen er inkluderet i prisen. Transporten til lufthavnen, når du skal hjem, er dog IKKE inkluderet, da mange rejser videre, skal hjem på forskellige datoer eller andet. Ønsker du inspiration til rundrejse m.m. kan vi altid bistå med dette og hjælpe med at arrangere. Det er ligeledes noget vi vil snakke om til kick off eventet, så man allerede der kan begynde at drømme om de videre rejsemuligheder.

De fleste vælger at rejse rundt i USA eller Canada efter sæsonen. Der er også flere der tager til fx Hawaii eller lignende.

Det siger vores instruktører

Lauren
5/5
Have had a fab time so far in Sun Peaks, the team leader crew have been so helpful and kept it really fun for everyone. Recommend this experience to everyone
Johan
5/5
Jordnær kontakt, verdensklasse service og den bedste oplevelse i mit liv. Jeg var i sæsonen 2017/2018 i Sun Peaks, Canada, med Snowminds. Det har været den mest berigende oplevelse i mit liv, og Snowminds har fra dag ét været bundsolidt repræsenteret og støttende i alle aspekter af rejsen; spørgsmål før afrejse, selve transporten og naturligvis hele opholdet i Canada. Med oplevelsen har jeg udviklet mine sprogfærdigheder, mine personlige egenskaber, og jeg har desuden erhvervet mig et enormt netværk af venner; både danske og internationale. Jeg vil anbefale dette til alle, der holder af ski og overvejer at tage på en sådan rejse, af hele mit hjerte. Et aspekt er det personlige og mentale, men skiløbet er for mig mindst lige så vigtigt. I løbet af sæsonen gennemførte og bestod jeg min CSIA Level 1 og 2 skiinstruktøruddannelse samt min Canadian Avalanche Operations Level 1 lavinesikkerhedsuddannelse. Det har været utroligt at se, hvordan mit personlige skiløbsniveau har udviklet sig. Jeg ønsker for alle at opleve noget lignende. 5 kæmpe store stjerner og en høj femmer herfra 🤙🥇”
Rebecca
5/5
Jeg har tilbragt to sæsoner med hjælp fra Snowminds, og disse to vintre har helt klart været noget af det absolut bedste, jeg har oplevet. Min første sæson tilbragte jeg i Bad Hofgastein, Østrig, og min anden i Sun Peaks, Canada. Begge steder var helt magiske! Jeg kan varmt anbefale at gribe denne chance; du vil ikke fortryde det. Udover at du får magisk skiløb og et utroligt sjovt og givende job, får du venner og erfaringer for livet. Jeg elsker personlig udvikling, og Snowminds er garanteret en nøgle til at opleve dette. Noget af det bedste ved Snowminds, ville jeg sige, er fællesskabet; du får hurtigt venner og bliver som en del af en stor familie.
Lauren
Read More
Have had a fab time so far in Sun Peaks, the team leader crew have been so helpful and kept it really fun for everyone. Recommend this experience to everyone
Johan
Read More
Jordnær kontakt, verdensklasse service og den bedste oplevelse i mit liv. Jeg var i sæsonen 2017/2018 i Sun Peaks, Canada, med Snowminds. Det har været den mest berigende oplevelse i mit liv, og Snowminds har fra dag ét været bundsolidt repræsenteret og støttende i alle aspekter af rejsen; spørgsmål før afrejse, selve transporten og naturligvis hele opholdet i Canada. Med oplevelsen har jeg udviklet mine sprogfærdigheder, mine personlige egenskaber, og jeg har desuden erhvervet mig et enormt netværk af venner; både danske og internationale. Jeg vil anbefale dette til alle, der holder af ski og overvejer at tage på en sådan rejse, af hele mit hjerte. Et aspekt er det personlige og mentale, men skiløbet er for mig mindst lige så vigtigt. I løbet af sæsonen gennemførte og bestod jeg min CSIA Level 1 og 2 skiinstruktøruddannelse samt min Canadian Avalanche Operations Level 1 lavinesikkerhedsuddannelse. Det har været utroligt at se, hvordan mit personlige skiløbsniveau har udviklet sig. Jeg ønsker for alle at opleve noget lignende. 5 kæmpe store stjerner og en høj femmer herfra 🤙🥇"
Rebecca
Read More
Jeg har tilbragt to sæsoner med hjælp fra Snowminds, og disse to vintre har helt klart været noget af det absolut bedste, jeg har oplevet. Min første sæson tilbragte jeg i Bad Hofgastein, Østrig, og min anden i Sun Peaks, Canada. Begge steder var helt magiske! Jeg kan varmt anbefale at gribe denne chance; du vil ikke fortryde det. Udover at du får magisk skiløb og et utroligt sjovt og givende job, får du venner og erfaringer for livet. Jeg elsker personlig udvikling, og Snowminds er garanteret en nøgle til at opleve dette. Noget af det bedste ved Snowminds, ville jeg sige, er fællesskabet; du får hurtigt venner og bliver som en del af en stor familie.
Previous
Next

Pris

Course Icon 12 ugers skilærerkursus i Canada

Course Icon fra 77.995 DKK

Course Icon

Course Icon Sun Peaks, Canada

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os 28 99 35 99!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld