Bliv instruktør i Nozawa Onsen

Den ægte japanske oplevelse

Destinationen

Cirka 70 år siden åbnede Nozawa Onsen. Siden er resortet blevet verdensberømt for det udfordrende terræn, onsen og nær-perfekte sneforhold. Nozawa Onsen er placeret en time fra byen Nagano, og lige ved foden af bjergene. Pisterne er spredt ud over tre bjerge og har alt fra brede pister til store sving og masser af off-pist. Til dem, der foretrækker adrenalinsuset fra rails og hop, er der terrain parks med alt hvad man kan drømme om. Et sted i Japan du bare må opleve!

 

Skiskolen i Nozawa Onsen

Skiskolen i Nozawa Onsen har gennem årene fået et ry for at være en af de bedste og mest professionelle i hele landet. Skiskolen har nationale kunder, men også internationale kunder fra Hong Kong, Kina og Australien. Skiskolen har 50 instruktører som også bor sammen og her er der masser af mulighed for at lære af rutinerede instruktørere. Skiskolen lægger også vægt på træning af instuktørerne så du kommer konstant til at forbedre dit eget ski- eller snowboardløb. At blive ski- eller snowboardinstruktør i Nozawa Onsen mener vi, er den oplagte mulighed for dig.

Livet som instruktør

Der er meget mere til det når man bliver ski- eller snowboardinstruktør i Nozawa Onsen. Her kan man opleve japansk kultur; de berømte onsens og den kendte “light festival”. Der er hele 31 gratis onsens til når benene skal slappe af efter en dag på ski. I byen er der masser af japansk arkitektur, og man kan finde masser af hellige bygninger og templer. Selvom byen er relativt lille er der et stort udvalg af restauranter hvor du kan nyde alt som japansk mad har at byde på. Nozawa Onsen er stedet for dig, der vil have en ægte japansk oplevelse kombineret med fantastisk sne og terræn!

 

Fakta om Nozawa Onsen

  • En ægte japansk kultur
  • Varieret terræn: 40% begynder 30 % øvet og 30 % ekspert
  • Gennemsnitssnefald på hele 14 meter!
  • 21 moderne skilifter
  • Højde 1650 meter
  • 31 Onsens
  • Snescooter ture
  • Længste pist på 10 km

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld