Destinationen

Teine har uden tvivl den bedste beliggenhed, hvis man er til storby livet, japansk kultur og et olympisk resort. Teine er beliggende på nordøen, Hokkaido. Sapporo by, som er hovedstaden på Hokkaido, ligger blot 15 km fra bjerget og har en befolkning på 2 millioner. Teine består af to bjerge, den ene er højlandsområdet, som består af toppen af ​​bjerget, den anden er Olympia-zonen, der findes ved bunden af bjerget. Det er skisportssted i Japan, som tager fuld brug af naturen. Teine skal opleves! Og nu har du muligheden for at blive ski- eller snowboardinstruktør i Teine.

 

Skiskolen i Teine 

Når du ankommer til Teine, vil du opleve, at området dækker alle niveauer. Her er 30% af området til begyndere, 40% til øvede og 30% til eksperterne. Skiskolen har deres egen ski-park, som du vil have glæde af når du skal undervise. På trods af, at bjerget er et stenkast fra Sapporo, vil du stadig opleve en austentisk og lokal skiskole, hvorfor du i Teine får begge dele – storbyoplevelsen kombineret med ægte japansk kultur. Bjerget har været vært for vinter OL i 1972 og tiltrækker hvert år mange turister fra hele verdenen.

 

Puddersne i Japan

Instruktørlivet i Teine

Uanset om du er til skiløb i dyb puddersne, lokale hot springs, karaokebars eller noget helt andet, så tilbyder Teine en stor kulturel oplevelse. Resortets mange muligheder og placering gør det muligt at tage på en dagstur til en af Japans mest berømte byer, Sapporo, eller tage rundt til én af de mange andre omkringliggende skiområder, som Kiroro og Niseko. Det er kun fantasien der sætter grænser! Sapporo afholder desuden hvert år en ice-festival, hvor folk fra hele verdenen strømmer til. Ice-festivallen viser det højeste niveau af kreationer af is-skulptuer, som du ikke finder andre steder i verden. Som en bonus er Sapporo også kendt for at have skabt japans signatur øl, Sapporo Beer, som er den ældste i landet, og som du vil finde overalt i Japan. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at blive ski- eller snowboardinstruktør i Teine.

Træning på ski i Japan

Fakta

  • 1023 meter højt
  • 10 lifter
  • 30 min direkte til Sapporo
  • Hot springs
  • Japansk storby i din baghave

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld