Bliv skiinstruktør i Crans Montana

Arbejd med Les Elfes

Tag på sæson som skilærer i Crans Montana

Med over 140 km pister, har Crans Montana fantastiske forhold med sin sydvendte bjergside. Resortet er velegnet til alle niveauer af skiløbere og snowboardere. Bliv skilærer i Crans Montana, og befind dig i hjertet af de schweiziske Alper – her kan du nemt besøge andre skisportssteder i nærheden, såsom Nendaz, Verbier og La Tzoumaz for at hilse på dine med-Snowminders.

Crans Montana ligger i den sydlige del af Schweiz, som også er kendt for at være landets fransktalende region. Skisportsstedet tilbyder en række forskellige aktiviteter i løbet af sæsonen, såsom skitouring, sneskosvandring, vandreture og langrend. Byen har også et udvalg af restauranter, caféer og barer.

Hvis du ønsker at tage på sæson som skiinstruktør i Crans Montana, kan du deltage på vores 3-ugers skiinstruktørkursus med Les Elfes. Instruktørcertificeringen tager du i Saas-Fee, hvorefter du fortsætter med at arbejde i fx Crans Montana. Der er begrænsede pladser på dette kursus, så ansøg i dag for at sikre din drømmedestination!

Livet som skiinstruktør i Crans Montana

Snowminds samarbejder med den lokale skiskole, Les Elfes. Med skiskoler i flere områder af Schweiz er der også mulighed for, at du kan arbejde i et andet skisportssted i løbet af sæsonen. Afhængigt af dine færdigheder vil du blive tildelt mere privat undervisning eller primært undervisning af ældre børn, voksengrupper eller børnecamps.

Ud fra tidligere års erfaring arbejdede Snowminds instruktører med høj professionalisme allerede med en level 1-certificering, og nogle endda uden certificering i starten af sæsonen. I løbet af de travle ferieperioder kan der være rigtig meget at lave, så vær forberedt på et aktivt arbejdsmiljø!

Grib chancen og bliv skiinstruktør i Crans Montana!

Fakta

  • Skisportsområde: 140 km piste
  • 19 lifte
  • Højeste punkt: Pointe de la Plaine Morte på 2927 m
  • Højdeforskel: 1417 m
  • Højdeinterval: 1500 – 2927 meter
  • Varieret terræn: Let (39%), Mellem (50%), Svær (11%)
  • Længste piste: 12 km

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere