Bliv skilærer i Schweiz

Tag med på vores 3 ugers level 1 kursus og arbejd som skilærer i f.eks. Verbier, La Tzoumaz eller Crans Montana

Deltag på vores level 1 og bliv skilærer i Saas-Fee, Schweiz

Vi er begejstrede for at tilbyde dig muligheden for at deltage i vores 3-ugers skilærerkursus i Schweiz. Dette kursus efterfølges af fuldtidsarbejde som skilærer hos f.eks. Les Elfes International i Crans Montana, La Tzoumaz eller Verbier! Du kan først glæde dig til 3 uger med verdensklasse træning i Saas-Fee. Saas-Fee er en billedskøn schweizisk alpeby med mere end 14 bjergtoppe over 4.000 meter (!) i et af Schweiz’ mest sne-sikre skisportssteder. Derefter, når du har sikret dig din BASI skilærercertificering på level 1, kan du sætte dine nye færdigheder i spil og tjene penge som fuldtids skilærer i en af de verdenskendte resorts i Schweiz.

 

Du kan se frem til en sæson som skilærer i Schweiz omgivet af smukke bjergtinder, uendelige pister og spændende freeride i uberørt puddersne. Alt dette, samtidig med at du udvikler dig hurtigt i et ambitiøst, sjovt og motiverende miljø – både under skilærerkurset i Saas-Fee og som skilærer.

Skilærer i Saas-Fee, Schweiz

I starten af november vil du rejse hjemmefra for at deltage i vores 3-ugers skilærerkursus i Saas-Fee, Schweiz. Du vil bo på et delt værelse på det hyggelige Hotel Jägerhof sammen med dine medlemmer af Snowminds-holdet og nyde morgenmad og aftensmad dagligt. Under skilærerkurset i Saas-Fee vil dygtige og engelsktalende trænere levere træningen og forberede dig til den internationalt anerkendte BASI Level 1-certificering (den britiske skilæreruddannelse).

Skilærerkurset i Saas-Fee vil forfine din skiteknik, undervisningsevner, sprogfærdigheder og meget mere. Vi vil også fuldt ud forberede dig på et job som skilærer til den kommende skisæson i Schweiz. Vores dedikerede team leaders vil arrangere sociale aktiviteter og fremme en stærk fællesskabsånd, så dit skilærerkursus i Saas-Fee både er lærerigt og hyggeligt!

Skilærerkurset i Saas-Fee er skræddersyet specifikt til din kommende rolle som skilærer, og baner vejen til succes som skilærer. Efter dit kursus i Saas-Fee vil vi sørge for din transport til din ski skole. Her vil du deltage i onboard-træning, der sætter dig i gang med din skilærer-rejse i Schweiz.

Livet som skilærer i Schweiz

Du vil få en jobplacering på en skiskole i Schweiz, hos f.eks. Les Elfes. Les Elfes blev grundlagt i Verbier i 1987 af Philippe og Nicole Stettler. Virksomheden arrangerer camps for børn og unge fra skoler og private gæster i alderen 6 til 18 år fra hele verden. Hos Les Elfes vil du arbejde i et mangfoldigt miljø med kunder fra alle hjørner af kloden, fra Sydamerika og Mellemøsten til Asien. Dette giver en enestående mulighed for at interagere med elever fra forskellige baggrunde.

På grund af denne internationale indstilling er sprogfærdigheder højt værdsat, selvom engelsk stadig er det dominerende sprog. Les Elfes stræber altid efter at tilbyde nye og spændende programmer, som alle campdeltagere kan nyde. Vigtigst af alt bør alle tage hjem med minder, de vil værdsætte for evigt, med de tre centrale principper: Sikkerhed, kvalitet og glæde.

Som skilærer hos Les Elfes vil du arbejde fuldtid som skilærer. Dette vil typisk være 5 dage om ugen, og du vil også skulle organisere aftenaktiviteter og andre opgaver relateret til campene. Generelt skal du forberede dig på en spændende rolle, hvor du spiller en afgørende rolle for campenes succes. Du vil bo i personalebolig sammen med dine kollegaer og have mulighed for morgenmad, frokost og aftensmad som en del af jobbet.

Billeder fra destinationen

Hvad er inkluderet i kurset i Saas-Fee?

Vi har lavet et lille overblik over, hvad vi har planlagt for at gøre din sæson episk, der blandt andet indeholder omfattende træning, shadow-timer og rigelige arbejdsmuligheder. Her er detaljerne for, hvad vi har inkluderet til dig:

 • Et 3-ugers skilærerkursus i Saas-Fee, Schweiz
 • Et job som skilærer i Schweiz
 • 3 ugers hotelophold inklusive morgenmad og middag på Hotel Jägerhof, Saas-Fee
 • Organiseret sæsonbolig (betalt direkte til ski skolen)*
 • Liftkort til 3-ugers kurset i Saas-Fee
 • Halv pris på sæsonliftkort til Crans Montana, La Tzoumaz eller Verbier**
 • 10 dages skitræning på engelsk før BASI level 1 skilærerkurset
 • 4 dage med BASI level 1 skilærercertificering inklusive alle gebyrer, materialer og medlemskab
 • Transport fra Saas-Fee til Verbier
 • Skiskoleorientering inklusive 5 dages ekstra skitræning i Verbier
 • Snowminds Teamledere og sociale arrangementer under kurset og sæsonen
 • Pro-deals hos Snowminds Store
 • Fitnessprogram før sæsonen
 • Kick-off arrangement i Danmark før afrejse med teambuilding mv.
 • Vejledning til pakning, forsikring, visa osv., før, under og efter sæsonen
 • Invitation til Snowminds Reunion efter vintersæsonen
 • 24-timers nødtelefon under kurset og sæsonen
 • Tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti og medlemskab af Rejsegarantifonden

 

Hvad er ikke inkluderet: 

 • Transport til og fra Verbier, Schweiz***
 • Depositum og husleje for den fulde sæsonbestemte indkvartering (betalt 1 måned før afrejse)****
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring, eventuelle visagebyrer og lokale gebyrer og skatter
 • Udstyr, måltider og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor

 

*Vi organiserer sæsonboligen i samarbejde med Les Elfes. Prisen for boligen oplyses og betales direkte til Les Elfes International.

**I La Tzoumaz og Verbier vil liftkortet koste 400 CHF, hvis du er op til 23 år gammel. Der er et tillæg på 300 CHF på liftkortet for personer, der er 24 år eller ældre (i 23/24 er dette for personer født i 1999 og ældre) og/eller et tillæg på 300 CHF for personer, der tilmelder sig efter den 20. november 2023. Les Elfes dækker halvdelen af prisen for dit sæsonkort.

***Vi hjælper gerne med anbefalinger til booking af transport til Verbier. Du er velkommen til at kontakte os når som helst, hvis du er interesseret.

****Vi arrangerer sæsonbestemt indkvartering, så du undgår besværet og kan bo sammen med de andre Snowminders. Den første måned er inkluderet i pakken, og i de fleste tilfælde bliver du bedt om at betale resten før afrejse. Prisen for bolig er normalt mellem 800-1200 CHF per måned.

Hvem kan deltage?

Hos Snowminds lægger vi stor vægt på at vælge de perfekte kandidater til at blive en del af vores hold af skilærere og snowboardinstruktører. Vi har et godt ry blandt skiskoler for at udvikle kompetente, energiske og yderst motiverede instruktører. Hvis du håber at blive en del af Les Elfes, er det vigtigt, at du har en passion for at arbejde med unge camp deltagere og inspirere dem til at omfavne nye oplevelser samtidig med at du opbygger meningsfulde forbindelser med dem. Les Elfes’ succes hviler på personalets evne til at opretholde en positiv holdning, socialt engagement og entusiasme i deres daglige interaktioner med eleverne.

For at ansøge om dette program skal du:

 • Føle dig tryg ved at stå på ski parallel på røde pister
 • Tale flydende engelsk
 • Have en passion for at arbejde med børn og teenagere
 • Være positiv, ansvarsbevidst og professionel
 • Nyde at undervise og elske udfordringer
 • Være 18 år eller ældre
 • Være kvalificeret og klar til at rejse til og arbejde i Schweiz fra slutningen af november til slutningen af april

For at sikre din plads som skilærer, bedes du kontakte os eller indsende din ansøgning hurtigst muligt. Herefter vil vi ringe til dig og aftale en samtale for at vurdere din egnethed til kurset. Efterfølgende vil du få mulighed for at få yderligere oplysninger om kursusforløbet og livet som skilærer i Schweiz. Efter samtalen vil vi informere dig om, hvorvidt du har sikret dig en plads på vores respekterede hold.

På grund af populariteten af vores skilærerkurser anvender vi en “først til mølle” tilgang. Det betyder at vi har periodiske ansøgningsfrister hver måned. Derfor er det en god idé at ansøge så tidligt som muligt, for at øge dine chancer for at komme med på holdet.

Detaljer om kurset

Arbejdsforventninger

Eftersom du er ansat direkte ved skiskolen og ikke Snowminds, er det skiskolen der definerer omfanget af dit arbejde, løn og andre arbejdsrelaterede forhold. Derfor er dit ansættelsesforhold mellem dig og skiskolen, og vi kan ikke garantere for eksempel et minimum antal arbejdstimer. Vi vil selvfølgelig hjælpe og assistere ved eventuelle spørgsmål eller andet.

Hos Les Elfes vil du befinde dig i et mangfoldigt miljø med kunder, der kommer fra alle verdenshjørner, fra Sydamerika og Mellemøsten til Asien. Dette tilbyder en enestående mulighed for at interagere med gæster fra forskellige baggrunde, alle samlet ét sted for at nyde spændende aktiviteter i et sikkert og behageligt miljø.

Du bør forvente at arbejde meget, både på og uden for pisterne, hvilket vil give dig en fantastisk mulighed for at lære meget og opretholde en god levestandard.

Arbejdstilladelse

Arbejdstilladelse

For at opholde dig og arbejde i Schweiz i vintersæsonen skal du være borger i enten EU eller EFTA. Selvom Schweiz ikke er medlem af EU, er det en del af EFTA og giver dermed fri bevægelighed for dem fra EU/EFTA lande.

Ikke desto mindre skal du have en arbejdstilladelse i Schweiz, før du begynder at arbejde på en skiskole. Din skiskole og din teamleder vil hjælpe dig og råde dig om den mest passende tilladelse, som varierer afhængigt af arbejdsmængden pr. måned.

Din skiskole vil hjælpe dig med at betale de relevante gebyrer til registreringskontoret.

Obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring / Turistskat
De fleste arbejdstilladelser i Schweiz kræver, at du også betaler for obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring, som skal betales ud over registreringsgebyret for at være berettiget til at arbejde.

Hvis du ikke er på en arbejdstilladelse og ikke arbejder, kræver Schweiz, at du betaler en daglig turistskat i stedet. Dette er typisk omkring 2,50-4,50 CHF om dagen, afhængigt af din boligtype.

Hvis du er interesseret i at læse mere om arbejde i Schweiz som udlænding, henviser vi til den officielle schweiziske regerings hjemmeside.

Det siger vores instruktør

Kai
5/5
Superb skiing, terrific training, fun friends—what more could one ask for? Doing my IASI levels 1+2 here in Nendaz, Switzerland, has been a blast! Would encourage anyone who wants to get started with snowsports instructing to look into Snowminds’ wonderful programs :)))
Rosa
5/5
Snowminds is an amazing travel company, that helps every costumer in a personally and professionally way, that is suited just for you. They are always prepared to help you with your questions, requests and problems, if you have any. My experience with snowminds has honestly been the best costumer service I have ever received in my life. They take every single costumer serious and treats them as an important part of their snowminds family as soon as you sign up for an unforgettable experience. They provide guidance, safety and structure every step of the way, to make sure you get the best experience possible. The team leaders provide comfort and help from the moment you meet them, and makes sure everyone feels welcome and prepared for the journey. I am during a season in Verbier, Switzerland, and my team leader, Julien, has truly been the best comfort and helping hand you can get. He always makes sure you are okay and have everything you need. He goes to the extra length to secure a good and safe environment for everyone, and is not only a guiding hand or model figure but also your friend from the moment you meet him. If you chose to travel with snowminds, will you not only get an unique and memorable experience, but you will become part of a family, that takes care of each other and makes sure everyday is filled with laughter, comfort, smiles and happiness. I would without a doubt recommend anyone who is thinking of during a ski season, to travel with snowminds, for an experience of a lifetime!
Daniel
5/5
Very helpful before departure and since arriving it has been great, learning a lot, meeting new people and having a lot of fun. Would recommend to everyone to come to Nendaz, the team leaders (Job and Rebekka) and trainers here have been incredible!
Kai
Read More
Superb skiing, terrific training, fun friends—what more could one ask for? Doing my IASI levels 1+2 here in Nendaz, Switzerland, has been a blast! Would encourage anyone who wants to get started with snowsports instructing to look into Snowminds' wonderful programs :)))
Rosa
Read More
Snowminds is an amazing travel company, that helps every costumer in a personally and professionally way, that is suited just for you. They are always prepared to help you with your questions, requests and problems, if you have any. My experience with snowminds has honestly been the best costumer service I have ever received in my life. They take every single costumer serious and treats them as an important part of their snowminds family as soon as you sign up for an unforgettable experience. They provide guidance, safety and structure every step of the way, to make sure you get the best experience possible. The team leaders provide comfort and help from the moment you meet them, and makes sure everyone feels welcome and prepared for the journey. I am during a season in Verbier, Switzerland, and my team leader, Julien, has truly been the best comfort and helping hand you can get. He always makes sure you are okay and have everything you need. He goes to the extra length to secure a good and safe environment for everyone, and is not only a guiding hand or model figure but also your friend from the moment you meet him. If you chose to travel with snowminds, will you not only get an unique and memorable experience, but you will become part of a family, that takes care of each other and makes sure everyday is filled with laughter, comfort, smiles and happiness. I would without a doubt recommend anyone who is thinking of during a ski season, to travel with snowminds, for an experience of a lifetime!
Daniel
Read More
Very helpful before departure and since arriving it has been great, learning a lot, meeting new people and having a lot of fun. Would recommend to everyone to come to Nendaz, the team leaders (Job and Rebekka) and trainers here have been incredible!
Previous
Next

Pris

Course Icon 3-ugers skilærerkursus i Saas-Fee, Schweiz

Course Icon fra 39.955 kr.

Course Icon

Course Icon Schweiz (kursus i Saas Fee)

Course Icon November

Course Icon 1.500 kr (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld