Skilærer i Verbier med ESS

Arbejd som skilærer i Verbier med vores 3 ugers level 1 kursus

Oplev en vinter som skilærer i Verbier med ESS

Tag med på skiinstruktørkursus i Verbier i Schweiz, og oplev skiløb i Schweiz’s største skiområde. Verbier, der har været vært for finalerne i Freeride World Tour i over et årti, praler af imponerende 410 km sammenkoblede pister betjent af 93 skilifte. Sammensmeltningen af verdensklasse skiløb, en livlig by og spændende natteliv kulminerer i en international atmosfære, der er unik for lige præcis Verbier. Skisportsstedet er favorit for mange professionelle skiløbere, hvilket vidner om dets tiltrækningskraft.

Vi er glade for at kunne tilbyde et 3-ugers level 1 skilærerkursus i samarbejde med den anerkendte l’École Suisse de Ski et de Snowboard de Verbier (ESS, også kendt som den lokale schweiziske skiskole!). Som en del af kurset for at blive skilærer i Verbier vil du modtage træning fra førende skitrænere, der forbereder dig til den schweiziske Kids Instructor Level 1-certificering (gennemført på engelsk). Når du har gennemført kurset, kan du med stolthed bære den ikoniske røde og hvide uniform og være klar til at dele dine nyerhvervede færdigheder på pisterne. Voila!

Skiinstruktørkurset og sæsonen i Verbier

Fra slutningen af november vil du deltage i vores gennemførte 3-ugers skilærerkursus i Verbier. Dette kursus er specifikt designet til at ruste dig til din rolle som skiinstruktør ved den lokale ESS skiskole. Træningen vil blive gennemført på både fransk og engelsk og giver optimal forberedelse til en sæson i de fransktalende schweiziske alper.

Sammen med en gruppe af andre motiverede Snowminders ankommer du i slutningen af november, finder dig til rette i din sæsonbolig, får dit liftkort til sæsonen og begynder herefter træningen for at bestå din Level 1-certificering inden jul. Herefter vil du starte med at arbejde i den travle jule- og nytårsferie. Kurset giver en enestående mulighed for at opnå Kids Instructor Level 1 skilærercertificeringen og væsentligt forbedre dine franske sprogfærdigheder, mens du arbejder i en schweizisk skiskole og bruger en fuld sæson som skiinstruktør i Verbier.

Kort sagt har vi styr på din sæson i den legendariske 4 Vallées og tilbyder alt fra træning, skygning og arbejdsmuligheder. Du får muligheden for at blive en del af det unikke ESS-fællesskab og udforske alle dele af skisportsstedet indtil sæsonens afslutning i april!

Livet som skilærer i Verbier

At blive skiinstruktør i Verbier, Schweiz, er mere end en rejse ind i skiverdens professionelle virke – det er et eventyr af en sæson fyldt med opdagelser, læring og uforglemmelige oplevelser. Beliggende i Schweiz’ største skiområde er Verbier et mødested for forskellige kulturer og er det er kendt for sit verdensklasse skiløb og pulserende sociale liv, hvilket gør det til det perfekte sted for skientusiaster at arbejde, lege og lære.

L’École Suisse de Ski et de Snowboard de Verbier (ESS) er dit professionelle hjem i løbet af sæsonen. Skiskolen har en rig tradition og stiller høje forventninger til sine skiinstruktører, men det er ikke kun hårdt arbejde; skiskolen er også kendt for sit kammeratskab og støttende miljø. Når du ikke finpudser dine færdigheder på pisterne, er der masser af muligheder for at slappe af og socialisere med dine skilærerkolleger og nye venner, og skabe minder for livet.

I april vil du kunne se tilbage på en sæson som professionel skilærer i Verbier med uvurderlig faglig- og livsmæssig erfaring og skabt forbindelser, der rækker ud over skisæsonen. Med Swiss Kids Instructor Level 1-certificeringen i lommen vil du forlade Verbier med store muligheder for at fortsætte din karriere som skilærer i andre spændende skisportssteder. Kort sagt handler det om at omfavne den komplette alpine livsstil. Om at udvikle dine færdigheder og udvide dine horisonter. Derudover omhandler det spændingen ved at stå på ski ned ad pisterne om dagen og det kammeratskab, der opstår omkring et varmt bål om aftenen. Det er det perfekte sted at forme din fremtid!

Billeder fra destinationen

Hvad er inkluderet i skilærerkurset i Verbier?

Vi har lavet et lille overblik over, hvad vi har planlagt for at gøre din sæson episk i de ikoniske 4 Vallées, der blandt andet indeholder omfattende træning, skygning og rigelige arbejdsmuligheder. Her er detaljerne for, hvad vi har inkluderet til dig:

 • Et 3-ugers skilærerkursus i Verbier, inklusive job som skilærer hos ESS
 • 5 måneders delt indkvartering i Le Châble eller Verbier, inklusive den første måned*
 • Sæsonliftkort til Verbier og 4 Valleys**
 • 8 dages skiundervisning på engelsk/fransk som forberedelse til Swiss Snowsports Kids Instructor-kurset (Level 1)
 • 5 dage på det engelsksprogede Swiss Snowsports Kids Instructor-kursus inklusiv alle gebyrer, materialer og medlemskab
 • Et skiinstruktørjob hos den lokale schweiziske skiskole, l’École Suisse de Ski et de Snowboard de Verbier (ESS)***
 • Skiskole-orientering, der forbereder dig på livet som skilærer
 • Snowminds Teamledere og sociale arrangementer under kurset og sæsonen
 • 4 dage med fransk sprogundervisning i Verbier
 • Pro-deals hos Snowminds Store
 • Fitnessprogram før sæsonen
 • Kick-off arrangement før afrejse med teambuilding mv.
 • Veiledning til pakning, forsikring, visa osv., før, under og efter sæsonen
 • Invitation til Snowminds Reunion efter vintersæsonen
 • 24-timers nødtelefon under kurset og sæsonen
 • Tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti og medlemskab af Rejsegarantifonden

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til og fra Verbier, Schweiz****
 • Depositum og husleje for den fulde sæsonbestemte indkvartering (betalt 1 måned før afrejse)*
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring, eventuelle visagebyrer og lokale gebyrer og skatter
 • Udstyr, måltider og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor

*Vi arrangerer sæsonbestemt indkvartering, så du undgår besværet og kan bo sammen med de andre Snowminders. Den første måned er inkluderet i pakken, og i de fleste tilfælde bliver du bedt om at betale resten før afrejse. Prisen for bolig er normalt mellem 800-1200 CHF per måned.

**Der er et tillæg på 300 CHF på liftkortet for personer, der er 24 år eller ældre (i 23/24 gælder dette for personer født i 1999 og ældre) og/eller et tillæg på 300 CHF for personer, der tilmelder sig efter den 20. november 2023.

***Ansættelse hos ESS afhænger af beståelse af dine interviews og eksaminer samt din præstation under træningen, professionalisme og franske sprogfærdigheder.

****Vi hjælper gerne med anbefalinger til booking af transport til Verbier. Du er velkommen til at kontakte os når som helst, hvis du er interesseret.

Rejseplanen

Vores 3-ugers Level 1 skilærerkursus i Verbier er perfekt designet til dig, der ønsker at tage et sabbatår, karrierepause eller ændring i livet samt dem, der ønsker muligheden for at udvikle sig som skilærer i Verbier og de 4 Vallées i de schweiziske alper.

Her er en oversigt over vores skilæreruddannelsesprogram med ESS i Verbier for 23/24 sæsonen:

 • 23.11.2023: Ankomst til Verbier med velkomstmøde og velkomstmiddag
 • 24.11: Orientering i Verbier
 • 25.-26.11: Træning med ESS Verbier (på fransk og engelsk)
 • 27.11 – 1.12: Indendørs fransk sprogtræning
 • 2.12-3.12: Fridage
 • 4.12-9.12: Træning med ESS Verbier (på fransk og engelsk)
 • 10.12: Fridag
 • 11.12-15.12: Swiss Snowsports Kids Instructor-kursus på engelsk
 • 16.12 til slutningen af april: Arbejds-/skygge-/træningsmuligheder på skiskolen

Programmet er vejledende og kan ændres. Den nøjagtige planlægning foretages i overensstemmelse med vejrforholdene i løbet af disse uger.

Ansøgningskrav

Hos Snowminds er vi stolte af at rekruttere personer med den rette kombination af færdigheder og personlighed, til at blive en del af vores hold af skilinstruktører og snowboardinstruktører. Nøglen til at blive en del af vores team er en positiv attitude, en udadvendt personlighed, en eventyrlyst og en vilje til at yde en ekstra indsats. Med disse kvaliteter er du klar til at skabe uforglemmelige minder som en del af Snowminds-familien.

For at ansøge om dette program skal du:

 • Føle dig tryg ved at stå på ski parallel på røde pister
 • Tale flydende engelsk og have erfaring med fransk*
 • Have en passion for at arbejde med børn og teenagere
 • Være positiv, ansvarsbevidst og professionel
 • Nyde at undervise og elske udfordringer
 • Være 18 år eller ældre
 • Være kvalificeret og klar til at rejse til og arbejde i Schweiz fra slutningen af november til slutningen af april

For at sikre din plads som skilærer i Verbier, bedes du kontakte os eller indsende din ansøgning hurtigst muligt. Herefter vil vi ringe til dig og aftale en samtale for at vurdere din egnethed til kurset. Efterfølgende vil du få mulighed for at få yderligere oplysninger om kursusforløbet og livet som skilærer i Schweiz. Efter samtalen vil vi informere dig om, hvorvidt du har sikret dig en plads på vores respekterede hold.

På grund af populariteten af vores skilærerkursus i Verbier anvender vi en “først til mølle” tilgang. Det betyder at vi har periodiske ansøgningsfrister hver måned. Derfor er det en god idé at ansøge så tidligt som muligt, for at øge dine chancer for at komme med på holdet og få Verbier som din drømmedestination.

*For at forbedre dine franskkundskaber inden kurset anbefaler vi vores online, skræddersyede fransk kursus, som forbereder dig trin for trin til en sæson som skilærer i de schweiziske alper, uanset hvilket niveau du er på i øjeblikket.

Detaljer om kurset

Arbejdsforventninger

Som din potentielle arbejdsgiver fastsætter skiskolen, ikke Snowminds, dit arbejdsskema, løn og andre ansættelsesvilkår. Derfor er dit ansættelsesforhold direkte med skiskolen, og vi kan ikke garantere specifikke vilkår som et minimum antal arbejdstimer. Men skulle du have nogen spørgsmål eller bekymringer, er vi altid klar til at hjælpe.

Som nyuddannet skilærer vil dine primære opgaver indebære tilsyn med store grupper af børn, somme tider op til ti af gangen. Denne rolle kan være udfordrende og kræver specifikke færdigheder, som du vil erhverve dig under din uddannelse. Arbejde i denne form giver dig unikke færdigheder, såsom gruppe- og tidsstyring samt problemløsning.

ESS Verbier forventer, at du har en grundlæggende forståelse af fransk til kurset. For at supplere dette inkluderer skilærerkurset i Verbier fem dages fransk sprogundervisning. Vi anbefaler også kraftigt vores Snowminds online fransk-kursus før afrejse.

Arbejdstimer

Som nyuddannet instruktør er man typisk “nederst i fødekæden” med hensyn til arbejde. Med andre ord får de mere erfarne instruktører førstevalg, men jo mere du viser din passion og lyst til at arbejde hårdt, desto bedre. Vi anbefaler kraftigt at udnytte de travleste spidsbelastningsperioder i skiskolen ved at vise dine overordnede, at du er motiveret til at undervise så mange lektioner som muligt.

De travleste perioder i højsæsonen er jul & nytår, februar og i nogle resorts påske. Det er almindeligt, at du bliver booket efter dine sprogkundskaber, sociale evner og menneskelige færdigheder. Der er altid muligheder for at følge lektioner, før man underviser sin første, hvilket kan være en fantastisk måde at vise din entusiasme og motivation til din skiskole på.

Sprog

Vores skiskolepartner foretrækker ansøgere, der kan tale lidt fransk før ankomst, og kender nogle grundlæggende franske udtryk. Det kan i høj grad forbedre din lokale oplevelse. Sprogkundskaber kan være mere værdifulde end certificeringsniveauet, og nogle skisportssteder tilbyder endda en timelønsforhøjelse for hvert ekstra sprog, du taler!

Jo mere du øver dig i sproget, der tales før afrejse, jo bedre. Dette vil hjælpe din integration og generelt give dig en bedre oplevelse. Vi anbefaler at bruge Duolingo til at øve, og ideelt set anbefaler vi at tage et sprogkursus.

Vores team har tilsammen haft mere end 25 sæsoner over hele verden, og vi ved bedre end nogen anden, hvordan det er at starte med at arbejde med et nyt sprog for første gang. Selvom det kan virke forvirrende i starten, ved vi, at det er mere end muligt at lære med lidt øvelse. Ud over normale sprogkurser fokuserer Snowlingo-kurserne specifikt på det, du faktisk har brug for, når du arbejder som ski- eller snowboardinstruktør. På vores hjemmeside kan du læse mere om det. Snowminds franske sprogkursus.

Løn

I forhold til økonomiske forventninger, lad os være ærlige: Man bliver ikke rig som skilærer, men lønnen bliver ikke meget bedre end i Schweiz!

Med den schweiziske Snowsports Kids Instruktør-certificering i hånden kan du forvente at tjene omkring 27 CHF i timen hos ESS. Hvis du opnår en højere certificering, vil dette forbedres.

Da arbejdsmængden kan svinge, råder vi dig til at have mindst 2000 CHF i reserve for fuldt ud at nyde din sæson. Vores instruktørers indtægter og udgifter varierer betydeligt ift. deres forskellige forbrugsvaner og personlige budgetter.

Derudover er der lejlighedsvis mulighed for at øge dine arbejdstimer inden for resortet i vintersæsonen. Disse muligheder kan opstå i forskellige afdelinger, såsom skiudstyrsbutikker, fritidsaktiviteter og gæsteservice.

Bolig

I Verbier har vi arrangeret sæsonbolig, hvor du vil bo sammen med andre fra 3-ugers skilærerkurset. Vær opmærksom på, at vi har inkluderet den første måneds bolig i pakkeprisen, og at du skal forvente at betale resten af sæsonens bolig i sin fulde pris 1 måned før afrejse. I Verbier ligger boligprisen typisk mellem 800-1200 CHF om måneden + depositum.

Mange skiskoler i Schweiz inkluderer ikke bolig i arbejdskontrakterne, da de ofte arbejder med en masse lokalt personale. Derfor arbejder vi sammen med lokale boligpartnere for at arrangere god og passende sæsonbolig til dig. Du vil bo i delt bolig med (for det meste) andre Snowminds-instruktører enten i Verbier eller Le Chable, som kun er en gondoltur væk.

Før afrejse vil du blive præsenteret for placeringen af sæsonboligen og en kontrakt, som vi gerne vil have, at du læser og underskriver. Vær også opmærksom på, at der skal betales et depositum for at dække eventuelle skader, manglende genstande, rengøring, vask af sengetøj, håndklæder og/eller andet, som udlejeren vil have krav på efter lejemålet. Det resterende beløb vil blive overført tilbage til dig efter sæsonen af Snowminds.

Arbejdstilladelse

Arbejdstilladelse

For at opholde dig og arbejde i Schweiz i vintersæsonen skal du være borger i enten EU eller EFTA. Selvom Schweiz ikke er medlem af EU, er det en del af EFTA og giver dermed fri bevægelighed for dem fra EU/EFTA lande.

Ikke desto mindre skal du have en arbejdstilladelse i Schweiz, før du begynder at arbejde på en skiskole. Din skiskole og din teamleder vil hjælpe dig og råde dig om den mest passende tilladelse, som varierer afhængigt af arbejdsmængden pr. måned.

Din skiskole vil hjælpe dig med at betale de relevante gebyrer til registreringskontoret.

Obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring / Turistskat
De fleste arbejdstilladelser i Schweiz kræver, at du også betaler for obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring, som skal betales ud over registreringsgebyret for at være berettiget til at arbejde.

Hvis du ikke er på en arbejdstilladelse og ikke arbejder, kræver Schweiz, at du betaler en daglig turistskat i stedet. Dette er typisk omkring 2,50-4,50 CHF om dagen, afhængigt af din boligtype.

Hvis du er interesseret i at læse mere om arbejde i Schweiz som udlænding, henviser vi til den officielle schweiziske regerings hjemmeside.

Det siger vores instruktører

Rosa
5/5
Snowminds er et fantastisk rejsebureau, der hjælper hver eneste kunde på en personlig og professionel måde, der er skræddersyet lige til dig. De er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, forespørgsler og problemer, hvis du har nogen. Min oplevelse med Snowminds har ærligt talt været den bedste kundeservice, jeg nogensinde har modtaget i mit liv. De tager hver eneste kunde alvorligt og behandler dem som en vigtig del af deres Snowminds-familie, så snart du tilmelder dig en uforglemmelig oplevelse. De tilbyder vejledning, sikkerhed og struktur hvert skridt på vejen for at sikre, at du får den bedste oplevelse muligt. Teamlederne tilbyder komfort og hjælp fra det øjeblik, du møder dem, og sørger for, at alle føler sig velkomne og forberedte på rejsen. Jeg er i løbet af en sæson i Verbier, Schweiz, og min teamleder, Julien, har virkelig været den bedste støtte og hjælpende hånd, man kan få. Han sørger altid for, at du har det godt og har alt, hvad du behøver. Han går den ekstra mil for at sikre et godt og sikkert miljø for alle, og er ikke kun en vejledende hånd eller et forbillede, men også din ven fra det øjeblik, du møder ham. Hvis du vælger at rejse med Snowminds, vil du ikke kun få en unik og mindeværdig oplevelse, men du vil blive en del af en familie, der passer på hinanden og sørger for, at hver dag er fyldt med latter, komfort, smil og lykke. Jeg ville uden tvivl anbefale enhver, der overvejer at tage en skisæson, at rejse med Snowminds, for en oplevelse for livet!
Mads
5/5
Hvis du vil have det mest episke sabbatår eller en oplevelse for livet, er Snowminds der for dig. De er fremragende til at yde service og sørger for, at alle er komfortable og har alt klar til en sæson på ski/snowboard. De tager sig af alt det praktiske og arrangerer endda et job til dig, efter du har bestået din eksamen. Jeg ville gøre alt for at have endnu en sæson gennem Snowminds.
Amanda
5/5
Snowminds har fra starten af været gode til at organisere og holde overblikket. Alt jeg skulle gøre var at udfylde en ansøgning til skolen og pakke tasken – kæmpe hjælp! Deres skikursus op til uddannelsen har været uundværlig for mig ligesom det super fede fællesskab der følger med!
Rosa
Read More
Snowminds er et fantastisk rejsebureau, der hjælper hver eneste kunde på en personlig og professionel måde, der er skræddersyet lige til dig. De er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, forespørgsler og problemer, hvis du har nogen. Min oplevelse med Snowminds har ærligt talt været den bedste kundeservice, jeg nogensinde har modtaget i mit liv. De tager hver eneste kunde alvorligt og behandler dem som en vigtig del af deres Snowminds-familie, så snart du tilmelder dig en uforglemmelig oplevelse. De tilbyder vejledning, sikkerhed og struktur hvert skridt på vejen for at sikre, at du får den bedste oplevelse muligt. Teamlederne tilbyder komfort og hjælp fra det øjeblik, du møder dem, og sørger for, at alle føler sig velkomne og forberedte på rejsen. Jeg er i løbet af en sæson i Verbier, Schweiz, og min teamleder, Julien, har virkelig været den bedste støtte og hjælpende hånd, man kan få. Han sørger altid for, at du har det godt og har alt, hvad du behøver. Han går den ekstra mil for at sikre et godt og sikkert miljø for alle, og er ikke kun en vejledende hånd eller et forbillede, men også din ven fra det øjeblik, du møder ham. Hvis du vælger at rejse med Snowminds, vil du ikke kun få en unik og mindeværdig oplevelse, men du vil blive en del af en familie, der passer på hinanden og sørger for, at hver dag er fyldt med latter, komfort, smil og lykke. Jeg ville uden tvivl anbefale enhver, der overvejer at tage en skisæson, at rejse med Snowminds, for en oplevelse for livet!
Mads
Read More
Hvis du vil have det mest episke sabbatår eller en oplevelse for livet, er Snowminds der for dig. De er fremragende til at yde service og sørger for, at alle er komfortable og har alt klar til en sæson på ski/snowboard. De tager sig af alt det praktiske og arrangerer endda et job til dig, efter du har bestået din eksamen. Jeg ville gøre alt for at have endnu en sæson gennem Snowminds.
Amanda
Read More
Snowminds har fra starten af været gode til at organisere og holde overblikket. Alt jeg skulle gøre var at udfylde en ansøgning til skolen og pakke tasken – kæmpe hjælp! Deres skikursus op til uddannelsen har været uundværlig for mig ligesom det super fede fællesskab der følger med!
Previous
Next

Pris

Course Icon 3-ugers skilærerkursus i Verbier med ESS

Course Icon fra 39.955 kr.

Course Icon

Course Icon Verbier, Schweiz

Course Icon slut november til slut april

Course Icon 1.500 kr (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere