Sæson i Schweiz og level 1+2 skilærerkursus med Altitude i Verbier

Bliv skilærer i legendariske og internationale Verbier og arbejd en sæson i Schweiz

Bliv skilærer i Verbier med Snowminds og Altitude skiskolen

Verbier er et freeride-mekka! Det er absolut toppen, når det kommer til storslået bjergskiløb. Det er ikke uden grund, at Verbier har været vært for finalen i Freeride World Tour i mere end et årti! På vores Level 1 + 2 skilærerkursus i Verbier med Altitude kombinerer du noget af verdens bedste skiløb med en livlig by og fantastisk natteliv. Der er en international stemning, og det er ikke ualmindeligt at støde på en professionel skiløber eller to i løbet af dagen. Mange professionelle skiløbere vælger Verbier som deres hjemmebase, hvilket taler for sig selv!

I dette program kan du kombinere træning, shadow-arbejde og arbejdsmuligheder i hele sæsonen med en sæson med level 1 og 2. Kurset tilbyder arbejdsmuligheder i Verbier, Grindelwald, Andermatt, Gstaad og/eller Italien og giver dig dermed mulighed for at have en sæson på tværs af Schweiz. I Verbier har du direkte adgang til hjertet af det verdenskendte 4 Vallées skisportsområde, et af Schweiz’ største skisportsområder, der tilbyder nogle af de bedste og mest varierede terræner i verden.

Din vintersæson i Verbier

Fra starten af december og fremad vil du deltage i vores level 1 og 2, engelske, instruktørtræningsprogram. Programmet er designet til at forberede dig til at arbejde som skilærer i skiskolen i Verbier eller i deres andre partnerresorts i hele Schweiz.

Som en del af kurset vil du modtage et sæsonliftkort til Verbier, arrangeret sæsonbolig med inkluderet husleje for den første måned, den internationalt anerkendte BASI level 1+2 eksamener, 135+ timers træning fra topprofessionelle instruktører samt arbejds- og shadow-muligheder i Verbier, Grindelwald, Andermatt, Gstaad og/eller Italien.

Du vil træne for at bestå level 1 før jul, så du kan shadowe og/eller arbejde i jule- og nytårsferien enten i Verbier eller i et af de andre fantastiske resorts, som Altitude opererer i. Herefter, i januar, begynder vi at træne mod level 2 eksamenen i slutningen af januar – begyndelsen af februar, inden højsæsonen starter fra midten af februar til begyndelsen af marts, og igen i slutningen af marts til sæsonafslutningen. En stor mængde træning vil give dig værdifuld erfaring til shadowing og arbejde i løbet af højsæsonen. I begyndelsen af marts vil du have endnu en træningsblok, hvor du introduceres til off-piste træning samt en uge fokuseret på race-træning, herunder træning til en eventuel fremtidig level 3 kursus.

Billeder fra destinationen

Hvad er inkluderet i skilærerkurset?

Vi har skabt en helhedsoplevelse for vinteren fra begyndelsen af december til midten af april, hvor du vil blive certificeret skilærer med mulighed for at arbejde i en lokal skiskole i Verbier, men også have arbejdsmuligheder i Grindelwald, Andermatt, Gstaad og/eller Italien.

Med denne kursuspakke kan du se frem til følgende fordele:

 • En fuld vintersæson i Verbier
 • 5 måneders delt indkvartering arrangeret med den første måned inkluderet*
 • Sæsonliftkort til Verbier og 4 Valleys**
 • 135+ timers level 1 + 2 skilærertræning
 • Level 1+2 BASI-eksamen, herunder alle gebyrer, materialer og medlemskab
 • Shadowing og arbejdsmuligheder hos Altitude Skiskole i løbet af sæsonen***
 • Skiskole-orientering, der forbereder dig på livet som certificeret skilærer
 • Undervisning på pisten, mentor-samtaler, ski-justeringssessioner, individuel målsætning og handlingsplan
 • Sociale teamarrangementer i løbet af sæsonen
 • En uge med Race Training og et Avalanche Safety Training Course
 • Forberedende fitnessprogram før sæsonen
 • Online kick-off arrangement inden afrejse med teambuilding og mere
 • Forberedelsesvejledning og tips vedrørende pakning, forsikring, visa osv. før, under og efter sæsonen
 • Rejsebeskyttelse med Snowminds Money Back Guarantee
 • Snowminds Teamledere og sociale arrangementer under kurset og sæsonen
 • Pro-deals hos Snowminds Store
 • Invitation til Snowminds Reunion efter vintersæsonen
 • 24-timers nødtelefon under kurset og sæsonen
 • Tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti og medlemskab af Rejsegarantifonden

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til og fra Verbier, Schweiz
 • Depositum og husleje for den fulde sæsonbestemte indkvartering (betalt 1 måned før afrejse)*
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring, eventuelle lokale skatter/registrerings-/visumgebyrer, samt obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring****
 • Udstyr, måltider og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor

 

*Vi arrangerer sæsonbestemt indkvartering, så du undgår besværet og kan bo sammen med de andre Snowminders. Den første måned er inkluderet i pakken, og i de fleste tilfælde bliver du bedt om at betale resten før afrejse. Prisen for bolig er normalt mellem 800-1200 CHF per måned. Yderligere oplysninger kan findes i FAQ-sektionen.

**Der opkræves et tillæg på 300 CHF for liftkort for personer, der er 24 år eller ældre (i 23/24 gælder dette for personer født i 1999 eller ældre) og/eller for dem, der tilmelder sig efter den 20. november 2023.

***Ansættelse afhænger af beståede eksamener, præstation under træning og sprogfærdigheder og er baseret på niveau og efterspørgsel fra skiskolen. Det forventes, at man er indstillet på at rejse til et andet resort i jul/nytår og februar, og her arbejde.

****De fleste arbejdstilladelser i Schweiz kræver, at du også betaler for en obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring, som skal betales ud over registreringsgebyret for at være berettiget til at arbejde. Dette varierer afhængigt af kantonen, men er typisk omkring 250 CHF om måneden for en fuld arbejdstilladelse. Nogle gange er der mulighed for at betale en dagspris for de dage, man arbejder i stedet. Hvis du ikke har en arbejdstilladelse og ikke arbejder, kræver Schweiz, at du betaler en daglig turistskat i stedet. Det er typisk omkring 2,50 CHF om dagen, afhængigt af din indkvartering. Hvis du er interesseret i at læse mere om arbejde i Schweiz som udlænding, henviser vi til den officielle schweiziske regerings hjemmeside.

 

Rejseplanen

Vores skilærerkursus i Verbier på level 1 og 2 er perfekt designet til dem, der ønsker at tage et sabbatår, skifte karriere eller ønsker professionel træning for at forbedre deres skiløb og løfte det til det næste niveau i 4 Vallées, der byder på nogle af de bedste og mest varierede terræner i Alperne.

 • Tidlig december: Træning med fitness-, service- og aktionsprogram
 • Midt i december: BASI Level 1 eksamensperiode
 • Jul og nytår: Shadowing i Verbier og/eller mulig undervisning i Grindelwald/Gstaad
 • Januar: BASI Level 2 træning
 • Tidlig til midten af februar: BASI Level 2 eksamensperiode
 • Midten af februar til slutningen af februar: Shadowing i Verbier og/eller mulig undervisning i Grindelwald/Gstaad
 • Slutningen af februar: Teknisk skitræning og udvikling og/eller arbejde i Italien
 • Tidlig marts: Træning i freeride
 • Midt i marts: Race træning
 • Slutningen af marts til slutningen af april: Muligt arbejde og fri skiløb

Programmet er vejledende og kan ændres. Den nøjagtige planlægning foretages i overensstemmelse med vejrforholdene i løbet af disse uger.

"I've done 5 seasons in Les 4 Vallées ski resort and it was absolutely amazing. If you look for amazing skiing and personal development on and off the snow look no further and GO!"

- Thijs Kennis, Snowminds Course Manager

Ansøgningskrav

Hos Snowminds er vi stolte af at rekruttere personer med den rette kombination af færdigheder og personlighed, til at blive en del af vores hold af skilinstruktører og snowboardinstruktører. Nøglen til at blive en del af vores team er en positiv attitude, en udadvendt personlighed, en eventyrlyst og en vilje til at yde en ekstra indsats. Med disse kvaliteter er du klar til at skabe uforglemmelige minder som en del af Snowminds-familien.

For at ansøge om dette program skal du:

 • Føle dig tryg ved at stå på ski parallelt på røde pister
 • Tale flydende engelsk og have erfaring med fransk*
 • Have en passion for at arbejde med børn og teenagere
 • Være positiv, ansvarsbevidst og professionel
 • Nyde at undervise og elske udfordringer
 • Være 18 år eller ældre
 • Være kvalificeret og klar til at rejse til og arbejde i Schweiz fra slutningen af november til slutningen af april

For at sikre din plads som skilærer i Verbier, bedes du kontakte os eller indsende din ansøgning hurtigst muligt. Herefter vil vi ringe til dig og aftale en samtale for at vurdere din egnethed til kurset. Efterfølgende vil du få mulighed for at få yderligere oplysninger om kursusforløbet og livet som skilærer i Schweiz. Efter samtalen vil vi informere dig om, hvorvidt du har sikret dig en plads på vores hold.

På grund af populariteten af vores skilærerkursus i Verbier bruger vi en “først til mølle” tilgang. Det betyder at vi har periodiske ansøgningsfrister hver måned. Derfor er det en god idé at ansøge så tidligt som muligt, for at øge dine chancer for at komme med på holdet og få Verbier som din drømmedestination.

*For at forbedre dine franskkundskaber inden kurset anbefaler vi vores online, skræddersyede fransk kursus, som forbereder dig trin for trin til en sæson som skilærer i de schweiziske alper, uanset hvilket niveau du er på i øjeblikket.

Detaljer om kurset

ARBEJDSFORVENTNINGER

Som din potentielle arbejdsgiver fastsætter skiskolen, ikke Snowminds, dit arbejdsskema, løn og andre ansættelsesvilkår. Derfor er dit ansættelsesforhold direkte med skiskolen, og vi kan ikke garantere specifikke vilkår som et minimum antal arbejdstimer. Men skulle du have nogen spørgsmål eller bekymringer, er vi altid klar til at hjælpe.

Som nyuddannet skilærer vil dine primære opgaver indebære tilsyn med store grupper af børn, somme tider op til ti af gangen. Denne rolle kan være udfordrende og kræver specifikke færdigheder, som du vil erhverve dig under din uddannelse. Arbejde i denne form giver dig unikke færdigheder, såsom gruppe- og tidsstyring samt problemløsning.

Arbejdstimer

Som nyuddannet instruktør er man typisk “nederst i fødekæden” med hensyn til arbejde. Med andre ord får de mere erfarne instruktører førstevalg, men jo mere du viser din passion og lyst til at arbejde hårdt, desto bedre. Vi anbefaler kraftigt at udnytte de travleste spidsbelastningsperioder i skiskolen ved at vise dine overordnede, at du er motiveret til at undervise så mange lektioner som muligt.

De travleste perioder i højsæsonen er jul & nytår, februar og i nogle resorts påske. Det er almindeligt, at du bliver booket efter dine sprogkundskaber, sociale evner og menneskelige færdigheder. Der er altid muligheder for at følge lektioner, før man underviser sin første, hvilket kan være en fantastisk måde at vise din entusiasme og motivation til din skiskole på.

Sprog

Vores skiskolepartner foretrækker ansøgere, der kan tale lidt fransk og/eller tysk, og kender nogle grundlæggende udtryk. Det kan i høj grad forbedre din lokale oplevelse. Sprogkundskaber kan være mere værdifulde end certificeringsniveauet, og nogle skisportssteder tilbyder endda en timelønsforhøjelse for hvert ekstra sprog, du taler!

Jo mere du øver dig i sproget, der tales før afrejse, jo bedre. Dette vil hjælpe din integration og generelt give dig en bedre oplevelse. Vi anbefaler at bruge Duolingo til at øve, og ideelt set anbefaler vi at tage et sprogkursus.

Vores team har tilsammen haft mere end 25 sæsoner over hele verden, og vi ved bedre end nogen anden, hvordan det er at starte med at arbejde med et nyt sprog for første gang. Selvom det kan virke forvirrende i starten, ved vi, at det er mere end muligt at lære med lidt øvelse. Ud over normale sprogkurser fokuserer Snowlingo-kurserne specifikt på det, du faktisk har brug for, når du arbejder som ski- eller snowboardinstruktør. På vores hjemmeside kan du læse mere om det.

Løn

I forhold til økonomiske forventninger, lad os være ærlige: Man bliver ikke rig som skilærer.

For en level 1-instruktør i Verbier bør du forvente noget mellem 15 CHF og 20 CHF pr. arbejdstime. Hvis du opnår en højere certificering, kan dette ændre sig. Denne løn kan variere mellem skiskoler, da nogle skoler tager forskellige ting i betragtning, såsom sprog og undervisningserfaring.

Vi anbefaler altid at have mindst 2000 CHF i lommepenge, så du kan få mest muligt ud af sæsonen. Generelt er det meget forskelligt, hvad vores instruktører tjener og bruger i løbet af sæsonen, da vaner/personlige budgetter varierer meget.

Nogle gange er der mulighed for at øge dine arbejdstimer inden for resortet i vintersæsonen. Disse muligheder kan opstå i forskellige afdelinger, såsom skiudstyrsbutikker, fritidsaktiviteter og gæsteservice.

Bolig

I Verbier er den første måneds indkvartering under kurset inkluderet. Du kan beslutte, hvorvidt du vil have indkvarteringen arrangeret af Snowminds for resten af sæsonen.

Mange skiskoler i Schweiz inkluderer ikke indkvartering i arbejdskontrakterne, da de ofte arbejder med mange lokale medarbejdere. Derfor samarbejder vi med skiskolerne om at arrangere god og passende bolig til dig. Du vil bo i delt indkvartering med (for det meste) andre Snowminds instruktører i et fantastisk fællesskab.

Boligkontrakt

Huslejen trækkes ikke fra din løn, men betales separat. Da boligen er sikret for hele sæsonen, kræves en underskrevet boligkontrakt og fuld betaling før afrejse. Huslejen varierer, men ligger typisk mellem 800-1200 CHF om måneden.

Boligdepositum

Et depositum skal betales for at dække eventuelle skader, manglende genstande, rengøring, vask af sengetøj, håndklæder og/eller andet, som udlejeren vil have krav på efter lejekontrakten. Det resterende beløb overføres tilbage til dig efter sæsonen af Snowminds.

Arbejdstilladelse

Arbejdstilladelse

For at opholde dig og arbejde i Schweiz i vintersæsonen skal du være borger i enten EU eller EFTA. Selvom Schweiz ikke er medlem af EU, er det en del af EFTA og giver dermed fri bevægelighed for dem fra EU/EFTA lande.

Ikke desto mindre skal du have en arbejdstilladelse i Schweiz, før du begynder at arbejde på en skiskole. Din skiskole og din teamleder vil hjælpe dig og råde dig om den mest passende tilladelse, som varierer afhængigt af arbejdsmængden pr. måned.

Din skiskole vil hjælpe dig med at betale de relevante gebyrer til registreringskontoret.

Obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring / Turistskat
De fleste arbejdstilladelser i Schweiz kræver, at du også betaler for obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring, som skal betales ud over registreringsgebyret for at være berettiget til at arbejde.

Hvis du ikke er på en arbejdstilladelse og ikke arbejder, kræver Schweiz, at du betaler en daglig turistskat i stedet. Dette er typisk omkring 2,50-4,50 CHF om dagen, afhængigt af din boligtype.

Hvis du er interesseret i at læse mere om arbejde i Schweiz som udlænding, henviser vi til den officielle schweiziske regerings hjemmeside.

Det siger vores instruktører

Rosa
5/5
Snowminds er et fantastisk rejsebureau, der hjælper hver eneste kunde på en personlig og professionel måde, der er skræddersyet lige til dig. De er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, forespørgsler og problemer, hvis du har nogen. Min oplevelse med Snowminds har ærligt talt været den bedste kundeservice, jeg nogensinde har modtaget i mit liv. De tager hver eneste kunde alvorligt og behandler dem som en vigtig del af deres Snowminds-familie, så snart du tilmelder dig en uforglemmelig oplevelse. De tilbyder vejledning, sikkerhed og struktur hvert skridt på vejen for at sikre, at du får den bedste oplevelse muligt. Teamlederne tilbyder komfort og hjælp fra det øjeblik, du møder dem, og sørger for, at alle føler sig velkomne og forberedte på rejsen. Jeg er i løbet af en sæson i Verbier, Schweiz, og min teamleder, Julien, har virkelig været den bedste støtte og hjælpende hånd, man kan få. Han sørger altid for, at du har det godt og har alt, hvad du behøver. Han går den ekstra mil for at sikre et godt og sikkert miljø for alle, og er ikke kun en vejledende hånd eller et forbillede, men også din ven fra det øjeblik, du møder ham. Hvis du vælger at rejse med Snowminds, vil du ikke kun få en unik og mindeværdig oplevelse, men du vil blive en del af en familie, der passer på hinanden og sørger for, at hver dag er fyldt med latter, komfort, smil og lykke. Jeg ville uden tvivl anbefale enhver, der overvejer at tage en skisæson, at rejse med Snowminds, for en oplevelse for livet!
Mads
5/5
Hvis du vil have det mest episke sabbatår eller en oplevelse for livet, er Snowminds der for dig. De er fremragende til at yde service og sørger for, at alle er komfortable og har alt klar til en sæson på ski/snowboard. De tager sig af alt det praktiske og arrangerer endda et job til dig, efter du har bestået din eksamen. Jeg ville gøre alt for at have endnu en sæson gennem Snowminds.
Amanda
5/5
Snowminds har fra starten af været gode til at organisere og holde overblikket. Alt jeg skulle gøre var at udfylde en ansøgning til skolen og pakke tasken – kæmpe hjælp! Deres skikursus op til uddannelsen har været uundværlig for mig ligesom det super fede fællesskab der følger med!
Rosa
Read More
Snowminds er et fantastisk rejsebureau, der hjælper hver eneste kunde på en personlig og professionel måde, der er skræddersyet lige til dig. De er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, forespørgsler og problemer, hvis du har nogen. Min oplevelse med Snowminds har ærligt talt været den bedste kundeservice, jeg nogensinde har modtaget i mit liv. De tager hver eneste kunde alvorligt og behandler dem som en vigtig del af deres Snowminds-familie, så snart du tilmelder dig en uforglemmelig oplevelse. De tilbyder vejledning, sikkerhed og struktur hvert skridt på vejen for at sikre, at du får den bedste oplevelse muligt. Teamlederne tilbyder komfort og hjælp fra det øjeblik, du møder dem, og sørger for, at alle føler sig velkomne og forberedte på rejsen. Jeg er i løbet af en sæson i Verbier, Schweiz, og min teamleder, Julien, har virkelig været den bedste støtte og hjælpende hånd, man kan få. Han sørger altid for, at du har det godt og har alt, hvad du behøver. Han går den ekstra mil for at sikre et godt og sikkert miljø for alle, og er ikke kun en vejledende hånd eller et forbillede, men også din ven fra det øjeblik, du møder ham. Hvis du vælger at rejse med Snowminds, vil du ikke kun få en unik og mindeværdig oplevelse, men du vil blive en del af en familie, der passer på hinanden og sørger for, at hver dag er fyldt med latter, komfort, smil og lykke. Jeg ville uden tvivl anbefale enhver, der overvejer at tage en skisæson, at rejse med Snowminds, for en oplevelse for livet!
Mads
Read More
Hvis du vil have det mest episke sabbatår eller en oplevelse for livet, er Snowminds der for dig. De er fremragende til at yde service og sørger for, at alle er komfortable og har alt klar til en sæson på ski/snowboard. De tager sig af alt det praktiske og arrangerer endda et job til dig, efter du har bestået din eksamen. Jeg ville gøre alt for at have endnu en sæson gennem Snowminds.
Amanda
Read More
Snowminds har fra starten af været gode til at organisere og holde overblikket. Alt jeg skulle gøre var at udfylde en ansøgning til skolen og pakke tasken - kæmpe hjælp! Deres skikursus op til uddannelsen har været uundværlig for mig ligesom det super fede fællesskab der følger med!
Previous
Next

Pris

Course Icon Sæson i Verbier med Level 1+2 skilærerkursus

Course Icon fra 51.955 kr.

Course Icon

Course Icon Verbier, Schweiz

Course Icon December

Course Icon 1.500 kr (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld