10-ugers level 1 + 2 skiinstruktørkursus i Verbier

Træningsfokuseret kursus i Alpernes perle

10 ugers level 1+2 skiinstruktørkursus i Verbier

Verbier, som ligger i Les 4 VALLÉES, er et af Europas, hvis ikke verdens, absolut mest populære skiområder og nu kan du få mulighed for at arbejde og udvikle dit skiniveau på vores work-and-train sæsonprogram. Denne sæsonoplevelse er designet til at du kan deltage i vores program og træne hen imod både din level 1 og 2 eksamen. Træningen foregår i de mindre travle perioder og varetages af full-cert instruktører med års erfaring, så du sikres de absolut bedste udviklingsmuligheder. I tilfælde af at du ikke nødvendigvis selv drømmer om at undervise, er dette kursus en fantastisk mulighed for at løfte dit snowboard niveau til nye højder, uden at skulle forpligte dig til en hel sæson!

OBS: Det samme kursus tilbydes også for snowboardere.

 

Sæsonlivet i Verbier

De schweiziske alper byder på noget af det bedste skiløb i verden, både på pisten og off-piste. Dette er specielt tydeligt i Les 4 Vallées, som er kendt for sit fantastiske off-piste terræn. Det er ikke en tilfældighed, at det har været vært for Freeride World Tour-finalerne i årevis! Da området er meget eftertragtet og modtager en betydelig mængde af velhavende kunder, er det et af de bedste steder at lære af erfarne instruktører og udvikle sin skiinstruktørkarriere.

Vores 10-ugers level 1+2 kursus består af træning i både de tekniske og undervisningselementer, der kræves til eksamen. Derudover vil du også få mulighed for træning i off-piste og i bjergsikkerhed. For at deltage og bestå kurset skal du kunne udføre kontrollerede vendinger på en svær rød piste. Med dette udgangspunkt er både level 1 og 2 uddannelserne opnåelige. Vær opmærksom på, at de korte kurser er mere intensive programmer, som er ideelle hvis du har brug for en kortere tidsramme for at gennemføre kurset, da det kræver mindre tidsforpligtelse.

På vores level 1+2 program vil du blive indkvarteret med en gruppe andre Snowminders i et fælles hus eller lejlighed med køkkenfaciliteter i enten Verbier eller Le Châble, som kun er en gondoltur væk. Såfremt du ønsker selv at stå for indkvartering er dette også muligt!

 

Hvad er inkluderet?

Vi har skabt en holistisk vinteroplevelse fra enten november til februar eller fra februar til april, hvor du bliver certificeret skiinstruktør.

 

Med denne kursuspakke kan du se frem til følgende fordele:

 • Delt sæsonbolig i Verbier i perioden for kurset
 • En Snowminds Teamleder under hele sæsonen
 • Sæsonliftkort til Verbier og 4 Valleys*
 • 170 timers level 1 + 2 træningsprogram inklusiv videoanalyse og aften sessioner
 • Level 1+2 BASI eksamen inklusiv alle gebyrer, materialer og medlemskab
 • Shadowing og arbejde med mulighed for ansættelse på en lokal skiskole i løbet af sæsonen**
 • Skiskoleorientering, der forbereder dig på livet som certificeret snowboard instruktør
 • Sociale team events i løbet af sæsonen
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Fysisk forberedende træningsprogram
 • Kick-off event i september, hvor du møder gruppen, team building osv.
 • Forberedelsesmateriale og tips vedrørende pakning, forsikring, visum mm., før, under og efter sæsonen
 • Rejsegaranti og tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti og dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden

 

Hvad er ikke inkluderet? 

 • Transport til/fra Verbier, Schweiz***
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og potentiele visumgebyrer
 • Alle måltider, udstyr og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor
 • Førstehjælpskursus****

 

Som et Snowminds-varemærke tager vi os af alt det praktiske og koordinerer med vores professionelle partnere i Schweiz for at give en livslang oplevelse, som vi er kendt for!

*Der er et 300 CHF gebyr på liftkort for alle født før 1999 og/eller dem, der har tilmeldt sig senere end den 20. november 2023.

**Ansættelse afhænger af, at du har bestået dine eksaminer, ydeevne under træning, sprogfærdigheder og er baseret på krav fra skiskolen.

*** Vi hjælper gerne med anbefalinger til booking af flybilletter og lufthavnstransport til din endelige destination. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret i dette.

**** Førstehjælpskursus er ikke inkluderet, men vi hjælper gerne med arrangere et førstehjælpskursus til dig, hvis du ikke allerede er trænet i dette.

 

Rejseplan

Der er flere forskellige muligheder for dig at vælge. Vi har to back-to-back, 10 ugers level 1+2 og et snowboardkursus samtidig.

 

Hvis du laver det tidlige sæsonkursus, så giver det dig mulighed for at blive kvalificeret og derefter finde et arbejde hos et skisportssted i en halv sæson, fra februar og frem. Hvis du tager det sene kursus, så giver det dig mulighed for at blive kvalificeret i tide til enten vinteren på den sydlige halvkugle eller gør dig klar til næste vintersæson!

I tilfælde af at du ikke nødvendigvis kigger på undervisning, så er det korte kursus en fantastisk mulighed for at løfte dig ski- eller snowboardniveau gevaldigt uden at skulle forpligte dig til en hel sæson. Hvis du er mere interesseret i arbejdsmuligheder i løbet af sæsonen, så vil vi anbefale vores fulde sæson level 1+2 kursus i Verbier.

 

Hvem kan ansøge?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Schweiz opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Er komfortable på røde pister
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år
 • Berettiget til at blive i Schweiz i 90 dage

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Schweiz. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Der er stor interesse for vores kurser og de bliver hurtigt fyldt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Pris

Course Icon 10 ugers level 1+2 skiinstruktørkursus i Verbier

Course Icon Fra 64.995 DKK

Course Icon

Course Icon Verbier, Schweiz

Course Icon 01. december - 12. februar ELLER 14. februar - 30. april

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere