Bliv skiinstruktør i Mauterndorf

Kom med på dit livs vinterwonderland!

Destinationen

Den historiske by, Mauterndorf, ligger over 1000 meter over havets overflade. Rolig og rustik i uspoleret natur og med en lokal befolkning, der er fuld af gæstfrihed. Man føler sig derfor med det samme velkommen i byen, som byder på uforglemmelige oplevelser. Byen er hyppigt besøgt hele året, da der er forskellige muligheder hele året!

Mauterndorf byder på vidunderlige vandreture til de mange bjergsøer i området, samt mulighed for at tage på diverse cykelture i alle højder. Vinteren byder på helt perfekte præparerede pister i skiområdet Großbeck-Speiereck. Her er der mulighed for at udvikle sit skiløb på de cirka 50 km lange pister.  Her kan man nyde dalnedfarten fra Speiereck til St. Michael, som med 1.350 meters højdeforskel og omkring 9 km byder på noget af et højdepunkt! Derudover er beskriver flere, at de skønneste pister er nedenunder området Speiereck, som er det højeste punkt i Salzburg udover gletsjerområderne. Området er desuden garanteret med skikanoner, hvilket gør destinationen snesikker.

Er de 50 km pister ikke nok, så er det muligt at købe liftkortet, Ski Lungau, som giver adgang til cirka 150 km pister, som er fordelt på områderne Katschberg-Aineck, Fanningberg og Großseck-Speiereck samt St. Michael, Schönfeld, Zederhaus og Lessach.

Byen

I centrum af Mauterndorf er der talrige af restauranter. De lokale afholder desuden ofte tema- og specialitets aftner. Byen byder desuden på fantastiske panorama-udsigt, og er en rigtig klassisk alpeby. Byen er som sagt kendt for sin historie. I byen ligger borgen, Burg Mauterndorf, som bliver sammenlignet med en eventyrborg, som fører dig tilbage til middelalderen. Bogen er ikke til at overse i byen, og de lokale er meget stolte over den og dens historie. Borgen og byen Mauterndorf har desuden fået deres navn fra det tyske ord, “maut”, der betyder skat. Og navnet lever i særdeleshed op til byen!

 

Instruktørlivet i Mauterndorf

Området er kendt for sine fantastiske sneforhold, fremragende præparerede pister til begyndere og øvet. Mauterndorf garanterer ubegrænset skiløb i til alle sportsentusiaster, hvad enten alder og niveau. Du bliver hurtigt mødt af en fællesskabsfølelse, som særligt er bygget på kærligheden til byen, ligeså snart du ankommer. Når først du er ansat som skiinstruktør i Mauterndorf, er du en del af byen, og dermed også en repræsentant som alle vil kende. Så forbered dig på fantastisk skiløb med et kæmpe socialt aspekt oveni hatten!

Fakta

  • 50 km pister i Großeck-Speiereck
  • Varieret skiløb: 52% begynder, 34% let-øvet, 14% øvet
  • Højdeintervallet er mellem 1.095-2.400 meter
  • 10 lifter
  • Borgen Burg Mauterndorf

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere