Bliv skilærer i Sankt Anton

Tag på sæson i et af verdens bedste ski resorts

 

Oplev skilærerlivet i Sankt Anton

 

En sæson som skilærer i Sankt Anton byder på utroligt skiterræn, konstante powder dumps, muligvis Østrigs bedste afterski og hele 340 kilometer præparerede pister. Hvad mere kan man ønske sig? St. Anton er en del af Arlberg ski-netværket, hvor du som skiinstruktør får mulighed for at udforske områderne Stuben am Arlberg, St. Christoph, Lech, Zürs, Warth, Schröcken, Sonnenkopf/Klösterle og Pettneu.

I St. Anton får du ubegrænsede muligheder for alle typer af ski- og snowboard-oplevelser. Arlbergområdets 2800 meter høje top nås nemt ved at tage én af de i alt 94 moderne lifte. St. Anton am Arlbergs skiområde bliver beskrevet som et sandt skiparadis og især for freeriders. Efter et af de jævnlige powder dumps, strømmer de til St. Anton og slår sig løs i området og ofte er der flere freeriders end almindelige skiløbere. Hvad mere kan man ønske sig?

Hvis du drømmer om en sæson som skilærer i Sankt Anton, så tag med på vores populære 5 ugers skilærerkursus i Sankt Anton eller tag den kortere, men mere krævende vej, på vores 2 ugers skilærerkursus i Sankt Anton!

 

 

Sankt Anton skiskolen

Skiskolen hører til blandt de allerstørste i Østrig, med sine op mod 400 instruktører ansat i løbet af sæsonen. Som ansat skiinstruktør her giver det anledning til tider lidt stressende, men altid spændende arbejdsdage med et super fedt og lærerigt arbejdsmiljø. Man vil typisk blive tildelt arbejde ved enten børne- eller voksengrupperne eller privat undervisning, alt efter kompetencer.

 

Livet som skilærer i Sankt Anton

 

En sæson som skilærer i St. Anton giver dig mulighed for at opleve en skisæson, hvor det hele startede. Verdens første skiskole åbnede nemlig i 1903 i St. Anton. Der er noget helt specielt og unikt over denne hyggelige og karismatiske bjergby, hvis atmosfære er fuld af liv. En instruktør i St. Anton får det bedste af alt! Der er ikke mange skiområder i Østrig, hvor du får mulighed for både verdensklasse skiløb og afterski. I St. Anton er mulighederne uendelige!

 

 

Fakta om Sankt Anton

 

  • 1304m til 2811m højdemeter
  • 340km piste
  • 200km ski router
  • 94 lifte
  • Vertikal: 1,507 meter
  • Længste piste: 10,2 km
  • 18 restauranter på bjerget
  • Freeride Mekka i Østrig.
  • Hjem til verdens ældste skiskole
  • Afterski i verdensklasse

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld