Snowboard landes camp

Tag din performance i sneen til helt nye højder

Drømmen i Østrig

 

Tag med på vores level 2 – landeslehrer – camp i Østrig, som med garanti vil tage dine snowboard evner til the next level. Vi har fuld fokus på hygge, snowboard, og træning med en topprofessionel instruktør hver dag. Afslutningsvis vil du have en landes uddannelse, også kendt som “Landes Snowboardlehrer” efter dette udviklende snowboardkursus.

 

Træningen

 

Hvis du ikke kan få nok af snowboard og gerne vil blive bedre på pist, pukkel, park og powder, samt bygge ovenpå din Anwärtereksamen, så har du nu mulighed for det på Snowminds Landes kursus! 

På vores kursus får du undervisning hver dag af nogle af østrigs bedste snowboardtrænere. Du gennemgår den østrigske snowboard landes uddannelse, og vil blive udfordret og dermed udvikle både dit eget snowboardniveau, samt dine evner som instruktør.

Efter kurset vil vi naturligvis afholde en afslutningsfest på ægte Snowminds manér, hvorefter der vil være mulighed for at komme med bus hjem til Danmark eller videre ud på din destination.

 

Hvis du har lyst til at læse mere om hele beretningen fra Snowminds Landes Reunion Campen i marts på bloggen.

 

Hvad er inkluderet

 

Uanset hvilket kursus du vælger, garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som snowboardlærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din snowboardlæreruddannelse. Samtidig sikrer vores topprofessionelle, østrigske skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden snowboardlærereksamenen.

 

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit sabbatår, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som skilærer i Østrig. For level 2 kurset kan du se frem til følgende:

 

 • 3 ugers (marts) eller 3,5 ugers (november) Snowminds kursus i Kaprun, Østrig
 • Træning af en højtuddannet østrigsk snowboardlærer
 • Den internationalt anerkendte østrigske landes snowboarduddannelse inkl. materialer og gebyrer.
 • Hotelophold med 1/2-pension under hele kurset
 • Team events, aftenhygge og afslutningsfest under kurset
 • Mulighed for at tilkøbe liftkort og bustransport til/fra Danmark
 • Rejse med dansk rejseselskab som er medlem af Rejsegarantifonden
 • En all-inclusive oplevelse hvor alt det praktiske er arrangeret for dig

 

Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Transport til og fra kursusdestinationen (tilkøb muligt)*
 • Liftkort til kurset (tilkøb muligt)
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Lommepenge, og andet der ikke er nævnt herover

 

* Ved dette kursus kan du tilkøbe bustransport til Østrig, til kursusdestination samt transport hjem til Danmark og derved afslutte sæsonen med et brag af en Landes Camp. Du kan også tage tilbage til skiskolen efter endt kursus.

 

"Level 2 (Landes) kurset i Østrig er vildt. Kurset fokuserer 100 % på teknikken, og det var den fedeste måde at slutte sæsonen af med et brag."

- Naja, Snowminds Instruktør

Rejseperiode

Datoerne for kurset kan variere, men som udgangspunkt:

 

 • 6. november 2021 – 2. december 2021**
 • 12. marts 2022 – 2. april 2022***

 

* Efter endt kursus kan du enten vælge at komme direkte ud til en østrigsk skiskole, hvor du vil blive ansat og arbejde resten af sæsonen i de smukke, østrigske Alper, eller rejse hjem til Danmark med bus.

** Ved dette kursus kan du tilkøbe bustransport t/r, eller bare hjem til Danmark og derved afslutte sæsonen med et brag af en Landes Reunion Camp. Du kan også tage tilbage til skiskolen efter endt kursus.

 

Hvem kan deltage i landeskurset?

 

For at deltage i kurset, kræver det følgende:

 • En bestået snowboard anwärter eksamen (level 1)
 • En arbejdsbekræftelse fra din østrigske skiskole på, at du har arbejdet minimum 12 dage
 • Medlemsskab af SBSSV

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Detaljer om kurset

Indkvartering

Hotel med 1/2-pension

“We take care of our own”, og under et hårdt og krævende kursus, skal man have god mad og bo godt!

Vi sætter en dyd i at sikre kvalitet i hele oplevelsen, hvilket også er årsagen til, at vi samarbejder med gode hoteller der laver god, sund og nærende mad. Du vil blive indkvarteret på et 3-stjernet hotel (nogle gange lidt bedre) med Wifi og bo på 2-5 personers værelser eller lejligheder, hvor du vil bo med de andre Snowminders.

Morgenmaden består af en stor, nærende buffet og aftensmaden er enten 3 retters menu eller buffet med suppe, salat, hovedret og dessert. Kort sagt er der ingen der går sulten i seng hos os!

Liftkort

Liftkort under kurset og uddannelsen

Har du ikke har dit eget liftkort, så kan du tilkøbe et liftkort, som bliver udleveret ved ankomst.

Uddannelsen

Level 2 (Landes) uddannelsen

For at sikre os, at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet, samarbejder vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV). Et af verdens mest anerkendte skilærerforbund!

Landeslehrer uddannelsen med SBSSV vil bygge videre på din Anwärter og primært fokusere på mere performancebaseret snowboard.

Med en bestået landes eksamen står du med et instruktørbevis i hånden, der tillader, at du kan undervise øvede snowboardere. Uanset om uddannelsen er bestået eller ej, vil en markant udvikling i skiløbet eller på boardet kunne mærkes!

Uddannelsen er en af de mest anerkendte i verden og dit snowboardlærercertifikat vil ikke blot stå flot på CV’et, men vil også efterfølgende kunne bruges på Snowminds’ andre destinationer rundt omkring i verden.

 

Pris

Course Icon 3 eller 3,5 ugers level 2 snowboard kursus i Østrig

Course Icon fra 25.995 DKK

Course Icon

Course Icon November eller marts

Reserver

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her