Level 2 snowboardinstruktørkursus i Østrig

Tag din performance i sneen til helt nye højder

Bliv level 2 snowboardinstruktør i Østrig

 

Vores level 2  – landeslehrer – kursus i Østrig, vil med garanti tage dine snowboardevner til the next level. Kurset er skræddersyet til at give dig den ultimative oplevelse på snowboard med 5 dages træning fra topprofessionelle trænere!

 

Under kurset vil vi arrangere team building og aktiviteter, samt anden træning, der skal forberede dig bedst muligt på en sæson som level 2 snowboardinstruktør på en østrigsk skiskole. Du vil inden afrejse blive inviteret til vores Kick off event og få tildelt en skiskole, som du efter kurset vil blive transporteret til sammen med et team af andre Snowminders, hvor I sammen kan starte sæsonen og livet som snowboardinstruktør i Østrig!

 

 

Livet som snowboardinstruktør i Østrig

 

Vi oplever gang på gang, at en sæson som snowboardinstruktør er langt mere end blot skiløb i sig selv. Ud over de lækre nypræparerede pister og den smukke nyfaldne sne, oplever man også et helt unikt fælleskab med ens kollegaer som alle deler den samme passion som dig – snowboarding.

 

I Østrig finder man også de hyggeligste bjergbyer fyldt med autentiske restauranter, der serverer de bedste wienerschnitzler du nogensinde har smagt! Ud over maden og fællesskabet må man heller ikke glemme Østrig for traditioner som nagel, snaps og afterski, som uden tvivl er de perfekte rammer at møde nye venner fra hele verdenen i.

 

Billeder fra destinationen

 

Hvad er inkluderet?

 

Uanset hvilket kursus du vælger garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som snowboardinstruktør. Vores erfarne personale, som alle er tidligere instruktører, følger dig fra første færd og er med hele vejen under din snowboardinstruktør uddannelse og under sæsonen, hvor vi sikrer dig ansættelse på en østrigsk skiskole. Samtidig sikrer vores topprofessionelle, østrigske snowboardtrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden snowboardinstruktør eksamen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Med denne rejseoplevelse får du følgende inkluderet: 

 • 3 ugers kursus i Østrig
 • Træning af en højtuddannet østrigsk snowboardlærer
 • Den internationalt anerkendte østrigske landes (level 2) snowboarduddannelse inkl. materialer og gebyrer.
 • Forberedende skitræning ca. 5 dage med topprofessionelle snowboardtrænere
 • Overnatning på hotel med 1/2-pension under hele kursusforløbet
 • Snowminds teamleder under kurset
 • Sociale team events i løbet af kurset og sæsonen
 • Invitation til Snowminds Reunion Party efter sæsonen
 • Pro-deals på Snowminds Store
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • 24 timers nødtelefonen under hele sæsonen
 • Et unikt fællesskab med venner for livet

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til/fra kursusdestinationen*
 • Liftkort til kurset (tilkøb muligt)
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Lommepenge, og alt andet der ikke er nævnt herover

 

*Ved dette kursus kan Snowminds hjælpe med transportmuligheder til Østrig/fra din destination i Østrig til kurset, samt hjemtransport til Danmark og derved afslutte sæsonen med et brag af en Landes Camp. Du kan også tage tilbage til skiskolen efter endt kursus.

 

 

"Level 2 (Landes) kurset i Østrig er vildt. Kurset fokuserer 100 % på teknikken, og det var den fedeste måde at slutte sæsonen af med et brag."

- Naja, Snowminds Instruktør

Hvem kan deltage i landes kurset?

 

For at deltage i kurset, kræver det følgende:

 • En bestået snowboard anwärter eksamen (level 1)
 • En arbejdsbekræftelse fra din østrigske skiskole på, at du har arbejdet minimum 12 dage
 • Medlemsskab af SBSSV

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

 

 

Detaljer om kurset

Indkvartering

Hotel med 1/2-pension

“We take care of our own” og under et intensivt snowboardinstruktør kursus skal man have god mad og bo godt! På alle vores hoteller vil der være WiFi og du vil blive indkvarteret i 2-6 personers værelser eller lejligheder, hvor du vil bo med de andre Snowminders. Vores hoteller ligger med nem adgang til skibus eller pisten.

Vi sætter en dyd i at sikre kvalitet i hele oplevelsen, hvilket også er årsagen til at vi samarbejder med hoteller der laver god, mættende og nærende morgenmad og aftensmad. Morgenmaden består typisk af en nærende buffet og aftensmaden af enten 3 retter eller buffet med suppe, salat, hovedret og dessert.

Liftkort

Liftkort under kurset og uddannelsen

Har du ikke har dit eget liftkort, så kan du tilkøbe et liftkort, som bliver udleveret ved ankomst.

Uddannelsen

Level 2 (Landes) uddannelsen

For at sikre os, at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet, samarbejder vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV). Et af verdens mest anerkendte ski- og snowboardinstruktør forbund!

Landeslehrer uddannelsen med SBSSV vil bygge videre på din Anwärter og primært fokusere på mere performancebaseret snowboard.

Med en bestået landes eksamen står du med et instruktørbevis i hånden, der tillader, at du kan undervise øvede snowboardere. Uanset om uddannelsen er bestået eller ej, vil en markant udvikling på dit snowboard niveau kunne mærkes!

Uddannelsen er en af de mest anerkendte i verden og dit snowboardlærercertifikat vil ikke blot stå flot på CV’et, men vil også efterfølgende kunne bruges på Snowminds’ andre destinationer rundt omkring i verden.

Events og fællesskab

Stort sæson kick off event i Danmark

I september finder Snowminds Kick-off event typisk sted. Det er en fantastisk dag, hvor vi laver en masse team building, fortæller om snowboardinstruktør uddannelsen og sæsonen, og generelt får mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål. Vi fortæller også om snowboardudstyr og du får mulighed for at købe lækkert udstyr til super priser. Et af højdepunkterne er at møde de andre Snowminders som du skal på sæson med, da der altid vil være minimum én anden Snowmindsinstruktør på din destination, så du har andre at dele oplevelsen med.

Team events i løbet af sæsonen

Efter kurset kommer vi hos Snowminds hurtigt til at savne jer og I kommer, forhåbentligt, også til at savne os og hinanden. Derfor afholder vi et stort Snowminds Team Event i løbet af sæsonen. Her samler vi hele Snowminds teamet et hemmeligt sted i Østrig for at få en oplevelse udover det sædvanlige og se alle igen. Vi har fx været i Kitzbühel i januar for at se World Cup skiløb på det legendariske Hahnenkamm Rennen og opleve den ikoniske by.

Snowminds Reunion Party i Danmark efter sæsonen

Vores Snowminds Reunion Party ligger typisk i maj/juni måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. New Zealand.

Snowminds Reunion Party’et er frivilligt og koster et mindre beløb, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn sæson.

Snowminds Social

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske instruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Social”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds, samt netværke på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Social er din adgang til Danmarks største netværk af unge ski- og snowboard entusiaster.

Tryghed, fællesskab og oplevelser for livet

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere instruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit snowboarding under vores kursus, sparring til tyske ord på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre instruktører du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelse til uddannelsen, så du kan komme velforberedt og samtidig har du mulighed for at bestille et tyskkursus, så dit tyske kan sidde lige i skabet.

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om snowboardteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede snowboard entusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, snowboardere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere snowboardinstruktører ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et snowboardinstruktør bevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en snowboardinstruktør, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som snowboardinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om.

HVAD HVIS JEG IKKE BESTÅR EKSAMEN

Hvis du skulle være uheldig at ikke at bestå din eksamen eller dele af den, behøver du ikke bekymre dig. Vi har sørget for at du får muligheden for at prøve igen, hvis du har taget din Anwärter-eksamen i Salzburgerland (Altenmarkt, Kaprun eller Obertauern) i november eller december. Du muligheden for at deltage i et 3-dages Wiederholungscamp fra den 18. til den 20. december 2023. Den tredje dag vil være “Prüfungs”-dagen (eksamensdagen).

Campen koster 275 euro og inkluderer kun træning. Du vil selv være ansvarlig for at arrangere transport, liftkort, hotelophold og andre udgifter. Denne unikke mulighed giver dig chancen for at tage din eksamen igen kort efter en tidligere ikke bestået og dermed sikrer, at du har muligheden for at komme i gang med at arbejde så hurtigt som muligt.

Det siger vores instruktører

Mads
5/5
Hvis du vil have det mest episke sabbatår eller en oplevelse for livet, er Snowminds der for dig. De er fremragende til at yde service og sørger for, at alle er komfortable og har alt klar til en sæson på ski/snowboard. De tager sig af alt det praktiske og arrangerer endda et job til dig, efter du har bestået din eksamen. Jeg ville gøre alt for at have endnu en sæson gennem Snowminds.
Tobias
5/5
Havde en fantastisk oplevelse med Snowminds! Venlige medarbejdere og kompetent service. Jeg kan helt klart anbefale Snowminds til alle, der ønsker at blive skilærer eller snowboardinstruktører.
Christoffer
5/5
Teamet bag Snowminds gør noget ud over det sædvanlige for at sikre sig, at din oplevelse som skiinstruktør i Østrig bliver super. Jeg er netop vendt hjem fra en sæson i Obergurgl med en masse skiløb, øl og nye bekendtskaber. Jeg er glad for at jeg valgte vejen via Snowminds, da man samtidig også møder en masse andre danske skiinstruktører fra de andre destinationer. Hvis du holder sabbatår og gerne vil ud og opleve noget nyt og spændende, skal du helt sikkert overveje livet som skiinstruktør i Østrig. Jeg har hvertfald fået en uforglemmelig oplevelse, så tak for det Snowminds 🙂
Mads
Read More
Hvis du vil have det mest episke sabbatår eller en oplevelse for livet, er Snowminds der for dig. De er fremragende til at yde service og sørger for, at alle er komfortable og har alt klar til en sæson på ski/snowboard. De tager sig af alt det praktiske og arrangerer endda et job til dig, efter du har bestået din eksamen. Jeg ville gøre alt for at have endnu en sæson gennem Snowminds.
Tobias
Read More
Havde en fantastisk oplevelse med Snowminds! Venlige medarbejdere og kompetent service. Jeg kan helt klart anbefale Snowminds til alle, der ønsker at blive skilærer eller snowboardinstruktører.
Christoffer
Read More
Teamet bag Snowminds gør noget ud over det sædvanlige for at sikre sig, at din oplevelse som skiinstruktør i Østrig bliver super. Jeg er netop vendt hjem fra en sæson i Obergurgl med en masse skiløb, øl og nye bekendtskaber. Jeg er glad for at jeg valgte vejen via Snowminds, da man samtidig også møder en masse andre danske skiinstruktører fra de andre destinationer. Hvis du holder sabbatår og gerne vil ud og opleve noget nyt og spændende, skal du helt sikkert overveje livet som skiinstruktør i Østrig. Jeg har hvertfald fået en uforglemmelig oplevelse, så tak for det Snowminds 🙂
Previous
Next

Pris

Course Icon 3 ugers level 2 snowboardinstruktør kursus i Østrig

Course Icon fra 28.995 DKK

Course Icon

Course Icon November eller Marts

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Reserver

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld