En sæson i Sun Peaks, Canada

Avatar photo
Johan Toft-Nielsen January 18, 2018

Min sæson i Sun Peaks, Canada

Første halvanden måned af min sæson er nu gået i Sun Peaks, Canada. Det har været en halvanden måned, som har været utroligt spændende og samtidigt hektisk. Kort sagt har jeg personligt har udviklet mig ualmindeligt meget på ski, jeg blevet uddannet Canadisk skiinstruktør og har fået nogle fantastiske nye venner.

Ski i canada

Skiholdet!

Det hele startede med at vi mødtes i Kastrup Lufthavn, hvor vi fik sagt et vemodigt på gensyn til familie og venner. Derefter gik turen direkte mod Toronto, hvor vi mellemlandede før sidste destination – Vancouver – var nået. Herfra kørte vi i bus i 5-6 timers tid før vi meldte vores ankomst på hotellet. De tre ugers undervisning og uddannelse var spækket med sociale arrangementer hver aften, usædvanligt lækker morgenmadsbuffet og trætte aftener. Alt i alt en skøn oplevelse.

sun peaks

Køreturen gennem British Columbia

De første par uger på arbejdet som skiinstruktør, bød på – som alle nye jobs – en tilvænningsperiode. Denne er nu overstået, og jobbet er blevet hver dag. Det er et job, som byder på alverdens forskellige aspekter; børn på 3 år, der savner deres forældre. Unge på 14, der vil lære at køre sorte pister. Pensionister som vil forbedre deres carvingsving. Meget interessant.

Og nå ja, så kører jeg selvfølgelig freeride – vi glæder os til de helt store Canadiske dumps senere på sæsonen. Vi får uanset hvad fanget alt det nysne, som vi kan. Alt i alt er starten på min sæson i Canada gået strygende!

Ski i sun peaks

Airtime i Sun Peaks

Se min første videoblog af flere, jeg vil opdatere jeg med under min sæson i Canada som skiinstruktør med Snowminds!

 

/Johan

Er du interesseret i en vintersæson som ski- eller snowboardlærer i Canada? Giv os et ring på 28 99 35 99 for at høre mere.
Vi har allerede åbnet for ansøgningerne til 2018/2019, så du kan reservere en af de eftertragtede pladser i Canada!

Start din reservation her.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld