7 dages skiferie i Japan

Ekstraordinær skioplevelse

Hvad er inkluderet?

Drømmer du om en skiferie hvor dit eneste fokus drejer sig om hvornår du skal have skiene under fødderne og hvilke pister du skal udfordre hvilke dage? Så er du kommet til rette sted. Vi hjælper med at arrangere alt det praktiske i forbindelse med din skiferie, så det eneste du skal tænke på er, om du har pakket al dit skitøj (og møde op i lufthavnen, selvfølgelig).

  • Fly tur-retur
  • Transfer t/r fra den lokale lufthavn til destinationen
  • 7 nætter på et 3-stjernet lodge eller hotel
  • 6 dages liftkort
  • Skibagage inkluderet
  • Mulighed for leje af skiudstyr

Skiområderne

Japan, eller JaPOW, som skientusiaster også kalder japans fantastiske skiområder. I Japan finder du de skiresorts i verden med den største mængde sne, som samtidigt er knastør og let grundet deres placering i bjergene og ud til Stillehavet. På den nordlige ø, Hokkaido, ligger de forskellige resorts rundt om den aktive vulkan Mt.Yotei, som tårner sig op i horisonten. De japanske skiområder er også mindre befolkede end i Alperne, hvilket gør at der næsten aldrig er kø til lifterne, så du hurtigt kan få udforsket hele bjerget.

Der er uanede muligheder for en uforglemmelig skiferie i Japan, både på og specielt udenfor pisterne. Pisterne er mindre stejle end de gennemsnitlige i Alperne, hvilket gør at selv de mindre øvede har gode muligheder for at opleve den eksklusive puddersne i offpisten.

Fly og lokal transport

Vi arrangerer din flyrejse så du ankommer til din destination på bekvem vis. Ruten inkluderer 1+ stop undervejs og du kan forvente en samlet rejsetid på over 12 timer. Lad dog ikke den lange flyvetur afskrække dig – vi lover at det er hele flyveturen værd! Din flyrejse inkluderer altid 20-23 kg bagage + ski bagage, så du er sikret at alt dit skiudstyr kan komme med udover din almindelige bagage.

Når du ankommer til den lokale lufthavn skal du med en transfer bus videre til din endelige ski destination. Busturens længde varierer fra destination til destination, men det er i alle tilfælde en busrute hvis eneste formål er at transportere skiglade gæste frem til deres destination, og turen foregår derfor på smidigste vis.

Indkvartering

Vi sørger for 7-nætters indvartering på et 3-stjernet indkvartering eller hotel på din destination. Boligen vil være centralt placeret i byen i forhold til skilifterne og standarden vil være komfortabel, uden den vilde luksus. Indkvarteringen vil være udstyret med alt hvad vi anser som basale nødvendigheder i løbet ad en uges skiferie. Baseret på dine ønsker til kvalitet, pris og placering finder vi den bedst mulige indkvartering til dig. Hvis du ønsker at opgradere til din indkvartering, som fx. inkludere morgenmad i prisen eller lignende, så arrangere vi gerne dette. Har du nogle spørgsmål til indkvartering, så kontakt os.

Liftkort

Rejsepakken inkluderer 6 dages liftkort til hele ski området.

Dag 1-2: Afrejse fra Danmark

Din rejse starter i Danmark, hvor du vil flyve over Tokyo eller Beijing til Sapporo Lufthavn, på den nordlige ø, Hokkaido, med ankomst dagen efter.

I lufthavnen bevæger I jer mod lufthavnstransferen, som vil fragte dig til jeres resort. Afhængigt af resortet tager det mellem 1-3 timer.

Hvis du gerne vil tilbringe tid i Tokyo eller Kyoto før din sidste tur mod dit resort, så vil vi skræddersy dette til dig efter dine ønsker. Ligeledes gælder dette antallet af dage du vil stå på ski i resortet. Kontakt os for nærmere oplysninger her.

Ved ankomst til resortet skal du nyde ferien, og se frem mod næste dag hvor du begiver dig ud på pisterne for første gang.

Dag 3-8: Skiløb og afslapning

Nu er det endelig tid til at komme ud på pisterne.

Herfra er det bare at nyde dit resorts skiområde, og alt hvad bjerget og byen har at byde på. I Japan får du mulighed for at skifte pomfritterne ud med ramen og sushi. Efter en god lang dag på pisterne, er det bare at slynge benene op til aprés, og nyde en kold forfriskning mens du fordøjer dagens oplevelser.

Når mørket falder på, kan du nyde at gå rundt i de charmerende resorts, og opleve den fantastiske japanske stemning og kultur, som altid er kendetegnet ved deres venlige sind og imødekommenhed. Du kan læse mere om vores vores ski-resorts i Japan her.

Dag 9: Hjemrejse

Nu er din skiferie nået sin ende, og du vil blive transporteret til den nærmeste lufthavn, hvorfra du flyver hjem om lander på dag 9. På turen hjem kan vi love dig, at du allerede begynder at overveje hvornår du kan komme tilbage til Japan.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld