9 dages skiferie i Japan + 3 dages storbyferie

Den ultimative ski- og storbyferie

Hvad er inkluderet?

Skal din skiferie handle om mere end episk skiløb i verdens bedste sne? Så anbefaler vi, at du kombinerer din skiferie med en mini storby-ferie. Måske rejser du med en partner der ikke er lige så ski-ivrig som dig, eller måske vil du udnytte at du er taget på en lang rejse til den anden side af jorden og derved gerne vil opleve endnu mere? Måske har du altid drømt om at opleve Tokyo’s pulserende byliv eller Vancouver’s enestående gæstfrihed? Mulighederne er mange, men vi er helt sikre på at en storybyferie til en af de unikke storyber i enten Canada eller Japan, vil være turen værd! Hos Snowminds hjælper vi dig med at arrangere alt det praktiske, så du er helt sikker på at vores erfaring fra alle destinationerne giver dig en oplevelse du sent vil glemme.

Følgende er inkluderet i rejsepakken:

  • Fly tur/retur
  • Transfer t/r fra den lokale lufthavn til destinationen
  • 9 nætter på et 3-4-stjernet lodge eller hotel inkl. morgenmad
  • 8 dages liftkort
  • 3 nætter i japansk storby på  et 3-4-stjernet hotel
  • Skibagage inkluderet
  • Mulighed for leje af skiudstyr

Fly og lokal transport

Vi arrangerer din flyrejse så du ankommer til din destination på bekvem vis. Ruten inkluderer 1+ stop undervejs og du kan forvente en samlet rejsetid på over 12 timer. Lad dog ikke den lange flyvetur afskrække dig – vi lover at det er hele flyveturen værd! Din flyrejse inkluderer altid 20-23 kg bagage + ski bagage, så du er sikret at alt dit skiudstyr kan komme med udover din almindelige bagage.

Når du ankommer til den lokale lufthavn skal du med en transfer bus videre til din endelige ski destination. Busturens længde varierer fra destination til destination, men det er i alle tilfælde en busrute hvis eneste formål er at transportere skiglade gæste frem til deres destination, og turen foregår derfor på smidigste vis.

Indkvartering

På din ski destination vil du blive indkvarteret på et et 3-4-stjernet lodge eller hotel med 9 overnatninger. Boligen vil være centralt placeret i byen i forhold til skilifterne og  der vil være morgenmad inkluderet hver dag. Boligen vil være udstyret med alt hvad vi anser som basale nødvendigheder i løbet ad en uges skiferie, og der vil altid være hjælp at hente fra boligens personale.

Efter 8 dage med ski under fødderne i verdens bedste puddersne, kan du glæde dig over at turen endnu ikke er slut. Vi sørger for lokal transport fra ski destinationen til den nærmeste storby, så det eneste du skal tænke på er at pakke dine tasker og møde op til afgang. Du vil blive indlogeret på et 3-4-stjernet hotel med central beliggenhed. Hos Snowminds mener vi at det er vigtigt at starten dagen af med et solidt måltid og da det ikke altid er og derfor har vi også inkluderet morgenmad i prisen. Har du specifikke ønsker til din indkvartering, så fortæl os det endelig.

Liftkort

Rejsepakken inkluderer 8 dages liftkort til hele ski området.

Dag 1-2: Afrejse fra Danmark

Din rejse starter i Danmark, hvor du vil flyve over Tokyo eller Beijing til Sapporo Lufthavn, på den nordlige ø, Hokkaido, med ankomst dagen efter.

I lufthavnen bevæger I jer mod lufthavnstransferen, som vil fragte dig til jeres resort. Afhængigt af resortet tager det mellem 1-3 timer.

Hvis du gerne vil tilbringe tid i Tokyo eller Kyoto før din sidste tur mod dit resort, så vil vi skræddersy dette til dig efter dine ønsker. Ligeledes gælder dette antallet af dage du vil stå på ski i resortet. Kontakt os for nærmere oplysninger her.

Ved ankomst til resortet skal du nyde ferien, og se frem mod næste dag hvor du begiver dig ud på pisterne for første gang.

Dag 3-10: Skiløb og afslapning

Nu er det endelig tid til at komme ud på pisterne.

Herfra er det bare at nyde dit resorts skiområde, og alt hvad bjerget og byen har at byde på. I Japan får du mulighed for at skifte pomfritterne ud med ramen og sushi. Efter en god lang dag på pisterne, er det bare at slynge benene op til aprés, og nyde en kold forfriskning mens du fordøjer dagens oplevelser.

Når mørket falder på, kan du nyde at gå rundt i de charmerende resorts, og opleve den fantastiske japanske stemning og kultur, som altid er kendetegnet ved deres venlige sind og imødekommenhed. Du kan læse mere om vores vores ski-resorts i Japan her.

Dag 11: Afrejse til storby

Efter en uge i den japanske JaPOW er det tid til at du rejser til din ønskede storby i Japan. Her vil ankomme i løbet af eftermiddagen/tidlig aften. Her tjekker du ind på dit hotel, og har dermed aftenen til at se hvad byen har at byde på.

Dag 12-14: Storbyferie

De næste tre dage tilbringer du i storbyen og kan opleve hvordan en japansk storby er, med de seværdigheder der hører sig til. Hvis du vil have fif til hvad du skal opleve, så kontakt os endelig.

Dag 15: Hjemrejse

Nu er din skiferie- og storbyferie nået sin ende, og du vil blive transporteret til den nærmeste lufthavn, hvorfra du flyver hjem om lander på dag 15.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld