Bliv ski- eller snowboard instruktør i Mount Seymour

Tæt på bylivet

Destinationen

 

Mount Seymour er et familieejet og opereret skiresort i top West Coast klasse. Basen af resortet er næsten i 1000 meters højde, og kombinationen af højden og adskillige geografiske aspekter er med til at sikre en gennemsnit snemængde på over 10 meter årligt! Derudover byder Mount Seymour på natski, fantastisk begynderterræn og samtidig udfordrende snowparks. Her er der alt hvad man har brug for og meget mere!

 

Skiskolen

 

Som instruktør hos Mt. Seymour, får du lidt af det hele. Da området er lige i baghaven af downtown Vancouver oplever du en god blanding af mange lokale canadiere og internationale turister.

 

Som en lokalt fokuseret skiskole bliver der lagt vægt på fællesskabet, du vil gennem din sæson lære alle at kende og forme permanente venskaber. Heldigvis er du samtidig omringet af meget erfarene og dygtige skiinstruktører og snowboardlærere, så du skal ikke være bekymret for ikke at blive inspireret og udfordret!

Livet som instruktør i Mount Seymour

 

Mt. Seymour er et lokalt placeret resort kun 30 minutter fra downtown Vancouver. Dette åbner op for unikke muligheder for at udforske både storbylivet og den skønne natur. Der er mange lokale restauranter og en hyggelig stemning lige ved destinationen, og lidt væk har du mulighed for at dykke ned i storbyens kultur, tage ud og opleve bylivet eller måske se en ishockeykamp? Du kan altså vælge mellem to helt forskellige fantastiske verdener alt afhængigt af hvad du lige har lyst til på dagen 🙂

 

Fakta

  • Resortet er navngivet til ære for Frederick Seymour, den anden guvenør af colonien British Columbia
  • 40 pister plus et stort område offpiste terræn
  • Hele 4 snowparks med belysning
  • Varieret terræn begynder (40%), Øvet (40 %) Avanceret/Ekspert (20 %)
  • Længste piste: 1,6 km
  • Gennemsnitssnefald: 10 meter
  • Flot udsigt til både Stillehavet og storybyen
  • 17 km fra det nordlige Vancouver

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere