Bliv skiinstruktør i Canada med jobgaranti

Tag med på skilærerkursus og få en fantastisk sæson i Canada

BLIV SKILÆRER I CANADA

 

Canada er efterspurgt af skiers og snowboardere grundet deres imødekommende ‘open door’ politik: Alle er velkomne og behandles på lige fod på bjerget. Når du vælger at blive skilærer i Canada er det især attraktivt fordi Canada tilbyder nogle af de bedste offpiste- og backcountrymuligheder i verden. Dette er årsagen til at Snowminds tilbyder unikke skilærer træningskursus i 15+ destinationer i Canada, så man med individuel undervisning og vejledning fra vores erfarne trænere, hurtigt kan starte med at arbejde som lønnet skiinstruktør i Canada, med en ansættelse for hele vintersæsonen i dit drømmeresort.

Canada har så meget at tilbyde med så mange fantastiske resort, og hos Snowminds, har vi årevis af erfaring med at matche hver enkelt instruktør med det perfekt resort og skiskole. Uanset om det er det summende byliv og stort terræn i Whistler, udforskning af det uendelige freeride terræn i Revelstoke, den lokale vibe og de imødekommende lokale i Kimberley, eller forbedring af dine park-skills og dit fransk i det østlige Canada i Bromont, så er hvert instruktørkursus i Canada skræddersyet til resortet og til din oplevelse.

 

Skilærertræningen i Canada

 

I starten af sæsonen gennemfører du et træningskursus, som fokuserer på din teknik og din udvikling, for at forberede dig på din instruktøreksamen. Dine erfarne trænere guider dig og opbygger dine skills, uanset hvad dit nuværende niveau.

Til slut vil du være forberedt til at ace din level 1 eksamen og modtage dit certifikat.

 

Med level 1 uddannelsen i hånden, vil du nu starte din ansættelse, og arbejde som lønnet skiinstruktør på din tildelte destination. Vi er stolte af at kunne sige at 100% af vores instruktører har fået arbejde efter at have gennemført deres Snowmindskursus med succes, siden vi startede i 2012!

 

Hvis du ønsker at udvikle dit skiløb endnu mere, kan du vælge et kursus med yderligere træning gennem vintersæsonen med mulighed for level 2 træning, add-on snowboardkursus, backcountrykursus og skal du have det ultimative eventyr, så deltag på vores heli-ski camp i Revelstoke. Uanset hvilket kursus du vælger, vil vores erfarne team være her til at hjælpe dig med alle steps gennem din drømmesæson.

 

Anbefaling: Tjek vores anmeldelser på Google, Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!


LIVET SOM SKILÆRER I CANADA


I Canada bliver du ansat sammen med andre Snowmiders, på en af vores erfarne partnerskiskoler. På din skiskole, er du garanteret at lære meget og få et internationalt netværk af venskaber for livet. Canadiere er verdenskendt som super venlige folk og dine skiskolekolleger vil med al sandsynlighed ikke være anderledes.

For de fleste skilærer, består den gennemsnitlige arbejdsdag af lektioner om morgenen og de tidlige eftermiddagstimer, efterfulgt af fri til skiløb med dine venner og kolleger om eftermiddagen og aftenen.

Når du ikke underviser, får du en fantastisk mulighed for at opleve den indbydende canadiske kultur med hockey, juicy burgere og ubegrænset natur rundt omkring dig – og selvfølgelig nyde nogle af de bedste offpiste- og backcountrymuligheder i verden. Når du bliver instruktør hos Snowminds, vil du også blive en del af et unikt fællesskab af instruktører, hvor du vil få nye venner på resorts over hele Canada, hvilket giver dig de perfekte roadtrip-muligheder. Det er en livsstil, de fleste kun kan drømme om.

Efter sæsonen, som typisk varer til april, har du muligheden for at afslutte din sæson på Hawaii sammen med andre Snowminds instruktører. Du kan også rejse rundt i Canada og USA med de andre Snowmindsinstruktører, og dermed få en unik totaloplevelse i løbet af dit sabbatår.

 

"At stå på ski i Canada er noget helt anderledes for europæere. Offpisten er dyb, kulturen er indbydende og maden er mættende. Jeg savner bestemt dagene med backcountry og burgere."

- Andreas, Snowminds Instruktør

 

HVAD FÅR DU MED SNOWMINDS?

 

Når du rejser med Snowminds, hjælper vi dig med alle steps på vejen, og hjælper med at klare alle praktikaliteterne. Det giver dig muligheden for at fokusere på at pakke taskerne og de gode vibes, og forberede dig på dit vintereventyr.

Vores instruktørkurser og internships i Canada varierer i afrejsetidspunkt, længde, indhold og pris, afhængigt af hvilken destination de foregår på. Når du har ansøgt, vil vi sammen med dig finde det perfekte match mellem dig og kursus, skiskole og resort.

Når du reserverer din plads til næste vinter, kan du se de forskellige kursusdetaljer for den periode du ønsker at rejse i, hvor du også har mulighed for at indikere hvilket kursus du er mest interesseret i. 

 

Med vores internships i Canada, kan du se frem til følgende fordele:

 • En vintersæson i Canada som skilærer
 • Lønnet arbejde på en lokal skiskole i Canada med arrangeret bolig, sæsonliftkort og en uniform*.
 • 3 ugers bolig inkluderet (for de fleste internships, dækker dette det indledende træningsforløb og eksamensdage, før du starter dit arbejde).
 • Canadisk level 1 ski uddannelse (inklusiv CSIA eller PSIC eksamen, kursusmaterialer og certifikater).
 • 3 ugers madplan, som inkluderer totalt set 15x morgenmad + aftensmad. **
 • 3 ugers skræddersyet træningskursus, som fokuserer på din teknik og udvikling, og både forbereder dig til din instruktøreksamen og livet som instruktør.
 • Tur/retur-flybilletter til og fra Canada (fra Kastrup Lufthavn) inkl. 2 stk bagage***
 • Lokaltransport til din destination fra lufthavnen
 • Kick-off Event før din sæson i Danmark, hvor du møder dine fellow Snowminders og bliver forberedt på sæsonen (dette bliver også streamet online, hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk, dog anbefaler vi på det kraftigste at deltage fysisk).
 • Afsluttende fejring når du har gennemført dit instruktørkursus
 • Invitation til Snowminds Reunionfest efter din sæson
 • Snowminds Team Leader som støtter dig under dit kursus
 • Sociale aktiviteter arrangeret under sæsonen
 • Et dedikeret team som støtter dig før, under og efter vintersæsonen
 • Hjælp med visumansøgning, og alle andre praktikaliteter i forberedelsen til din vintersæson. Obs. Et af de sidste steps i visumansøgningen er at få lavet biometri, hvilket man ikke kan få lavet i Danmark. De nærmeste steder er Stockholm, Berlin og London, hvorfor man skal planlægge et hurtigt smut dertil, når man bliver bedt om det i visumprocessen.
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • Pro-deals på Snowminds Store
 • Rejsegaranti med Snowminds Tryghedsgaranti

 

Afhængigt af hvilket instruktørkursus/program som matcher dig bedst, kan følgende også være inkluderet i din internshippakke:

 • Yderligere 7-10 dages level 2 træning, som forberedelse til CSIA eller PSIC level 2- uddannelse (træningen vil tilpasses dit arbejdsskema på skiskolen)
 • Den canadiske level 2 ski uddannelse (inklusiv alle CSIA eller PSIC moduler, eksamen, kursusmaterialer og certifikater)
 • Avalanche Skills Training (AST) kursus
 • Freeride/ All mountain træningsdage
 • Park / Freestyle træningsdage
 • Canadisk uddannelse som parkinstruktør (inklusiv CSIA eller PSIC eksamen, kursusmaterialer og certifikater)
 • Fransk sprogtræning gennem sæsonen
 • Snowboardtræning og muligheden for at tage CASI snowboardinstruktør level 1 kursus
 • Træning og arbejdsmuligheder i andre afdelinger af resortet, fx. Lift operations eller skiudlejning

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Rejseaktivitet efter sæsonen, herunder transport fra din destination til lufthavnen
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og visumudgifter
 • Udgift til sæsonbolig, herunder depositum, efter skilærerkurset
 • Skiudstyr, lommepenge****, og andet, der ikke er nævnt som inkluderet

 

Bemærk venligst: detaljer og prisen på dit specifikke kursus/program vil blive bekræftet med dig, når dit kandidatur er blevet matches med en skiskole. Nedenfor kan du se priser og detaljer for vores skiinstruktøruddannelser og resorts i Canada.

Se mere

 

*Sæsonbolig og sæsonliftkort kan være afhængig af at bestå uddannelsen og dermed også at blive ansat på skiskolen. Den månedlige husleje er ikke inkluderet under sæsonen og skal oftest betale senest 30 dage før afrejse. 

**4 ugers bolig er inkluderet i stedet for 3 uger + ingen madplan, er inkluderet i Whistler instruktørkurset. Se venligst de specifikke detaljer og ansøg til vores Whistler-specifikke kursus her, hvis du er interesseret i det.

***Rundrejseflybilletter er inkluderet fra de større lufthavne, som i Danmark er København. Vi vil gerne arrangere flybilletter fra andre steder på forespørgsel, og der vil sandsynligvis være en tillægspris for dette. I alle tilfælde, skal du være opmærksom på at der kan være ekstra udgifter afhængig af lufthavn, flytilgængelighed og højere priser. Vi giver dig besked herom før vi booker billetten endeligt. Du må også gerne booke dine egne flybilletter, hvor vi vil give dig 5.000 kr. i rabat på din rejse. Flybilletten kan ændres mod et gebyr, så du kan ændre din hjemrejsedato, hvis dine rejseplaner ændrer sig under sæsonen. Hvis du har spørgsmål til dette, må du endelig række ud til os.

**** Vær opmærksom på, at den Canadiske regering kræver, at du har mindst 2500 CAD stående på din konto ved indrejse i Canada. Beløbet skal være tilgængeligt for dig efter husleje, udstyr, kursus m.m. er betalt.

 

Billeder fra destinationen

HVEM KAN ANSØGE?

 

Hos Snowminds lægger vi stor vægt på af at vælge de rigtige personer til vores team af ski- og snowboardinstruktører. Vi er kendt blandt skiskolerne for at uddanne kompetente, energiske og topmotiverede ski- og snowboardinstruktører. Du behøver bestemt ikke at være ekspert for at blive skiinstruktør i Canada, og vi opfordrer alle med denne drøm til at søge. Det vigtigste for dig er at være positiv, udadvendt, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet, som en del af Snowminds-teamet.

Vi forventer følgende:

 • Du har stået på ski eller snowboard i minimum 3-4 uger
 • Du er positiv, udadvendt og eventyrlysten
 • Du er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Du er god til børn, teenagere og voksne
 • Du nyder at undervise og elsker at blive udfordret
 • Du taler engelsk og gerne fransk på et samtaleniveau
 • Du er 18 år eller derover
 • Er berettiget til Working Holiday Visa*

 

Når du har sendt din ansøgning, starter vi vores rekrutteringsproces med dig. Vores team af instruktører vil først ringe til dig for at høre, hvis du har spørgsmål, og derefter invitere dig til et interview.

Under samtalen vil vi vurdere dit kandidatur, mens du har mulighed for at få mere information om vores kurser og oplevelsen som instruktør i Canada.

Efter samtalen ringer vi til dig og fortæller dig, om vi kan tilbyde dig en plads på vores hold med en jobformidling til vintersæsonen.

Vi har en stor interesse for vores kurser, og pladserne bliver hurtigt fyldt op. Derfor har vi et “først til mølle”-princip med en ansøgningsfrist hver måned. Det betyder, at jo tidligere du sender din ansøgning, jo større er dine chancer for at komme med på holdet og få din drømmedestination.

Tryk på knappen “Ansøg nu” nedenfor for at komme i gang, hvor du finder vores priser og datoer.

 

*For dig med dansk pas kan du ansøge om et Working Holiday Visa, hvis du er mellem 18-35 år og opfylder de øvrige visumkrav.

 

Detaljer om kurset

Priser og kursusdetaljer

Nedenfor kan du se priser og detaljer for vores skiinstruktøruddannelser og resorts i Canada.

Bemærk venligst: 3 ugers indkvartering, 3 ugers madplan (som omfatter 15 middage + 15 morgenmad), job som skiinstruktør, tur/retur fly og lokal transport til destinationen er inkluderet som standard på opholdet, medmindre andet er angivet.

 

Level 1 skiinstruktør kurser

Apex Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 6. December 2023 til April 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 59.995)
– 7 forberedende træningsdage inden level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC level 1 uddannelse
– 5 dages Freeride / All mountain træningsdage efter nytår

Big White Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 20. November 2023 til April 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 61.995)
– 12 forberedende træningsdage inden level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC Level 1 certificering

Bromont Montagne d’expériences

Rejsedage: cirka den 1. December 2023 til April 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 54.995)
– 12 forberedende træningsdage inden level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC level 1 certificering

Castle Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 29. November 2023 til April 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 58.995)
– 12 forberedende træningsdage inden level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC level 1 certificering

Cypress Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 19. November 2023 til April 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 59.995)
– 12 forberedende træningsdage inden level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC level 1 certificering

Kicking Horse Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 4. December 2023 til April 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 59.995)
– 6 forberedende træningsdage inden level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC level 1 certificering
– 6 freeride/all mountain træningsdage 

Marmot Basin

Rejsedage: cirka den 26. Oktober 2023 til April/Maj 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 61.995)
– 12 forberedende træningsdage inden level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC level 1 certificering
– Træning i en sekundær rolle + job i skiskolen er kombineret med en rolle i en anden afdeling ex lift operations + udlejning*

Mont-Saint-Anne

Rejsedage: cirka den 4. januar 2024 til april 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 54.995)
– 10 halvdages forberedende træningssessions inden level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC level 1 certificering

Panorama Mountain Village

Rejsedage: cirka den 22. November 2023 til April 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 59.995)
– 12 forberedende træningsdage inde level 1 certificeringen
– CSIA eller PSIC level 1 certificering

Silver Star Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 21. November 2023 til April 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 61.995)
–  12 forberedende træningsdage inden level 1 certificeringen
– CSIA eller PSIC Level 1 certificering
– Træning i en sekundær rolle + job i skiskolen er kombineret med en rolle i en anden afdeling ex lift operations + udlejning

Stoneham Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 20. November 2023 til April 2024.
Level 1 kursus (fra DKK 49.995)
– 12 forberedende træningsdage inden level 1 certificeringen kombineret med fransk sprog lektioner
– CSIA eller PSIC Level 1 certificering

Sun Peaks Resort

Rejsedage: cirka den 22. November 2023 til April 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 61.995)
–  12 forberedende træningsdage inden level 1 certificeringen
–  CSIA eller PSIC Level 1 certificering
–  muligheden for at booke vores Backcountry kursus

Whistler
Rejsedage: cirka den 23. November 2023 til April/Maj 2023
Level 1 kursus: (fra DKK 57.995)

 • WBSSU træningsprogram som forberedelse til level 1 certificeringen
 • CSIA eller PSIC level 1 certificering 
 • Bemærk: kost er ikke inkluderet i Whistler, 4 uger betalt bolig er inkluderet fremfor 3 uger. 
 • Efter succesfuld afslutning af kurset og level 1, vil der blive tilbudt muligheden for level 2 træning + certificering i resortet af skiskolen.

 

Level 1 + 2 skiinstruktør kurser

Big White Mountain Resort

Level 1 + 2 kursus: (fra DKK 76.990)
Rejsedage: cirka den 20. November 2023 til April 2024.
–  12 træningsdage til Level 1
– CSIA eller PSIC Level 1 certificering
– 7 træningsdage til Level 2
– CSIA eller PSIC Level 2 certificering

Kimberley Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 5. December 2023 til April 2024.
Level 1 + 2 kursus: (fra DKK 66.995)
6 forberedende træningsdage inden level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC level 1 certificering
– 6 forberedende træningsdage inden level 2 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC level 2 certificering

Marmot Basin

Rejsedage: cirka den 26. Oktober 2023 til April/Maj 2024.
Level 1 + 2 kursus:  (fra DKK 76.990)
– 12 forberedende træningsdage til level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC level 1 certificering
– Træning i en sekundær rolle + job i skiskolen er kombineret med en rolle i en anden afdeling ex lift operations + udlejning
– 10 forberedende træningsdage til level 2 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC Level 2 certificering

Mount Washington Alpine Resort

Rejsedage: cirka den 5. December 2023 til April 2024.
Level 1 + 2 kursus: (fra 66.995)
6 forberedende træningsdage til level 1 instructor certificeringen
– CSIA eller PSIC level 1 certificering
– 6 forberedende træningsdage til level 2 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC level 2 certificering

Revelstoke Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 22. November 2023 til April 2024.
Level 1 + 2 kursus: (fra DKK 74.995)
–  12 forberedende træningsdage til level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC Level 1 certificering
– 10 forberedende træningsdage til level 2 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC Level 2 certificering

Silver Star Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 21. November 2023 til April 2024.
Level 1 + 2 kursus: (fra DKK 74.995)
–  12 forberedende træningsdage til level 1 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC Level 1 certificering
– 15 forberedende trænings dage fordelt på halve dage til level 2 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC Level 2 certificering

Sun Peaks Resort

Rejsedage: cirka den 22. November 2023 til April 2024.
Level 1 + 2 kursus: (fra DKK 76.990)
–  12 forberedende træningsdage til level 1 instruktør certificeringen
–  CSIA eller PSIC Level 1 certificering
– 7 forberedende trænignsdage til level 2 instruktør certificeringen
– CSIA eller PSIC Level 2 certificering

Arbejde på skiskole og løn

Snowminds jobgaranti og hvordan det fungerer

Jobgaranti betyder, at du har sikkerhed for at rejse til Canada med et allerede arrangeret job som instruktør på en lokal skiskole. Du ved allerede inden afrejse, på hvilken destination du skal tilbringe din sæson. Jobgarantien er naturligvis betinget af, at du består din ski eller snowboard certificering, hvilket 99% af vores elever består med succes. Selv i tilfælde af at du ikke består, gør vi stadig alt, hvad vi kan for at sikre dig et job på destinationen. På den måde kan du nyde din sæson som alle andre og derefter tage din certificering igen, når du er klar. Vi er stolte af at kunne sige, at vi altid har været i stand til at finde et job til 100% af vores instruktører efter endt uddannelse.

Forventninger til løn

Din løn afhænger af mange faktorer, men du kan forvente at tjene omkring 15+ CAD i timen som level 1-instruktør og desuden få forskellige bonusmuligheder, f.eks. drikkepenge og ekstra privatlektioner, hvis en gæst ønsker at bestille en privatlektion og beder dig personligt om det.
Med hensyn til de økonomiske forventninger skal vi gøre det klart: Jobbet som instruktør vil ikke gøre dig rig pengemæssigt, men helt sikkert rig på oplevelser. Som nyuddannet instruktør befinder du dig typisk i “bunden af fødekæden” med hensyn til arbejde. Med andre ord får de mere erfarne instruktører førsteprioritet, men jo mere du viser din passion og lyst til at arbejde hårdt, jo bedre. Hvor meget du tjener som instruktør afhænger derfor ofte både af forretningsniveauet på feriestedet, din egen motivation, din arbejdsetik og din tidligere erhvervserfaring.
Generelt er det meget forskelligt, hvad vores instruktører tjener og bruger i løbet af sæsonen, da vaner/personlige budgetter varierer så meget, men generelt anbefaler vi, at du har et meget lille minimum på 2000 CAD i lommepenge, så du kan få det bedste ud af sæsonen.

Da instruktørarbejdet typisk er timelønnet, pr. lektion du underviser, vælger nogle instruktører at tage ekstra arbejde i andre afdelinger på bjerget for at supplere deres indkomst som instruktør. I Canada er der typisk mulighed for at tage ekstra vagter i udlejning, liftdrift og andre afdelinger på feriestederne.

Indkvartering

De første 3 ugers indkvartering under kurset er inkluderet på de fleste destinationer i Canada. Uanset hvilket resort du rejser til, arrangerer vi sæson indkvartering for dig. Mange skiskoler i Canada inkluderer ikke indkvartering som en del af en arbejdskontrakt, da de ofte arbejder med en masse lokalt personale. Derfor arbejder vi sammen med skiskolerne om at arrangere gode og passende boliger til dig enten i Staff Accommodation eller i private lejemål. Du vil være i fælles indkvartering med andre Snowminds-instruktører med en fantastisk fællesskabslignende følelse sammen med alle dine fremtidige kolleger.

Boligsituationen varierer fra resort til resort. Du bor ofte i ældre huse, vandrehjem eller små lejligheder, hvor de dorm-lignende omgivelser er hyggelige. Det er vigtigt at være åben, da indkvarteringen sandsynligvis vil være meget anderledes end det, du er vant til derhjemme eller typisk ville opleve på en skiferie, f.eks. en 5-stjernet skihytte. Derfor er det bedst ikke at forvente luksus for din vinter-sæson indkvartering. Vi er dog helt sikre på, at din vinterindkvartering hurtigt vil blive dit nye hjem og dine nye kolleger din nye familie. Vi er sikre på, at du vil få en lille tåre i øjnene, når sæsonen er på sit sidste kapitel, og du skal til at flytte ud af din bolig.

Bolig er normalt ikke inkluderet som en del af en arbejdskontrakt i Canada, så huslejen bliver enten trukket fra din løn eller betalt separat. Du vil i langt de fleste tilfælde blive bedt om at underskrive en boligkontrakt inden ankomsten og foretage en forudbetaling af den fulde sæsons husleje samt et betydeligt depositum. Lejen varierer, men ligger typisk mellem 450-1200 canadiske dollars om måneden.

Transport

Transport til din destination

Returflyvninger til/fra Canada og større lufthavne som København, London, Amsterdam og Frankfurt er inkluderet i vores kursuspakker til Canada. Vi gør altid vores bedste for at booke dig på samme fly som andre Snowminds-instruktører, eller hvis det ikke er muligt, sørger vi for, at du ankommer på et lignende tidspunkt.
Når du ankommer til Canada, er der nogle få praktiske ting, som vi skal arrangere, så du kan begynde at arbejde på din skiskole. Dette omfatter oprettelse af en bankkonto og et socialsikringsnummer. Afhængigt af hvortil du flyver, kan det betyde, at vi skal overnatte en nat sammen i byen, inden vi rejser til dit nye hjem for vinteren. Din Snowminds teamleder vil hjælpe dig med disse praktiske ting. Uanset hvor din destination er, sørger vi for transport fra lufthavnen til din bolig, når du ankommer til Canada.

Kan jeg besøge andre destinationer?

Der vil helt sikkert være mulighed for dette, især i de mere stille perioder. Canada er et stort land, og afstandene mellem nogle resorts kan være lange, hvilket kan give mulighed for nogle episke roadtrip-muligheder. Den bedste måde at komme rundt på er ved at købe en bil sammen med dem, du bor sammen med, eller leje en bil. Det vil typisk være muligt at besøge skisportssteder “i nærheden” til billige priser gennem skiskolen. De vil også i nogle tilfælde kunne skaffe billigere liftkort til andre områder. Desuden er der mulighed for busruter mellem destinationerne.

Hjemrejsen

Din flybillet er en returbillet, så flyrejsen retur er inkluderet i prisen. Vi booker en returdato ud fra dine ønsker. Transporten til lufthavnen, når I rejser hjem, er dog IKKE inkluderet, da mange rejser videre, skal hjem på andre datoer eller på anden vis.
Ønsker I inspiration til rundrejser m.m. kan vi altid hjælpe med dette og hjælpe med at arrangere. Det er også noget vi gerne vil snakke om til kick off arrangementet, så I allerede nu kan begynde at drømme om yderligere rejsemuligheder.
Hvis du ombestemmer dig, mens du er i Canada og gerne vil ændre datoen for din hjemrejse, så vil der være et ændringsgebyr og eventuelle prisforskelle på flybilletter, men vi ser gerne på de forskellige muligheder og muligheder for dig.

Sprog

Træningen og certificering på alle vores kurser i Canada foregår på engelsk. Derfor er det et krav at du kan tale engelsk på samtale niveau for at deltage i kurserne.

 

Snowminds samarbejder med skiskoler i både det østlige og vestlige Canada, og på vores destination i Quebec, så som Mont-Saint-Anne, Stoneham, og Bromont er der gode muligheder for at udvikle dine fransk færdigheder.

Arbejdstilladelse

Da der er en jobformidling inkluderet i denne pakke, skal du have en arbejdstilladelse inden din afrejse. Vi vil yde støtte og vejledning til at hjælpe dig med at ansøge om det nødvendige visum, som giver dig ret til at arbejde og rejse i Canada i op til enten 12 eller 24 måneder (afhængigt af hvilket land du kommer fra).

Der er et begrænset antal Working Holiday-visa tildelt til hvert land, og processen kan tage lang tid. Derfor anbefaler vi, at du sikrer dig din plads på holdet så tidligt som muligt, så vi kan hjælpe dig med processen og få de bedste chancer for at få fingrene i et visum.

Obs. Et af de sidste steps i visumansøgningen er at få lavet biometri, hvilket man ikke kan få lavet i Danmark. De nærmeste steder er Stockholm, Berlin og London, hvorfor man skal planlægge et hurtigt smut dertil, når man bliver bedt om det i visumprocessen.

Det siger vores Instruktører

Laura
5/5
Snowminds er perfekte, hvis du står og skal på sæson, men ikke helt ved hvor og hvordan du skal starte. Jeg er netop kommet hjem fra et halv års tid på sæson i Canada. Jeg har fået de bedste venskaber og den vildeste sæson. Snowminds stod bag dig hele tiden, og var behjælpelige så snart der opstod det mindste!
Jens
5/5
Snowminds leverede en fremragende oplevelse på Marmot Basin. Teamlederne, Kate, Arran og Anders, gjorde et fantastisk arbejde med at sikre, at vi havde en mindeværdig tid. Deres professionalisme, engagement og positive indstilling fortjener fem stjerner. Jeg kan varmt anbefale Snowminds til alle skientusiaster.
Caroline
5/5
Jeg har været på sæson i Canada gennem Snowminds. Jeg havde en fantastisk oplevelse. Jeg rejste med tryghed, og de var behjælpelige, med alt hvad man havde brug for. De fandt en destination, som passede rigtig godt til mig. Jeg har anbefalet Snowminds til venner og familie og vil fortsat anbefale dem fremover.
Laura
Read More
Snowminds er perfekte, hvis du står og skal på sæson, men ikke helt ved hvor og hvordan du skal starte. Jeg er netop kommet hjem fra et halv års tid på sæson i Canada. Jeg har fået de bedste venskaber og den vildeste sæson. Snowminds stod bag dig hele tiden, og var behjælpelige så snart der opstod det mindste!
Jens
Read More
Snowminds leverede en fremragende oplevelse på Marmot Basin. Teamlederne, Kate, Arran og Anders, gjorde et fantastisk arbejde med at sikre, at vi havde en mindeværdig tid. Deres professionalisme, engagement og positive indstilling fortjener fem stjerner. Jeg kan varmt anbefale Snowminds til alle skientusiaster.
Caroline
Read More
Jeg har været på sæson i Canada gennem Snowminds. Jeg havde en fantastisk oplevelse. Jeg rejste med tryghed, og de var behjælpelige, med alt hvad man havde brug for. De fandt en destination, som passede rigtig godt til mig. Jeg har anbefalet Snowminds til venner og familie og vil fortsat anbefale dem fremover.
Previous
Next

Pris

Course Icon Sæson i Canada med skiinstruktørkursus

Course Icon fra 49.995 DKK

Course Icon

Course Icon Slut november til midt april

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld