Bliv uddannet Level 2 skiinstruktør under din sæson i Canada

Tag din instruktøruddannelse til next level

 

Drømmen om Canada

 

Vil du have det optimale ud af sæsonen og dygtiggøre dig på ski? Så er vores level 2 kursus, det helt rigtige for dig! Snowminds tilbyder dig Level 2 CSIA eller PSIC skiinstruktør kursus, hvor du nu har mulighed for at shredde som en professionel og få to instruktøruddannelser inden for en vintersæson. Når du kombinerer det med et level 1 instruktørkursus, kan du nu hurtigt gå fra nybegynder til en yderst kompetent skilærer med avanceret certificering på din allerførste vintersæson i udlandet. Dette er din perfekte chance for at fordoble og højne dit niveau!

 

 

 

Træning under sæsonen

 

Kurset finder sted på din destination i Canada, hvor du i perioden januar-marts vil modtage forberedende teknisk træning af en af skiskolens bedste skiinstruktører. Denne træning vil forbedre dit niveau drastisk, samt gøre dig klar til den canadiske level 2 eksamen, som typisk finder sted mellem januar-marts. Vi planlægger dine træningsdage med skiskolen, så de er koordineret med din arbejdstid, hvilket betyder, at du med træningen kan udvikle dit ski niveau i løbet af sæsonen og samtidig få erfaring med at arbejde som instruktør på en skiskole.

 

 

 

Hvad er inkluderet?

 

Vores level 2 kursus er designet til at forberede dig til CSIA eller PSIC Level 2 eksamen med fokuserede tekniske uddannelsesdage, inden du tager dine CSIA eller PSIC level 2 træninger og -eksamen. Prisen og den specifikke uddannelsesplan varierer afhængigt af den destination, du arbejder på.

 

Inkluderet i alle vores level 2 kurser:

  • Tekniktrænings dage som forberedelse til eksamen på level 2
  • Canadisk level 2 instruktørcertificering (herunder alle træninger, eksamener, kursusmateriale og instruktørcertificering)

 

Da træningen planlægges efter din arbejdstid på skiskolen, varierer antallet af træningsdage og dermed prisen for programmet fra sted til sted. Kontakt os venligst for at få nærmere oplysninger om priser og for at tilføje dette kursus til din booking.

 

Hvad er ikke inkluderet?

  • Kost, indkvartering og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor*
  • Potentielle omkostninger ved at konvertere et ikke-canadisk level 1-certifikat til CSIA eller PSIC (hvis man rejser som erfaren instruktør), f.eks. CSIA eller PSIC-medlemskab

 

*Kurset finder sted på den destination, hvor du arbejder på en skiskole, hvor du allerede har et liftkort og indkvartering som en del af din rejse. Derfor er udgifter til liftkort, indkvartering osv. ikke inkluderet som i prisen.

 

 

 

Hvem kan ansøge?

 

Dette level 2 kursus er en fortsættelse af vores sæson og level 1 uddannelse. Den forberedende uddannelse starter typisk i januar og bygger videre på din canadiske niveau 1-skileinstruktøruddannelse.

 

Du kan også deltage, hvis du rejser med Snowminds som erfaren instruktør på en sæson i Canada, og i så fald skal du have bestået en level 1 instruktør uddannelse fra CSIA eller PSIC, eller en alternativ instruktøruddannelse, f.eks. BASI, APSI, NZSIA.

 

Hvis du allerede er tilmeldt et level 1 instruktørkursus eller rejser som erfaren instruktør og gerne vil deltage i et level 2 kursus, anbefaler vi, at du kontakter os hurtigst muligt for at tilmelde dig. Pladserne på vores level 2 uddannelser bliver hurtigt fyldt op!

 

 

Pris

Course Icon Level 2 skiinstruktørkursus i Canada

Course Icon Fra 14.995 DKK

Course Icon

Course Icon Januar - Marts

Course Icon 2.000 DKK (depositum)

Kontakt for tilmelding

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere