En vild vinter som snowboardlærer i Canada

Bliv snowboardinstruktør i Canada og få champagnepudder for alle pengene

At have arbejdet en hel vintersæson som snowboardlærer i Canada er noget de fleste kun drømmer om i deres liv. For hvem drømmer ikke om en vinter i de uendelige vildmarke med ekseptionel puddersne, det skønneste folkefærd og smuk natur så langt øjet rækker? Med Snowminds snowboardlæreruddannelsen i Canada kan du nu gøre drømmen til virkelighed. 

Igennem et unikt samarbejde med det canadiske ski- og snowboardlærerforbund og de bedste skiskoler i Canada tilbyder vi, at du kan blive uddannet instruktør i Canada og arbejde en hel vintersæson i dette fortryllende land!

Med 3 ugers kyndig træning med fuld fokus på udvikling og oplevelser både på og udenfor pisten uddanner vi dig til level 1 instruktør i Canada, hvorefter du med vores unikke jobgaranti kan bruge en hel vintersæson i den eftertragtede instruktøruniform.

I Canada vil du blive ansat hos en af vores erfarne partnerskiskoler, hvor du med garanti vil lære en masse og få et internationalt netværk af venner for livet. Her vil du også møde mere erfarne Snowmindsinstruktører, som kan give dig en skøn tryghed ift. jobbet som snowboardinstruktør. Hos Snowminds er du aldrig alene og vil altid rejse med andre danske ski- eller snowboardentusiaster.

Du vil undervise snowboardturister fra hele verden, specielt fra Canada og USA, og på den måde få et unikt indblik i den nordamerikanske kultur. Når du ikke underviser, vil du få en fantastisk mulighed for at opleve den imødekommende canadiske kultur på skiskolen, samt få naturoplevelser udover det sædvanlige – og selvfølgelig stå på snowboard i det bedste dybsne du finder på kontinentet!

Efter sæsonen, som typisk strækker sig til april/maj, vil du have mulighed for at rejse rundt i Canada og USA med de andre Snowmindsinstruktører, og på den måde få en unik totaloplevelse i dit sabbatår. Der er uanede muligheder og vores erfarne personale hjælper naturligvis med at skræddersy turen, så du får det absolut bedste ud af din vintersæson med Snowminds i Canada!

Vores Canadaprodukt er MEGET POPULÆRT, så det er vigtigt du søger så hurtigt som muligt for at sikre en plads – og for at vi kan hjælpe dig med at få et af de begrænsede visums til Canada!

Hvad kan du se frem til med Snowminds?

Uanset hvilket kursus du vælger garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som snowboardlærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere ski- eller snowboardinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din snowboardlæreruddannelse og under sæsonen, hvor vi sikrer dig jobgaranti på en canadisk topskiskole.

Samtidig sikrer vores topprofessionelle, canadiske snowboardtrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden snowboardlærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit sabbatår, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som snowboardlærer i Canada. Uanset hvilken pakke du vælger kan du altid se frem til følgende fordele:

 • En vintersæson som snowboardlærer med JOBGARANTI
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!


Hvad er inkluderet?

Vi tager os af alle de praktiske ting, så du ikke behøver gøre andet end at pakke din kuffert og dit gode humør.

Hele rejsen vil blive styret af os, så du fuldt ud kan fokusere på din forberedelse og uddannelse. Når du tager afsted er ALT betalt, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Nedenfor ses en oversigt over, hvad der præcist er inkluderet i pakken.

 • En vintersæson som snowboardinstruktør i Canada
 • Kick-off event i Danmark inden afrejse
 • 3 ugers snowboardlærerkursus i Canada
 • 3 ugers indkvartering og halvpension
 • Liftkort under instruktøruddannelsen og sæsonliftkort på din destination
 • Snowboardlæreruddannelse inkl. eksamen, kursusmaterialer og certifikat
 • Fly t/r fra København til Canada
 • Ansættelse på en canadisk skiskole, med arrangeret bolig, liftkort og uniform
 • Mulighed for at se Nordamerika efter din sæson på rundrejse
 • Hjælp til visumansøgning og alle andre praktiske formaliteter


Hvad er ikke inkluderet?

 • Bagage udover to stk. bagage på hver ca. 20kg
 • Udgifter til visumansøgning
 • Rejseaktivitet efter sæsonen
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuel udgift til bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Lommepenge, og andet der ikke er nævnt herover

Fra Danmark til Canada – hvordan virker det?

De første 3 uger af dit vintereventyr bliver sandsynligvis også 3 af dine mest mindeværdige uger. Vi flyver i slutningen af november i samlet flok til Canada fra Danmark, hvorefter de næste 3 uger står på et forrygende snowboardinstruktørkursus, hvor du sammen med en super flok af andre danske Snowmindsfolk bliver uddannet som snowboardlærer og andre som skilærere. Efter en bestået uddannelse rejser du med de andre nyuddannede Snowmindsinstruktører til din destination, hvor du skal bruge den kommende vinter i en flot instruktøruniform. 


Hvem kan ansøge som snowboardinstruktør i Canada?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede ski og snowboardinstruktører. Netop derfor er vores kurser skræddersyet, så du får optimal træning, og vi dermed sikrer, at du kan få drømmen om en vinter i Canada’s fedeste job opfyldt! Det vigtigste er, at du er eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds Teamet.

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Besidder gode snowboardkundskaber, dvs. kan køre sikkert på det meste af bjerget
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år (vær opmærksom på at man først er myndig som 19 årig i Canada)

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dig og du har mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som snowboardinstruktør. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Vi har kæmpe interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.


Hvad siger vores ski- og snowboardinstruktører?

At rejse med Snowminds har givet mig tryghed og et unikt fællesskab i fede canadiske rammer. Det er det fedeste at dele sin passion for skiløb med Danmarks mest topmotiverede skientusiaster.

Frederik - Instruktør i Canada

Snowminds sørger for alt det praktiske og gør alt for, at din sæson bliver fantastisk.
Vælg Snowminds for at få venner for livet, spektakulære skioplevelser og bliv en del af det fællesskab Snowminds skaber.

Sille - Instruktør i Canada

Vil du høre mere fra vores instruktører? Læs deres beretninger fra Snowminds bloggen eller se deres anmeldelser på Trustpilot eller Facebook, hvor vi er rated helt i top!

 


Læs mere om ski- og snowboardlærerlivet på Snowminds bloggen

 

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i New Zealand til sommer!

Læs mere