Bliv snowboardinstruktør i Canada med jobgaranti

Tag med på snowbaordlærer kursus og få en fantastisk vinter

Bliv snowboardinstruktør i Canada med jobgaranti

Canada, berømt for sit imødekommende folkefærd, er et sandt paradis for skiløbere og snowboardere fra hele verden. Som kommende snowboardinstruktør, vil du finde Canada særligt fortryllende, da det byder på nogle af de mest spektakulære off-piste og backcountry muligheder i verden.

Hos Snowminds tror vi på, at ambition og lidenskab er drivkraften bag enhver succes som snowboardinstruktør. Derfor vil du kunne se frem til personlig vejledning fra vores erfarne trænere under kurset, så du hurtigt kan blive snowboardinstruktør i Canada og starte eventyret som betalt instruktør på dit drømmeresort.

Så drømmer du om at blive snowboardinstruktør i Canada, så kan du se frem til en oplevelse, der er lige så storslået som de canadiske bjerglandskaber. Tag springet, og start dit eventyr med os i dag!

"A better place to freeride and shred consistently than in Canada? Man, if you figure that one out, call me."

- Anouk, Snowminds Instruktør

Snowboardinstruktør træningen i Canada

 

Gennem et tæt partnerskab med the Canadian Association of Snowboard instructors og nogle af de mest anerkendte skiskoler, tilbyder Snowminds muligheden for at blive uddannet CASI snowboardinstruktør i Canada. Du vil gennemføre et træningsforløb, som fokuserer på din teknik og udvikling både på og udenfor pisten. Vores erfarne trænere vil guide dig, og opbygge dine færdigheder, uanset hvilket niveau du har på dag 1. Ved udgangen vil du være forberedt på at ace din level 1 eksamen og modtage dit certifikat.

Vi er stolte af at kunne sige at 100% af vores instruktører har fået arbejde efter at have gennemført deres Snowmindskursus med succes, siden vi startede i 2012!

Hvis du ønsker at udvikle din riding endnu mere, kan du vælge et kursus med yderligere træning gennem vintersæsonen med mulighed for level 2 træning, add-on snowboardkursus, backcountrykursus og skal du have det ultimative eventyr, så deltag på vores heli-ski camp i Revelstoke. Uanset hvilket kursus du vælger, vil vores erfarne team være her til at hjælpe dig med alle steps gennem din drømmesæson.

 

Anbefaling: Tjek vores anmeldelser på Google, Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

Livet som snowboardinstruktør i Canada

 

I Canada vil du arbejde som snowboardinstruktør på en af vores partnerskiskoler, såsom Revelstoke, Silver Star, Big White eller Cypress (og mange andre), og få mulighed for at undervise i en mangfoldig blanding af lokale og internationale gæster.

Canada har så meget at tilbyde med så mange fantastiske resorts, og i Snowminds har vi mange års erfaring med at matche hver enkelt snowboardinstruktør med det perfekte resort og skiskole. Arbejdserfaringen du får kommer til at give indsigt i den nordamerikanske kultur, den måde folk lever på, og hvordan de tilbringer deres ferier. Canadiere er også kendt verden over som super venlige mennesker, og dine skiskolekolleger vil højst sandsynligt være ligeså venlige.

For de fleste snowboardinstruktører, består den gennemsnitlige arbejdsdag af lektioner om morgenen og de tidlige eftermiddagstimer, efterfulgt af fri til skiløb med dine venner og kolleger om eftermiddagen og aftenen.

Efter sæsonen, som typisk varer frem til april, får du mulighed for at rejse rundt i Canada og USA sammen med de andre Snowminds instruktører, og dermed få en unik totaloplevelse i løbet af dit sabbatår.

HVAD FÅR DU MED SNOWMINDS?

 

Når du rejser med Snowminds, hjælper vi dig med alle steps på vejen, og hjælper med at klare alt det praktiske. Det giver dig muligheden for at fokusere på at pakke taskerne og de gode vibes, og forberede dig på dit vintereventyr.

Vores snowboardinstruktørkurser og internships i Canada varierer i afrejsetidspunkt, længde, indhold og pris, afhængigt af hvilken destination de foregår på. Når du har ansøgt, vil vi sammen med dig finde det perfekte match mellem dig og kursus, skiskole og resort.

Når du reserverer din plads til næste vinter, kan du se de forskellige kursusdetaljer for den periode du ønsker at rejse i, hvor du også har mulighed for at indikere hvilket kursus du er mest interesseret i. 

 

Med vores internships i Canada, kan du se frem til følgende fordele:

 • En vintersæson i Canada som snowboardinstruktør.
 • Lønnet arbejde på en lokal skiskole i Canada med arrangeret bolig, sæsonliftkort og en uniform*.
 • 3 ugers bolig inkluderet (for de fleste internships, dækker dette det indledende træningsforløb og eksamensdage, før du starter dit arbejde).
 • Canadisk level 1 snowboard uddannelse (inklusiv CASI eksamen, kursusmaterialer og certifikater).
 • 3 ugers madplan, som inkluderer totalt set 15x morgenmad + aftensmad. **
 • 3 ugers skræddersyet træningskursus, som fokuserer på din teknik og udvikling, og både forbereder dig til din instruktøreksamen og livet som instruktør.
 • Tur/retur-flybilletter til og fra Canada (fra Kastrup Lufthavn)***
 • Lokaltransport til din destination fra lufthavnen
 • Kick-off Event før din sæson i Danmark, hvor du møder dine fellow Snowminders og bliver forberedt på sæsonen (dette bliver også streamet online, hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk, dog anbefaler vi på det kraftigste at deltage fysisk).
 • Afsluttende fejring når du har gennemført dit instruktørkursus
 • Invitation til Snowminds Reunionfest efter din sæson
 • Snowminds Team Leader som støtter dig under dit kursus
 • Sociale aktiviteter arrangeret under sæsonen
 • Et dedikeret team som støtter dig før, under og efter vintersæsonen
 • Hjælp med visumansøgning, og alle andre praktikaliteter i forberedelsen til din vintersæson. Obs. Et af de sidste steps i visumansøgningen er at få lavet biometri, hvilket man ikke kan få lavet i Danmark. De nærmeste steder er Stockholm, Berlin og London, hvorfor man skal planlægge et hurtigt smut dertil, når man bliver bedt om det i visumprocessen.
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • Pro-deals på Snowminds Store
 • Rejsegaranti med Snowminds Tryghedsgaranti

 

Afhængigt af hvilket instruktørkursus/program som matcher dig bedst, kan følgende også være inkluderet i din internshippakke:

 • Yderligere 7-10 dages level 2 træning, som forberedelse til CASI level 2-uddannelsen (træningen vil tilpasses dit arbejdsskema på skiskolen)
 • Den canadiske level 2 snowboard uddannelse (inklusiv alle CASI moduler, eksamen, kursusmaterialer og certifikater)
 • Avalanche Skills Training (AST) kursus
 • Freeride/ All mountain træningsdage
 • Park / Freestyle træningsdage
 • Canadisk uddannelse som parkinstruktør (inklusiv CASI eksamen, kursusmaterialer og certifikater)
 • Fransk sprogtræning gennem sæsonen
 • Skitræning og muligheden for at tage CSIA eller PSIC skiinstruktør level 1 kursus
 • Træning og arbejdsmuligheder i andre afdelinger af resortet, fx. Lift operations eller skiudlejning

 

Hvad er ikke inkluderet:

 • Rejseaktivitet efter sæsonen, herunder transport fra din destination til lufthavnen
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og visumudgifter
 • Udgift til sæsonbolig, herunder depositum, efter skilærerkurset
 • Skiudstyr, lommepenge****, og andet, der ikke er nævnt som inkluderet

 

Bemærk venligst: detaljer og prisen på dit specifikke kursus/program vil blive bekræftet med dig, når dit kandidatur er blevet matches med en skiskole. Nedenfor kan du se priser og detaljer for snowboardinstruktør uddannelse og resorts i Canada.

Se mere

 

*Sæsonbolig og sæsonliftkort kan være afhængig af at bestå uddannelsen og dermed også at blive ansat på skiskolen. Den månedlige husleje er ikke inkluderet under sæsonen og skal oftest betale senest 30 dage før afrejse. 

**4 ugers bolig er inkluderet i stedet for 3 uger + ingen madplan, er inkluderet i Whistler instruktørkurset. Se venligst de specifikke detaljer og ansøg til vores Whistler-specifikke kursus her, hvis du er interesseret i det.

***Rundrejseflybilletter er inkluderet fra de større lufthavne, som i Danmark er København. Vi vil gerne arrangere flybilletter fra andre steder på forespørgsel, og der vil sandsynligvis være en tillægspris for dette. I alle tilfælde, skal du være opmærksom på at der kan være ekstra udgifter afhængig af lufthavn, flytilgængelighed og højere priser. Vi giver dig besked herom før vi booker billetten endeligt. Du må også gerne booke dine egen flybilletter, hvor vi vil give dig 5.000 kr. i rabat på din rejse. Flybilletten er ændringsbar mod et gebyr, så du kan ændre din hjemrejsedato, hvis dine rejseplaner ændrer sig under sæsonen. Hvis du har spørgsmål til dette, må du endelig række ud til os.

**** Vær opmærksom på, at den Canadiske regering kræver, at du har mindst 2500 CAD stående på din konto ved indrejse i Canada. Beløbet skal være tilgængeligt for dig efter husleje, udstyr, kursus m.m. er betalt.

 

Billeder fra destinationen

HVEM KAN ANSØGE?

 

Hos Snowminds lægger vi stor vægt på af at vælge de rigtige personer til vores team af ski- og snowboardinstruktører. Vi er kendt blandt skiskolerne for at uddanne kompetente, energiske og topmotiverede ski- og snowboardinstruktører. Du behøver bestemt ikke at være ekspert for at blive skiinstruktør i Canada, og vi opfordrer alle med denne drøm til at søge. Det vigtigste for dig er at være positiv, udadvendt, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet, som en del af Snowminds-teamet.

Vi forventer følgende:

 • Du har stået på ski eller snowboard i minimum 3-4 uger
 • Du er positiv, udadvendt og eventyrlysten
 • Du er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Du er god til børn, teenagere og voksne
 • Du nyder at undervise og elsker at blive udfordret
 • Du taler engelsk og gerne fransk på et samtaleniveau
 • Du er 18 år eller derover
 • Er berettiget til Working Holiday Visa*

 

Når du har sendt din ansøgning, starter vi vores rekrutteringsproces med dig. Vores team af instruktører vil først ringe til dig for at høre, hvis du har spørgsmål, og derefter invitere dig til et interview.

Under samtalen vil vi vurdere dit kandidatur, mens du har mulighed for at få mere information om vores kurser og oplevelsen som instruktør i Canada.

Efter samtalen ringer vi til dig og fortæller dig, om vi kan tilbyde dig en plads på vores hold med en jobformidling til vintersæsonen.

Vi har en stor interesse for vores kurser, og pladserne bliver hurtigt fyldt op. Derfor har vi et “først til mølle”-princip med en ansøgningsfrist hver måned. Det betyder, at jo tidligere du sender din ansøgning, jo større er dine chancer for at komme med på holdet og få din drømmedestination.

Tryk på knappen “Ansøg nu” nedenfor for at komme i gang, hvor du finder vores priser og datoer.

 

*For dig med dansk pas kan du ansøge om et Working Holiday Visa, hvis du er mellem 18-35 år og opfylder de øvrige visumkrav.

Detaljer om kurset

Destinationskursus detaljer

Nedenfor kan du se priser og detaljer for snowboardinstruktør uddannelse og resorts i Canada.

Bemærk venligst: 3 ugers indkvartering, 3 ugers madplan (som omfatter 15 middage + 15 morgenmad), job som snowboardinstruktør, tur/retur fly og lokal transport til destinationen er inkluderet som standard på opholdet, medmindre andet er angivet.

 

Level 1 snowboardinstruktør kurser

Cypress Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 19. November 2023 til April 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 59.995)
– 12 forberedende træningsdage inden level 1 instruktør certificeringen
– CASI level 1 certificering

Marmot Basin

Rejsedage: cirka den 26. Oktober 2023 til April/Maj 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 61.995)
– 12 forberedende træningsdage inden level 1 instruktør certificeringen
– CASI level 1 certificering
– Træning i en sekundær rolle + job i skiskolen er kombineret med en rolle i en anden afdeling ex lift operations + udlejning

Stoneham Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 20. November 2023 til April 2024.
Level 1 kursus (fra DKK 49.995)
– 12 forberedende træningsdage inden level 1 certificeringen kombineret med fransk sprog lektioner
– CASI Level 1 certificering

Sun Peaks Resort

Rejsedage: cirka den 22. November 2023 til April 2024.
Level 1 kursus: (fra DKK 61.995)
–  12 forberedende træningsdage inden level 1 certificeringen
–  CASI Level 1 certificering
–  muligheden for at booke vores Backcountry kursus

Whistler
Rejsedage: cirka den 23. November 2023 til April/Maj 2023
Level 1 kursus: (fra DKK 57.995)

 • WBSSU træningsprogram som forberedelse til level 1 certificeringen
 • CASI level 1 certificering
 • Bemærk: kost er ikke inkluderet i Whistler, 4 uger betalt bolig er inkluderet fremfor 3 uger.
 • Efter succesfuld afslutning af kurset og level 1, vil der blive tilbudt muligheden for level 2 træning + certificering i resortet af skiskolen.

Level 1 + 2 snowboardinstruktør kurser

Kimberley Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 5. December 2023 til April 2024.
Level 1 + 2 kursus: (fra DKK 66.995)
6 forberedende træningsdage inden level 1 instruktør certificeringen
– CASI level 1 certificering
– 6 forberedende træningsdage inden level 2 instruktør certificeringen
– CASI level 2 certificering

Marmot Basin

Rejsedage: cirka den 26. Oktober 2023 til April/Maj 2024.
Level 1 + 2 kursus:  (fra DKK 74.990)
– 12 forberedende træningsdage til level 1 instruktør certificeringen
– CASI level 1 certificering
– Træning i en sekundær rolle + job i skiskolen er kombineret med en rolle i en anden afdeling ex lift operations + udlejning
– 10 forberedende træningsdage til level 2 instruktør certificeringen
– CASI Level 2 certificering

Mount Washington Alpine Resort

Rejsedage: cirka den 5. December 2023 til April 2024.
Level 1 + 2 kursus: (fra 66.995)
6 forberedende træningsdage til level 1 instructor certificeringen
– CASI level 1 certificering
– 6 forberedende træningsdage til level 2 instruktør certificeringen
– CASI level 2 certificering

Revelstoke Mountain Resort

Rejsedage: cirka den 22. November 2023 til April 2024.
Level 1 + 2 kursus: (fra DKK 74.995)
–  12 forberedende træningsdage til level 1 instruktør certificeringen
– CASI Level 1 certificering
– 10 forberedende træningsdage til level 2 instruktør certificeringen
– CASI Level 2 certificering

Sun Peaks Resort

Rejsedage: cirka den 22. November 2023 til April 2024.
Level 1 + 2 kursus: (fra DKK 74.990)
–  12 forberedende træningsdage til level 1 instruktør certificeringen
–  CASI Level 1 certificering
– 7 forberedende træningsdage til level 2 instruktør certificeringen
– CASI Level 2 certificering

Arbejde på skiskole og løn

Snowminds jobgaranti og hvordan det fungerer

Jobgaranti betyder, at du har sikkerhed for at rejse til Canada med et allerede arrangeret job som instruktør på en lokal skiskole. Du ved allerede inden afrejse, på hvilken destination du skal tilbringe din sæson. Jobgarantien er naturligvis betinget af, at du består din ski eller snowboard certificering, hvilket 99% af vores elever består med succes. Selv i tilfælde af at du ikke består, gør vi stadig alt, hvad vi kan for at sikre dig et job på destinationen. På den måde kan du nyde din sæson som alle andre og derefter tage din certificering igen, når du er klar. Vi er stolte af at kunne sige, at vi altid har været i stand til at finde et job til 100% af vores instruktører efter endt uddannelse.

Forventninger til løn

Din løn afhænger af mange faktorer, men du kan forvente at tjene omkring 15+ CAD i timen som level 1-instruktør og desuden få forskellige bonusmuligheder, f.eks. drikkepenge og ekstra privatlektioner, hvis en gæst ønsker at bestille en privatlektion og beder dig personligt om det.
Med hensyn til de økonomiske forventninger skal vi gøre det klart: Jobbet som instruktør vil ikke gøre dig rig pengemæssigt, men helt sikkert rig på oplevelser. Som nyuddannet instruktør befinder du dig typisk i “bunden af fødekæden” med hensyn til arbejde. Med andre ord får de mere erfarne instruktører førsteprioritet, men jo mere du viser din passion og lyst til at arbejde hårdt, jo bedre. Hvor meget du tjener som instruktør afhænger derfor ofte både af forretningsniveauet på feriestedet, din egen motivation, din arbejdsetik og din tidligere erhvervserfaring.
Generelt er det meget forskelligt, hvad vores instruktører tjener og bruger i løbet af sæsonen, da vaner/personlige budgetter varierer så meget, men generelt anbefaler vi, at du har et meget lille minimum på 2000 CAD i lommepenge, så du kan få det bedste ud af sæsonen.

Da instruktørarbejdet typisk er timelønnet, pr. lektion du underviser, vælger nogle instruktører at tage ekstra arbejde i andre afdelinger på bjerget for at supplere deres indkomst som instruktør. I Canada er der typisk mulighed for at tage ekstra vagter i udlejning, liftdrift og andre afdelinger på feriestederne.

Indkvartering

De første 3 ugers indkvartering under kurset er inkluderet på de fleste destinationer i Canada. Uanset hvilket resort du rejser til, arrangerer vi sæson indkvartering for dig. Mange skiskoler i Canada inkluderer ikke indkvartering som en del af en arbejdskontrakt, da de ofte arbejder med en masse lokalt personale. Derfor arbejder vi sammen med skiskolerne om at arrangere gode og passende boliger til dig enten i Staff Accommodation eller i private lejemål. Du vil være i fælles indkvartering med andre Snowminds-instruktører med en fantastisk fællesskabslignende følelse sammen med alle dine fremtidige kolleger.

Boligsituationen varierer fra resort til resort. Du bor ofte i ældre huse, vandrehjem eller små lejligheder, hvor de dorm-lignende omgivelser er hyggelige. Det er vigtigt at være åben, da indkvarteringen sandsynligvis vil være meget anderledes end det, du er vant til derhjemme eller typisk ville opleve på en skiferie, f.eks. en 5-stjernet skihytte. Derfor er det bedst ikke at forvente luksus for din vinter-sæson indkvartering. Vi er dog helt sikre på, at din vinterindkvartering hurtigt vil blive dit nye hjem og dine nye kolleger din nye familie. Vi er sikre på, at du vil få en lille tåre i øjnene, når sæsonen er på sit sidste kapitel, og du skal til at flytte ud af din bolig.

Bolig er normalt ikke inkluderet som en del af en arbejdskontrakt i Canada, så huslejen bliver enten trukket fra din løn eller betalt separat. Du vil i langt de fleste tilfælde blive bedt om at underskrive en boligkontrakt inden ankomsten og foretage en forudbetaling af den fulde sæsons husleje samt et betydeligt depositum. Lejen varierer, men ligger typisk mellem 450-1200 canadiske dollars om måneden.

Transport

Transport til din destination

Returflyvninger til/fra Canada og større lufthavne som København, London, Amsterdam og Frankfurt er inkluderet i vores kursuspakker til Canada. Vi gør altid vores bedste for at booke dig på samme fly som andre Snowminds-instruktører, eller hvis det ikke er muligt, sørger vi for, at du ankommer på et lignende tidspunkt.
Når du ankommer til Canada, er der nogle få praktiske ting, som vi skal arrangere, så du kan begynde at arbejde på din skiskole. Dette omfatter oprettelse af en bankkonto og et socialsikringsnummer. Afhængigt af hvortil du flyver, kan det betyde, at vi skal overnatte en nat sammen i byen, inden vi rejser til dit nye hjem for vinteren. Din Snowminds teamleder vil hjælpe dig med disse praktiske ting. Uanset hvor din destination er, sørger vi for transport fra lufthavnen til din bolig, når du ankommer til Canada.

Kan jeg besøge andre destinationer?

Der vil helt sikkert være mulighed for dette, især i de mere stille perioder. Canada er et stort land, og afstandene mellem nogle resorts kan være lange, hvilket kan give mulighed for nogle episke roadtrip-muligheder. Den bedste måde at komme rundt på er ved at købe en bil sammen med dem, du bor sammen med, eller leje en bil. Det vil typisk være muligt at besøge skisportssteder “i nærheden” til billige priser gennem skiskolen. De vil også i nogle tilfælde kunne skaffe billigere liftkort til andre områder. Desuden er der mulighed for busruter mellem destinationerne.

Hjemrejsen

Din flybillet er en returbillet, så flyrejsen retur er inkluderet i prisen. Vi booker en returdato ud fra dine ønsker. Transporten til lufthavnen, når I rejser hjem, er dog IKKE inkluderet, da mange rejser videre, skal hjem på andre datoer eller på anden vis.
Ønsker I inspiration til rundrejser m.m. kan vi altid hjælpe med dette og hjælpe med at arrangere. Det er også noget vi gerne vil snakke om til kick off arrangementet, så I allerede nu kan begynde at drømme om yderligere rejsemuligheder.
Hvis du ombestemmer dig, mens du er i Canada og gerne vil ændre datoen for din hjemrejse, så vil der være et ændringsgebyr og eventuelle prisforskelle på flybilletter, men vi ser gerne på de forskellige muligheder og muligheder for dig.

Sprog

Træningen og certificeringen på vores kurser i Canada er på Engelsk og det er derfor et krav at du kan tale engelsk på samtale niveau, for at kunne deltage i kurset.

 

Snowminds samarbejder med skiskoler både i øst- og vest Canada, og vores resorts i Quebec, såsom Mont-Saint-Anne, Stoneham og Bromont, er der gode muligheder for at udvikle dine fransk færdigheder.

Arbejdstilladelse

Da der er en jobformidling inkluderet i denne pakke, skal du have en arbejdstilladelse inden din afrejse. Vi vil hjælpe og vejlede dig med at ansøge om det nødvendige visum, som giver dig ret til at arbejde og rejse i Canada i op til 12  måneder.

Der er et begrænset antal Working Holiday Visas tildelt hvert land, og processen kan tage lang tid. Derfor anbefaler vi, at du sikrer dig din plads på holdet så tidligt som muligt, så vi kan hjælpe dig med processen og få de bedste chancer for at få fat i et visum.

Obs. Et af de sidste steps i visumansøgningen er at få lavet biometri, hvilket man ikke kan få lavet i Danmark. De nærmeste steder er Stockholm, Berlin og London, hvorfor man skal planlægge et hurtigt smut dertil, når man bliver bedt om det i visumprocessen.

Det siger vores instruktører

Andreas
5/5
Havde en sæson i Canada gennem Snowminds, som ikke glemmes foreløbigt. Snowminds er behjælpelige med alt op til rejsen og under rejsen. Så hvis du går med en drøm om at blive instruktør og en oplevelse for livet, kan Snowminds klart anbefales.
Nicklas
5/5
Snowminds gav mig en oplevelse, jeg aldrig vil glemme. De gjorde det muligt for mig at rejse jorden rundt og få en uddannelse som snowboardinstruktør i Canada. Jeg valgte Snowminds for sikkerhedens skyld ved at være en del af en stor organisation i modsætning til selv at skulle undersøge hver eneste lille detalje ved mine rejser. Når du vælger Snowminds, får du også et fantastisk forhold til de ligesindede mennesker, som du vil rejse sammen med 🙂 Jeg endte virkelig med at elske livet som instruktør og tilbragte den følgende sæson i Japan, også arrangeret af Snowminds. Jeg stod uden job i Danmark i december, kontaktede Snowminds med et ønske om en anden sæson, og jeg forlod Danmark indenfor samme uge. En velfungerende organisation, der garanterer sikre rejser for kommende instruktører og stadig arbejder hurtigt og skaber muligheder, selv for instruktører, der ønsker en anden eller tredje skisæson.
Signe
5/5
Snowminds har været springbrættet til min nye livsstil omringet af sne! Med Snowminds kan man roligt læne sig tilbage og nyde hele pakken før og under sit ophold i en af de mange skidestinationer, de tilbyder. De hjælper hele vejen igennem: udstyr, forsikring og skiskole til småting. Snowminds er for dig der elsker et godt og aktivt eventyr, hvor man får masser af erfaring og oplevelser med hjem i bagagen. Du lærer så mange nye mennesker at kende og får bekendtskaber fra mange andre dele af verden!! En kæmpe anbefaling til dig der lige er blevet student, keder dig eller skal have en pause fra studiet – du får, ski/snowboard, højskole og arbejde i en og samme tur
Andreas
Read More
Havde en sæson i Canada gennem Snowminds, som ikke glemmes foreløbigt. Snowminds er behjælpelige med alt op til rejsen og under rejsen. Så hvis du går med en drøm om at blive instruktør og en oplevelse for livet, kan Snowminds klart anbefales.
Nicklas
Read More
Snowminds gav mig en oplevelse, jeg aldrig vil glemme. De gjorde det muligt for mig at rejse jorden rundt og få en uddannelse som snowboardinstruktør i Canada. Jeg valgte Snowminds for sikkerhedens skyld ved at være en del af en stor organisation i modsætning til selv at skulle undersøge hver eneste lille detalje ved mine rejser. Når du vælger Snowminds, får du også et fantastisk forhold til de ligesindede mennesker, som du vil rejse sammen med 🙂 Jeg endte virkelig med at elske livet som instruktør og tilbragte den følgende sæson i Japan, også arrangeret af Snowminds. Jeg stod uden job i Danmark i december, kontaktede Snowminds med et ønske om en anden sæson, og jeg forlod Danmark indenfor samme uge. En velfungerende organisation, der garanterer sikre rejser for kommende instruktører og stadig arbejder hurtigt og skaber muligheder, selv for instruktører, der ønsker en anden eller tredje skisæson.
Signe
Read More
Snowminds har været springbrættet til min nye livsstil omringet af sne! Med Snowminds kan man roligt læne sig tilbage og nyde hele pakken før og under sit ophold i en af de mange skidestinationer, de tilbyder. De hjælper hele vejen igennem: udstyr, forsikring og skiskole til småting. Snowminds er for dig der elsker et godt og aktivt eventyr, hvor man får masser af erfaring og oplevelser med hjem i bagagen. Du lærer så mange nye mennesker at kende og får bekendtskaber fra mange andre dele af verden!! En kæmpe anbefaling til dig der lige er blevet student, keder dig eller skal have en pause fra studiet - du får, ski/snowboard, højskole og arbejde i en og samme tur
Previous
Next

Pris

Course Icon Sæson i Canada med snowboardinstruktørkursus

Course Icon fra 49.995 DKK

Course Icon

Course Icon Slut november til midt april

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld