En vild vinter som snowboardlærer i Canada

Bliv snowboardinstruktør i Canada og få champagnepudder for alle pengene

Drømmen i Canada

 

At have arbejdet en hel vintersæson som snowboardlærer i Canada er noget de fleste kun drømmer om i deres liv. For hvem drømmer ikke om en vinter i de uendelige vildmarke med ekseptionel puddersne, det skønneste folkefærd og smuk natur så langt øjet rækker? Med Snowminds snowboardlæreruddannelsen i Canada kan du nu gøre drømmen til virkelighed.

 

"A better place to freeride and shred consistently than in Canada? Man, if you figure that one out, call me."

- Anouk, Snowminds Instruktør

Træningen

 

Igennem et unikt samarbejde med det canadiske ski- og snowboardlærerforbund og de bedste skiskoler i Canada tilbyder vi, at du kan blive uddannet instruktør i Canada og arbejde en hel vintersæson i dette fortryllende land!

 

Med 3 ugers kyndig træning med fuld fokus på udvikling og oplevelser både på og udenfor pisten uddanner vi dig til level 1 instruktør i Canada, hvorefter du med vores unikke jobgaranti kan bruge en hel vintersæson i den eftertragtede instruktøruniform.

 

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Livet som instruktør

 

I Canada vil du blive ansat hos en af vores erfarne partnerskiskoler, hvor du med garanti vil lære en masse og få et internationalt netværk af venner for livet. Her vil du også møde mere erfarne Snowmindsinstruktører, som kan give dig en skøn tryghed ift. jobbet som snowboardinstruktør. Hos Snowminds er du aldrig alene og vil altid rejse med andre danske ski- eller snowboardentusiaster.

 

Du vil undervise snowboardturister fra hele verden, specielt fra Canada og USA, og på den måde få et unikt indblik i den nordamerikanske kultur. Når du ikke underviser, vil du få en fantastisk mulighed for at opleve den imødekommende canadiske kultur på skiskolen, samt få naturoplevelser udover det sædvanlige – og selvfølgelig stå på snowboard i det bedste dybsne du finder på kontinentet!

 

Efter sæsonen, som typisk strækker sig til april/maj, vil du have mulighed for at rejse rundt i Canada og USA med de andre Snowmindsinstruktører, og på den måde få en unik totaloplevelse i dit sabbatår. Der er uanede muligheder og vores erfarne personale hjælper naturligvis med at skræddersy turen, så du får det absolut bedste ud af din vintersæson med Snowminds i Canada!

 

Vores kurser i Canada er MEGET POPULÆRE, så det er vigtigt du søger så hurtigt som muligt for at sikre en plads – og for at vi kan hjælpe dig med at få et af de begrænsede visums til Canada!

 

Hvad er inkluderet?

 

Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som snowboardlærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere instruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din uddannelse og under skisæsonen, hvor vi sikrer dig jobgaranti på en canadisk topskiskole. Samtidig sikrer vores topprofessionelle trænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden snowboardlærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med din rejse, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som skilærer i Canada. Du kan se frem til følgende:

 

 • En vintersæson som snowboardinstruktør i Canada med JOBGARANTI
 • Ansættelse på en canadisk skiskole med bolig, sæsonliftkort og uniform*
 • Kick-off event i Danmark inden afrejse
 • 3 ugers level 1 snowboardlærerkursus i Canada
 • 3 ugers indkvartering og halvpension under kurset
 • Træning af professionelle canadiskuddannede instruktører
 • Fly fra København til Canada t/r inkl. 2 stk. bagage
 • Canadisk level 1 uddannelse inkl. kursusmaterialer, eksamen og certifikat
 • Mulighed for at se Nordamerika efter din sæson på rundrejse
 • Hjælp til visumansøgning og alle andre praktiske formaliteter
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!


Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Eventuelt bagagetillæg for bagage udover det inkluderede
 • Udgifter til visumansøgning og et års medlemsskab hos snowboardforbundet
 • Rejseaktivitet efter skisæsonen og transport fra din destination til f.eks. lufthavn
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Lommepenge, og andet der ikke er nævnt herover*Udgift til bolig og eventuelt liftkort og uniform under sæsonen (dette varierer fra skiskole til skiskole)

HVEM KAN ANSØGE SOM SNOWBOARD INSTRUKTØR I CANADA?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Canada opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har stået på snowboard i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Canada. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

FAQ

JOBGARANTI OG ØKONOMI

JOBGARANTIEN

En sæson som skilærer forbliver igennem hele livet kun en drøm for de fleste, men nu har du chancen for at gøre drømmen til virkelighed. Hos Snowminds har vi mange års erfaring med arbejdet som skilærer, og gennem vores nøje tilrettelagte kurser og store netværk blandt verdens skiskoler garanterer vi dig et job på en af verdens bedste skidestinationer.

Jobgarantien er betinget af, at du består din skilæreruddannelse, hvilket ca. 90% af vores kursister gør. Skulle det ske, at du ikke består, vil vi gøre alt, der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og så tage en reeksamen enten i januar eller marts. Vi er stolte af at sige, at vi aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

LØN, UDGIFTER OG FORLØBET

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en egenbetaling for fx bolig på flere destinationer, hvilket svinger fra destination til destination afhængigt af deres lønstruktur. Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. Du bliver lønnet ca. 10-12 CAD pr. arbejdstime og har derudover ofte forskellige bonus muligheder, hvis fx dine gæster vælger at forlænge deres kursus med dig osv. Man bliver ikke rig af en sæson som instruktør, men derimod rig på oplevelser. Vi anbefaler derfor at have minimum 10.000 DKK med i lommepenge, så du kan få det bedste ud af sæsonen. Generelt er det meget forskelligt hvad vores instruktører tjener og især også bruger under sæsonen, men det plejer at kunne køre rundt. Det afhænger også af din egen motivation, arbejdsindsats samt tidligere erfaring.

Under samtalen med os vil vi vurdere din motivation, kvalifikationer og ønsker til din oplevelse, bl.a. for at vurdere hvilken skiskole og destination der kan give dig den perfekte oplevelse. Du ved altså tidligt i forløbet og længe inden afrejse, hvilken skiskole du skal arbejde for. Når din uddannelse er bestået og afslutningsfesten overstået, bliver du transporteret direkte ud på din skiskole, hvor du får din arbejdskontrakt, anvist bolig og en flot uniform, hvorefter eventyret kan begynde.

UNDER SÆSONEN

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig, såfremt der skulle blive behov herfor.

EVENTS OG FÆLLESSKAB

STORT SÆSON KICK-OFF EVENT I DANMARK

Ca. en måned før afrejse finder Snowminds Kick-off event sted. Det er en fantastisk dag fyldt med indslag, som alle sammen er udarbejdet for at forberede dig bedre på din skisæson. Her får du en masse information om din kommende sæson, møder hele Snowminds teamet og ikke mindst dine nye kollegaer. Der vil nemlig altid være minimum én anden dansk Snowminds instruktør på din destination, så du aldrig er alene. Du vil bl.a. blive informeret om uddannelsen, få svar på alle dine spørgsmål og få mulighed for at købe lækkert skiudstyr til super priser.

 

SNOWMINDS REUNION PARTY I DANMARK EFTER SÆSONEN

Udover den store 2 ugers Snowminds Reunion sæsonafslutningscamp i Kaprun i April og afslutningscamp på Hawaii afholder vi ligeledes et stort reunion party i Danmark efter sæsonen. Dette ligger typisk i august måned, hvor de sidste er kommet hjem fra bl.a. Afrika, Argentina eller Australien, og inden mange tager med os videre ud i verden.

Snowminds Reunion Party’et er ligeledes frivilligt, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

OPTAGELSE I SNOWMINDS ALUMNI

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Alumni”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, så som skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Alumni er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

TRYGHED, FÆLLESSKAB OG OPLEVELSER FOR LIVET

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere skiinstruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til tyske ord på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre skilærere du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelse til uddannelsen, så du kan komme velforberedt og samtidig har du mulighed for at bestille et tyskkursus, så dit tyske kan sidde lige i skabet.

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede skientusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere skilærere ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et skilærerbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som skiinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for skiløb. Passion for mennesker. Passion for dig.

TRANSPORT

AFREJSEN

Vi flyver sammen i grupper fra København til Canada, hvorefter vi sørger for transporten til det skiresort, hvor du skal uddannes. I lufthavnen i Canada skal du igennem et visa check, hvor du i en kort samtale med en lufthavnsmedarbejder skal fortælle om dine planer for dit ophold i Canada og have gennemgået dine papirer. Det er vigtigt, at du medbringer dine visumpapirer og din flybillet i udprintet form. Information om mødetider m.m. får du i efteråret op til din afrejse.

TRANSPORT TIL DIN DESTINATION EFTER ENDT KURSUS

Når din uddannelse er færdig, og afslutningsfesten er veloverstået, vil vi arrangere din og dine nye kollegaers transport fra uddannelsen til din skiskole, hvor du vil blive indkvarteret og møde din nye chef.

KAN JEG BESØGE ANDRE INSTRUKTØRER?

Der vil bestemt være mulighed for dette, specielt i de mere rolige perioder. Afstandene er dog store og den bedste måde at komme rundt på er ved at købe en bil i fællesskab eller at låne en bil. Der vil typisk være mulighed for at besøge skiområder “i nærheden” til billige priser igennem skiskolen. De vil ligeledes i nogle tilfælde kunne skaffe billigere liftkort til andre områder. Derudover kan man også tage en Greyhound bus, som har mange ruter mellem destinationerne.

Skal du køre (eller købe) bil, så skal du have et internationalt kørekort. Dette anbefaler vi ALLE at bestille, så I har det med på jeres sæson. Du kan få et internationalt kørekort i din kommunes borgerservice ved at møde personligt op med dit gyldige danske kørekort og et pasfoto. Du kan kontakte din kommunes borgerservice, hvis du er i tvivl.

Hjemrejse

Din flybillet en t/r billet fra Danmark, så hjemrejsen er inkluderet i prisen. Transporten til lufthavnen, når du skal hjem, er dog IKKE inkluderet, da mange rejser videre, skal hjem på forskellige datoer eller andet. Ønsker du inspiration til rundrejse m.m. kan vi altid bistå med dette og hjælpe med at arrangere. Det er ligeledes noget vi vil snakke om til kick off eventet, så man allerede der kan begynde at drømme om de videre rejsemuligheder.

Typisk rejser man med de andre fra skiskolen. Hvis du allerede inden afrejse ved, at du gerne vil flyve til eller hjem fra et andet land, så kan vi også undersøge mulighederne og de ekstra omkostninger for det og købe din flybillet ud fra det. Vi vil i slutningen af maj indhente dine ønsker til returbilletten.

INDKVARTERING

Bolig

Din bolig er som udgangspunkt ikke inkluderet i din løn. Det skyldes, at mange instruktører er fastboende, så derfor vælger skiskolen denne model. Til gengæld tjener du penge på skiskolen, så du har noget at dække dine omkostninger med.

Vi har, ofte i samarbejde med skiskolen, arrangeret bolig, så du kommer til at bo med de andre Snowmindsinstruktører. Alt info om bolig får du umiddelbart inden eller under kurset i Canada. Man bor ofte i ældre huse, hostels eller små lejligheder, og ofte flere sammen på dorms eller værelser. Der vil typisk være et depositum og en forudbetaling af huslejen inden sæsonen.

Uanset hvordan du bor, så bliver det hurtigt dit nye hjem og du vil utvivlsomt stå med en kæmpe klump i halsen og måske lidt tårer i øjnene, når du forlader stedet efter sæsonen.

Pris

Course Icon 3 ugers snowboardlærerkursus med en vintersæson i Canada

Course Icon fra 54.995 DKK

Course Icon

Course Icon Slut november til midt april

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her