Bliv instruktør i Myoko

Destinationen

Myoko er den ideele placering for dig, der ikke kan få nok af sne. Med en gennemsnit af 14 meter per sæson er Myoko “the place to be”. Med 8 forskellige resort områder er der en masse forskelligt terræn at udforske. Fra begyndervenlige områder til avanceret off piste muligheder: Myoko i Japan har det hele. Ud over fantastisk skiløb er der også autentiske landsbyer hvor du får en varm velkomst af de venlige lokale. Så hvad venter du på? Tag med Snowminds og bliv ski- eller snowboardinstruktør i Myoko.

Skiskolen

Som ski- eller snowboardinstruktør i Myoko er der pister for alle niveauer. Fra et begyndervenligt område til extrem offpiste, er der noget til alle der elsker at stå på ski. Skiskolens Freeride Powder program er en del af “Freeride World Tour Academy”.

 

Instruktørlivet i Myoko

Myoko byder på en autentisk Japansk oplevelse og mange forskellige aktiviteter når du smider uniformen. Der er masse af ting at se og lave i områdens landsbyer og resorts. Når man trænger til en pause fra sneen, kan man komme på indendørs bjergbestigning, hoppe i poolen, nyde de populærer hot springs og en masse af andre fede ting.

Fakta om Myoko

  • 1429 meter højt
  • 32 lifter
  • Hot springs
  • Gennemsnitlig 14 meters snefald

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld