Bliv skiinstruktør i Hakuba

Destinationen

Hakuba er beliggende i hjertet af Japans “Alper”, hvor selve bjerglandskabet er unikt og spektakulært. Her finder du en kombination af ​​verdensklasse skiløb og lifter med fremragende faciliteter, kun tre timers kørsel væk fra hovestaden Tokyo. Hakuba har desuden været omdrejningspunktet for vinter-OL år tilbage, da disciplinerne styrtløb og skihop netop blev afholdt i det område. Generelt burde området være på enhver skiløbers og snowboarders bucket list – det skal simpelthen opleves!

 

 

 

 

Skiskolen

Når du ankommer til Hakuba, vil du opleve, at området dækker alle niveauer. Hakuba danner rammerne for intet mindre end 10 forskellige resorts, hvor der er noget at finde for enhver smag! Området har alt fra lange pister, stejle pister, pukkelpister og så selvfølgelig masser af frisk pudder. Da skiskolen har flere canadiske uddannere ansat, kan de sikre dig, at din træning og uddannelse vil blive af højeste kvalitet!

 

 

Instruktørlivet

Hvad end du er til skiløb i dyb puddersne, lokale hot springs, karaokebars eller noget helt andet så har Hakuba Village lidt af det hele. I byen er der et bredt udvalg af japanske og vestlige restauranter og barer, der imødekommer stort set alles behov. Hakuba, af japanske standarder, har nogle af de bedste after ski underholdningssteder.

 

 

Fakta

  • 10 resorts
  • Årligt 14 meters snefald (dagligt max. 187 cm)
  • 1023 meter højt
  • 108 lifte
  • Over 200 ruter på bjerget
  • 133 km piste med nogle af de længste pister i Japan

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her