Bliv skiinstruktør i Evergreeen, Hakuba

Destinationen

Foruden at Japan burde være på enhver ski- eller snowboardløbers bucketliste, så er Hakuba beliggende i hjertet af Japans “Alper”, hvor selve bjerglandskabet er unikt og spektakulært. Her finder du en kombination af ​​verdensklasse skiløb og lifter med fremragende faciliteter, kun tre timers kørsel væk fra hovestaden Tokyo. Hakuba har desuden været omdrejningspunktet for vinter-OL år tilbage, da disciplinerne styrtløb og skihop netop blev afholdt i det område. En helt igennem fantastisk mu ski- eller snowboardinstruktør i Hakuba

 

 

 

Skiskolen i Hakuba 

Vores skiskolepartner i Hakuba er “Evergreen Ski School”. Skiskolen har eksisteret i næsten 20 år og består af omkring 130 instruktører. Evergreen har haft et internationalt brand siden 2014, og du vil derfor blive en del af et stærkt og hjælpsomt internationalt team, der sørger for at du får det bedste ud af din sæson som ski- eller snowboardinstruktør i Hakuba.

 

 

Livet som instruktør i Hakuba

Når du ankommer til Hakuba, vil du opdage, at området dækker alle niveauer. Hakuba er rammen om ikke mindre end 10 forskellige skiferiesteder, hvor der er noget for enhver smag! Området har alt fra lange pister, stejle pister, pukkelpister og selvfølgelig masser af frisk puddersne. Et perfekt sted som ski- eller snowboardinstruktør.

Uanset om du er til dyb pudderski, lokale varme kilder, karaokebarer eller noget helt tredje, så har Hakuba Village lidt af det hele. Landsbyen har et bredt udvalg af japanske og vestlige restauranter og barer, så der er plads til alle. Hakuba har efter japansk standarder nogle af de bedste underholdningssteder efter ski.

 

Fakta

  • 10 resorts
  • Årligt 11 meters snefald
  • 1831 meter højt
  • 135 lifte
  • Over 200 ruter på bjerget
  • 133 km piste med nogle af de længste pister i Japan

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere