Bliv skilærer i Cardrona

De bedste skimuligheder i New Zealand

Destinationen

 

For omkring 100 år siden, blev det første fodspor taget i Cardrona dalen. I 1980 åbnede Cardrona officielt et nyt og moderne ski resort. Siden da har Cardrona udviklet et skiresort i verdensklasse, med nogle af verdens mest anerkendte instruktører. Skiterrænet er 1,260 til 1,860 højdemeter og har pister for alle niveauer: 25% begynder, 25% øvet, 30% advanced and 20% expert. Skiresortet får gennemsnitligt et snefald på omkring 2,9m årligt og har topmoderne snekanoner til at supplerer med, så der altid er topklasse sne på pisterne. Skiresortet tiltrækker hvert år store mængder australske gæster. Der er også store muligheder for freestyle på ski og snowboard i resortets 2 halfpipes og 4 terrænparker. På resortet finder man også ”high performance centre” det er her de mest advanced ski- og snowboard løbere træner. Cardrona ligger 25 km fra byen Wanaka og 50 minutters kørsel fra Queenstown.

 

 

 

 

Skiskolen

 

Skiskolen i Cardrona er verdenskendt for at have nogen af de mest uddannet og erfarne instruktører verden over. Det høje kvalitetsniveau og det professionelle ski miljø giver dig de bedste forudsætninger for at kunne udvikle dig fra førstegangs instruktør til en instruktør rig på erfaringer og nye kompetencer. Cardrona teamet på skiskolen bliver delt ind i 3 niveauer – Ambassadors, the Junior team og Gorm-team. Dette specielt designet praktikprogram giver dig en mulighed for at lærer fra de bedste skiinstruktører i verden, gennem hele din sæson og blive et fuldt integreret medlem af teamet i Cardrona.

 

 

 

Instruktørlivet

 

Den lokale by Wanaka byder på fantastiske søer og en hyggelig lokal landsby. Byen har 7000 indbyggere. I byen finder man højkvalitets restauranter og barer, som tilbyder gode sociale muligheder udenfor skibakkerne. Når det kommer til beliggenhed er Wanaka kun en 35-45 minutter bustur fra skiresortet. Som skiinstruktør hos Cardrona skiskole, så vil du bo i Wanaka ligesom alle andre fra skiskolen, og tage ski resortets bus shuttle til arbejde hverdag.

 

Fakta

 

  • En lang vintersæson 16. juni – 14. oktober, 2018
  • Skiløb fra 1250 til 1850 meters højde
  • Vertikal stigning; 600 m
  • Over 345 hektarer terræn
  • En god fordeling af løjper med forskellig sværhedsgrad: 25% Begynder, 25% øvet, 30% Advanced, 20% Expert
  • Gennemsnitlig temperatur på -1C to -3C fra juni til september
  • Gennemsnitlig snefald 2.9m – effektive snekanoner som supplement til den naturlige sne. (i the Main, Captain’s, Arcadia & Valley View basins)
  • 7 restauranter og barer i terrænet

 

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere