Bliv instruktør i La Tzoumaz

Kom på den ultimative vintersæson i La Tzoumaz!

Destinationen

Hvis der er et sted, der er anerkendt for sine magiske bjerge og skiløb, så er det Schweiz. Det er ikke tilfældigt, at skiløbere fra hele verden har dette unikke alpeland øverst på deres bucket-list, og nu har du også mulighed for at komme på Sæson i La Tzoumaz!

Du vil befinde dig i det verdensberømte Les 4 Vallées skisportsted, som er et af Schweiz’ største skisportsteder. Les 4 Vallées forbinder destinationerne Verbier, Nendaz, Thyon, Veysonnaz, Bruson og selvfølgelig La Tzoumaz. Alle destinationerne er let tilgængelige via liftsystemer og området tilbyder nogle af de bedste og mest varierende terræn i verden. Du kan desuden stå på ski fra La Tzoumaz til Verbier!

La Tzoumaz er et anerkendt familie-skisportssted, som skaber fantastiske muligheder for en sæson med gode jobmuligheder og flere oplevelser efter uddannelsen. Det kombinerer noget af det bedste skiløb i verden med en livlig by og natteliv. Byen har en international stemning med fede event gennem hele sæsonen!

Livet som instruktør

Med god grund er Schweiz en af ​​de mest ønskede skidestinationer for både nye og erfarne skiinstruktører. De schweiziske alper tilbyder noget af det bedste skiløb i verden, både på pisten og off-piste. Dette er specifikt tydeligt i skisportsstedet Les 4 Vallées, som er kendt for sit fantastiske off-piste terræn.

Da Schweiz er meget efterspurgt og modtager et betydeligt antal velhavende kunder, er det et af de bedste steder at lære af erfarne instruktører og starte din skiinstruktørkarriere. Som nyligt certificeret instruktør modtager du typisk mellem 20-27 CHF i timen, hvilket er betydeligt højere end andre steder. Hvis du planlægger at gøre en karriere som instruktør, er dette stedet!

I løbet af sæsonen bliver du indkvarteret med andre Snowminders i en delt lejlighed med køkkenfaciliteter i La Tzoumaz eller de omkringliggende byer. La Tzoumaz er et af de mest besøgte byer i Schweiz med et stort skiinstruktørfællesskab. Instruktørerne mødes typisk et par lokale steder i byen, og på fridage er der ofte et par af dem, der udforsker byen sammen.

Fakta

  • Ski areal: 410 km i Les 4 Vallées
  • Næsten 100 lifter
  • Højdeinterval: 1400-3328 m
  • Varieret terræn
  • Sandt paradis for off-pister
  • Mulighed for heli-skiing
  • Fantastisk klassisk alpeby

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld